C4V4L13R Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 za mobikrog od vsazga drugač slišm...po moje bi blo tud v kakih medijih že kej al pa po drugih forumih...js mislm, da ga ne bodo še hmal zaprl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Pokal mobikrog, kaj to pomeni ? Za aute ali motorji ? Namreč ne znam razbrati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) Ma to je zgleda hotu prlept en pdf fajl o pokalu mobikrog...ja z motorji...samo datum mors pogledat...nazalost Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil Fabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Pokal mobikrog, kaj to pomeni ? Za aute ali motorji ? Namreč ne znam razbrati Nikoli neboš razbral,ker to je vse javna tajnost -tudi pokojni Lovro je tajanstveno imel nesrečo saj je ja menjal stekla v boxih na mobikrogu sicer bi nekdo moral odgovarjat za vožnjo po Mobikrogu brez: dovoljenja za prireditev,raznih zavarovanj tehničnih (slama gume)varnostnikov,redarjev,časomerilcev,zastavice,gasilcev, "prve pomoči"itd.itd.Nekdo kasira vrata pa so "kvazi" zaprta-kdor ne plača.Ko se bo zgodila naslednja nesreča brez dovoljenja za prireditev in nebo ponesrečenec kakšen obrtnik bo sigurno nekdo odgovarjal in takrat bo res prepovedan vstop na Mobikrog. :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Neli-X- Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Če se prav spomnim je ene 2 leti nazaj Albreht s Suzukijem Gsxr 1000 peljal cca 1:03joe1 bi morda tudi kaj več vedel. Helmut, 1:05 je super odličen čas glede na stanje mobikroga ;) Če me spomin ne vara,je šel Albreht enkrat pod 1:03,na kvalifikacijah. :hooray: Mislim,da ja.LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 uhh...moj mopi bo mogu še mal jest...za cca 20sec :blush: :whistle: :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
super98 Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 (popravljeno) Link: AMZS Sport Arhiv ... (2005) Rezultati ... 05_15_Pokal_Mobikrog_Mobikrog.pdf Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Če me spomin ne vara,je šel Albreht enkrat pod 1:03,na kvalifikacijah. :hooray: Mislim,da ja.LP verjetno misliva iste kvalifikacije. cca 1.03 sem tudi sam napisal po spominu, ne vem točno, tako da čisto možno da je bilo pod 1.03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Junij 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2007 srecko- albreht 1.02.8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 srecko- albreht 1.02.8 Katero masino je ze vozu on takrat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Kaj pol dogaja ta vikend na mobiju! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 v glavnem je zaseden cel vikend :whistle: eni pravjo, da majo memorial lovrotu mervarju, ta vikend na dirki je blo pa slišat, da bo menda še ena dirka, pa slišu sm spet od nekoga, da je najeto zasebno... :hmm: kar bo pa bo... aja rekord mobikroga je lani postavil en nemec z mercedesom clk DTM...mislm da je blo 0:57:6 nekej podobnega, letos pa je še drugi voznik, ki je kdajkoli peljal pod minuto postavil čas z audijem TT-jem DTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sevsi Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Z bratom bi tudi rada preizkusli mobikrog, pa me zanima kolk stane da bi se kakšen dan odpeljala kakšna dva kroga, al pa kolk pride cel dan drsanja po progi. Lp, Sevsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 v glavnem je zaseden cel vikend :whistle: eni pravjo, da majo memorial lovrotu mervarju, ta vikend na dirki je blo pa slišat, da bo menda še ena dirka, pa slišu sm spet od nekoga, da je najeto zasebno... :hmm: kar bo pa bo... aja rekord mobikroga je lani postavil en nemec z mercedesom clk DTM...mislm da je blo 0:57:6 nekej podobnega, letos pa je še drugi voznik, ki je kdajkoli peljal pod minuto postavil čas z audijem TT-jem DTM oni so se pogovarjali za case z motorjem...na MKju pa mislim da ne mors primerjat motor vs avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 Z bratom bi tudi rada preizkusli mobikrog, pa me zanima kolk stane da bi se kakšen dan odpeljala kakšna dva kroga, al pa kolk pride cel dan drsanja po progi. Lp, Sevsi menda, da je blo 500€ na dan, zdaj sem pa slišu, da računajo po komadu, ampak je blo precej ceneje, ne vem točno kolko ZATO PA: DEJTE TISTI K NAJEMATE NALIMAT PRAVI KONTAKT!!! oni so se pogovarjali za case z motorjem...na MKju pa mislim da ne mors primerjat motor vs avto vem, vem...to sm sam tko dau za zanimivost...ker kolk sm js slišu, je biu rekord z avtom 1:11, potem 1:04, ta pa je uraden .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2007 menda, da je blo 500€ na dan, zdaj sem pa slišu, da računajo po komadu, ampak je blo precej ceneje, ne vem točno kolko okol 20 eurov je na dan za enga najem za piste pa je cca 500 eurov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 čak...se pravi, če jas hočem jit gor, dam 20€ in se guram kolk mi paše? 500€ je pa, če je kaka prireditev, dirka ipd ? prav razumem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 čak...se pravi, če jas hočem jit gor, dam 20€ in se guram kolk mi paše?500€ je pa, če je kaka prireditev, dirka ipd ? prav razumem? prav razumeš..samo tako lahko tudi ni to.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 vem, vem...odgovornost pa to :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 No banda, kdaj se bo šlo kej na mobikrog? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Junij 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2007 sobota in nedelja ce mas u planu danes se vozit po mobikrogu pol pa nimas vec velik casa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 No banda, kdaj se bo šlo kej na mobikrog? :) Eni smo že včeraj bli, dons pa kar pot pod noge, da nau prej dneva konc. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helmut Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 danes izboljšal osebni rekord na 1:04.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 helmut, si bil ti ta k je zmagal na dirki s črno sivim gsxr 750? :worship: pa joe1 z belo r1 ga je tut šponu, prav tako ghost rider z r6 in nekim naspidiranim rorom :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helmut Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 ja res je suza je moja.ghost rider se je tut super peljal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se