greg570 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Ste kaj čase štopali (razen helmutovega)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Dober vikend ni kaj bo treba kej ponovit :naughty: Helmut četitke dobr si ga žgal :worship: Dej mi povek kire gume maš ti in kire kolega na kawasakiju 636 , črne barve! Moje Bridgeston bt 002 se mi zdi, da se pregrevajo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helmut Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 hvala COMBS da si se tako potrudil gume imam supercorsa,za žilaca pa ne vem točn menda dunlop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Kako to da ti nisi mel časa čez travnike prit pa ga poslikat? :hmm: ...aja, sn pozabu da pr motogp in formuli tud 1. ne kažejo, ampak so bolj zadnji v ospredju kamere... ala nakano...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 :naughty: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helmut Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 zelo lepe slike :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 :naughty: :photo: lepa, lepa, vzemem nazaj glede travnikov in pašnikov ;) ....mislim da si zmagovalec zasluži vsaj tele slikce, a?! :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drazy Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Mislim Helmut, KAPO DOL :worship: Čestitke!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Konec dober, vse dobro :lol1: Zdej pa jaz dobim za en pir :hmm: P.S. Helmut: Drugič pa imej luči ugasnjene, pa bodo slike še lepše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Konec dober, vse dobro :lol1: Zdej pa jaz dobim za en pir :hmm: P.S. Helmut: Drugič pa imej luči ugasnjene, pa bodo slike še lepše. ne more ugasnt!! euro lučke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helmut Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Ja sm že jaz tut študiral na to da bi jih ugasnil, samo jih ne morm, razn če jo izklopim :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Ja sm že jaz tut študiral na to da bi jih ugasnil, samo jih ne morm, razn če jo izklopim :closedeyes: Varovalka? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker125 Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Hahaha!!!!! Se popolnoma strinjam s THE DOC. komentarjem glede hondasev!!! :worship: Drgač je pa brat tud furo biu drugi v 600ccm klasi, z modro ninjo zx-6r (636) :OK: , bi blo še boljš sam so pirellike ble že čist vbite :xx: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) Ima mogoče še kdo kakšno slikco? Kar nekaj jih še fali, ki so nabirali mrvice na gumah. Punce so se tudi dobro peljale pa nobenih fotk!!!!?????!!!!! Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil SONCE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 se ta vikend kaj dogaja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Kolikor sem jaz seznanjen preko ustnega izročila, naj bi bila usoda Mobikroga nedoročena. :( Ali je kdo bolj natančno seznanjen, kaj se bo v prihodnosti dogajalo z dirkališčem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 kot si rekel..nedorečeno..marsikaj se govori..od popolnega zaprtja do obnove..mislim da bo še nekaj vode preteklo preden se bo kaj zgodilo..do takrat pa bo kot je..malo žalostno za piko udret pa je.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Junij 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Ima mogoče še kdo kakšno slikco?Kar nekaj jih še fali, ki so nabirali mrvice na gumah. Punce so se tudi dobro peljale pa nobenih fotk!!!!?????!!!!! jst mislim da ih ma stasa okol 1000 ce ih kdo hoce met ih mora na cd zapect mislim da je neki omenla cca 10 euricev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 jst mislim da ih ma stasa okol 1000 ce ih kdo hoce met ih mora na cd zapect mislim da je neki omenla cca 10 euricev Kje bi se pa dalo dobiti Staso? Jaz bi kar imel en CD s 1000 fotkami. Mogoce sem še jaz na kakšni. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 No, v nedeljo je bilo na MK predvsem vroče.. Slik pa z naše strani ni, ker smo "pozabli" fotkiča z avta vzet.. Drugače pa je bilo fajn videt, da se je s5 nekaj dogajalo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Med tednom večinoma ni nič dogajanja gor ? Jaz bom najbrž kej naslednji tedn ko bo dopust se spravu gor do konca popilit gume. Kaj pride še kdo da lih ne bom sam ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 MOBIKROG ZAPRT. VOJSKA VZELA. BLO JE FAJN DOKLER JE TRAJAL. UPAM DA BO KJE KAKA VOLJA DA SE ZGRADI VSAJ PRIBLIŽNO KAJ TAKEGA KOT JE GROBNIK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 vsak drugac pove....drugac je pa se en cajt odprt,...ker v pon ma od brata sef zakupleno(piknik od firme) P.S. je bil kdo od tu dans na mobiju?!!!bi se priporoco za par slik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 vsak drugac pove....drugac je pa se en cajt odprt,...ker v pon ma od brata sef zakupleno(piknik od firme)P.S. je bil kdo od tu dans na mobiju?!!!bi se priporoco za par slik jest sm dubu info iz prve roke..res pa je da smo se menili za 15.7. ampak so tut rekl da smo se zadnji vozili..(legalno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 vsak drugac pove....drugac je pa se en cajt odprt,...ker v pon ma od brata sef zakupleno(piknik od firme)P.S. je bil kdo od tu dans na mobiju?!!!bi se priporoco za par slik Bomo pogledali, ce te je kdo ujel? Vendar ne obljubim, da bo to ze danes. Bo pa v cim krajsem casu.... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se