SONCE Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Predvidevam, da prijavnina ne bo večja od 20,00 EUR. Mislim da je to vrhunska cena za uporabo objekta. :naughty: Se vidimo v soboto!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 kolega bi pršu s KTM EXC 125 :worship: tut mau vozt, bi se dalo kako zment, glede na to d je motor hard enduro'lp Kter kolega to? Mogoče kakšn Novak? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 novak ja, SM gume bo dal gor pa pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 k se poznate? sej on skos mena te mopede... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Za v soboto, 28.7 iščem pridno deklco, ki ve kako se streže stvarem v boksih :D Če bodo stojala vedno na mestu, grelci tapravi čas na gumah, bencina ravno prav za hitre kroge, po končanem dnevu pa me bo razvajala s sprostilno masažo :worship: ... ji dam kar bo zahtevala O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Se pravi ji plačaš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Za v soboto, 28.7 iščem pridno deklco, ki ve kako se streže stvarem v boksih :D Če bodo stojala vedno na mestu, grelci tapravi čas na gumah, bencina ravno prav za hitre kroge, po končanem dnevu pa me bo razvajala s sprostilno masažo :worship: ... ji dam kar bo zahtevala O:-) Prpelem ksno kolegico sabo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Prpelem ksno kolegico sabo? :