joe1 Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATAN Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 kua j joe j zmankal besed? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATAN Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 možn d še nisem zasledil ampak,kaj če bi vidva joe,pa zviz pa ostali prlimal kako svojo sliko na emblem pa da vas jst laži najdem ko pridem dol,bi zlo rad kdaj kirga vprašu za kak nasvet če vas že srečam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviz Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 možn d še nisem zasledil ampak,kaj če bi vidva joe,pa zviz pa ostali prlimal kako svojo sliko na emblem pa da vas jst laži najdem ko pridem dol,bi zlo rad kdaj kirga vprašu za kak nasvet če vas že srečam. ← Evo, upam da bo kaj pomagal. Ti kar kej vpraš, ni nobenga problema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 možn d še nisem zasledil ampak,kaj če bi vidva joe,pa zviz pa ostali prlimal kako svojo sliko na emblem pa da vas jst laži najdem ko pridem dol,bi zlo rad kdaj kirga vprašu za kak nasvet če vas že srečam. ← mene ti je lazje najdet na mobikrogu kot pa fulat zelena 10-ka in zelen kombinezon na motorju in na kombinezonu pise joe, pa naj ti bo se lazje poglej par slikic nazaj pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Jst sem mogoc ze tecn :( sam se vseen me zanima ker nism dobil tocnega al pa vsaj konkretnega odgovora.Zanima me kolk je treba placat oz. ce je sploh mozno da gres na mobikrog placas nekaj in se samo recimo uro-dve vozis po njemu(ne neprestano).Brez da tekmujes,ce se da med tednom al pa med vikendom,ker me zanima in bi s kolegom sla dol,pa se dalec nimam(pa nimam kaj tezkega motorja). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 (popravljeno) @justaboy - glej lani sem plačal za dobro urco vožnje 3Ksit, cel dan je bil 6Ksit, če letos ponudba za urco obstaja ne vem, vsekakor se je treba držat termina in povprašat, mislim da ne bo problema sploh če nimaš daleč do dirkališča, za jurja ne boš nikjer na svetu vozil po pisti, pa tudi če daš 8Ksit si napisal da sta dva kolega torej vsak 4Ksit za pol dneva...... se pač ne bosta oba naenkrat vozila kar ni hudo, bo drugi lahko fotografiral..... :kva2: lp Bajsi Popravljeno April 21, 2005. Popravil bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 za voznjo med tednom pa moras starga tomleta poklicat in z njem se zmenit za pisto ce vas ni kakih 5-6 pa naprej mislim da nebo prisel ali pa ce mu mastno placate recimo kakih 30-40 tisocakov napamet ti govorim ca pa prides takrat ko je organizirano za motoriste ti je za cel dan 8 000 z dirko vred :slap: ce pa noces dirko pelat pa je vseeno 8 000 .) za eno uro voznjje mislim da je 2 ali 3 jurcka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Hvala :) Sej ce bi bi tak med vikendom pa kako urco,mogoc bi pa so se kdo iz nasga kraja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 Hvala :) Sej ce bi bi tak med vikendom pa kako urco,mogoc bi pa so se kdo iz nasga kraja! ← za jurija al pa dva al 10 stari ne bo prisel iz dolenjskih toplic sej ti pravim ce mu bote ponudil kakih 30 je pa druga stvar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 za jurija al pa dva al 10 stari ne bo prisel iz dolenjskih toplic sej ti pravim ce mu bote ponudil kakih 30 je pa druga stvar ← Po pa se mi pridemo, pa vam damo kakga jurja... pa ste pokriti .) No, ce bo kdo klical, pa ce se bo zmenil, naj tukaj napise, da vemo! Hej Joe, pa midva sva pila lani pr satanih, ko sva sla do Liitije! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Jst bom so zdej 7.5. dol ko je neka dirka pa se bom mal pozanimal! Kaj vse pa se zdej 7.5. vozi dol,je vec kategorij? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 Hej Joe, pa midva sva pila lani pr satanih, ko sva sla do Liitije! :grim ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 @justaboy: V organiziranih terminih 16.04 07.05 25-26.06 30.07 10.09 je ura vožnje 3.000 SIT, torej isto kot lani. Jst to urco razdelim na cca 2-3 furce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 To nedeljo sem se prvič vozil na Mobikrogu po tem, ko so odstranili barvo in popravili luknjo. ODLIČNO!! :OK: Boste zdaj navalili s podiranjem rekorda na pisti? :naughty: Mislim, da vas je kar nekaj kandidatov, ki bi lahko sedaj popravili rekord Faleskinija. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATAN Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 tenk ju! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stjane Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 To nedeljo sem se prvič vozil na Mobikrogu po tem, ko so odstranili barvo in popravili luknjo. ODLIČNO!! :OK: Boste zdaj navalili s podiranjem rekorda na pisti? :naughty: Mislim, da vas je kar nekaj kandidatov, ki bi lahko sedaj popravili rekord Faleskinija. :worship: ← In kolk je rekord Feleskina na Mobi krogu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 tenk ju! ← :OK: In kolk je rekord Feleskina na Mobi krogu? ← Točnega časa ne vem, ga pa sporočim, če mi ga bo hotel zaupati. Verjetno pa joe 1 ve koliko je vozil. Mislim da pod 1:03:00. Je bil le malo hitrejši od mene. :zzz: Sva prevozila ciljno črto po enem krogu v isti minuti. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stjane Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 :OK: Točnega časa ne vem, ga pa sporočim, če mi ga bo hotel zaupati. Verjetno pa joe 1 ve koliko je vozil. Mislim da pod 1:03:00. Je bil le malo hitrejši od mene. :zzz: Sva prevozila ciljno črto po enem krogu v isti minuti. :naughty: ← Najhitrejsi v nedeljo je bil Roman Albreht vozil je 1:03:25 to je bil njegov najhitrejši krog drugače je pa njegovo povprečje okoli 1:04:50. To sm jst vidu na lastne oci na njegovem lap timerju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Najhitrejsi v nedeljo je bil Roman Albreht vozil je 1:03:25 to je bil njegov najhitrejši krog drugače je pa njegovo povprečje okoli 1:04:50. To sm jst vidu na lastne oci na njegovem lap timerju. ← V nedeljo sem jaz vozil le med kvalifikacijami in dirko, Faleskini pa ni vozil po tej progi po tem, ko je bila nazadnje popravljena. Rekord proge je postavil lansko leto, ko je bila v slabšem stanju, kot je letos. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Hja ko bo eden pod minuto prisel :OK: samo zna bit pa ze nevarno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 In kakšne so ble kaj uvrstitve, kaj sprememb proti lanskemu letu? Kolko vas je odpeljalo dirko, pa novinci, jih je veliko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno April 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2005 (popravljeno) Najhitrejsi v nedeljo je bil Roman Albreht vozil je 1:03:25 to je bil njegov najhitrejši krog drugače je pa njegovo povprečje okoli 1:04:50. mislis? 1. 4. 25 srecko 1. 4. 50 faleskinijev rekord na stari progi je bil 1.5.50 :worship: prvi se je vozil na pisti ko se pisto mal popravljal in je letel najvec 1.3. 50 tako kot albert ce bi veckrat prisel mislim da bi znal pridet na 1.3.00 kaksen je talent skoda ker ni ta sport tolko pri nam razvit drugac pa mamo velik neodkritih talentov zaenkrat je nedosezen cas 1.3.00 na mobikrogu, mogoce bomo prisli do njega ko nam bojo dali rossieve gume :kva2: Popravljeno April 23, 2005. Popravil joe1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Danes se grem v popoldanskem času vozit po pisti (od 13 ure dalje)....če bi koga zanimalo lahko pride. Ker ne bom danes več na forumu, vrata pa bodo zaklenjena, me lahko pokličete na gsm: 031 - 319 280. lp mirko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greg570 Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Danes se grem v popoldanskem času vozit po pisti (od 13 ure dalje)....če bi koga zanimalo lahko pride. Ker ne bom danes več na forumu, vrata pa bodo zaklenjena, me lahko pokličete na gsm: 031 - 319 280. lp mirko ← A bo kdo na pisti v sredo (27.04.)? Baje bo super vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se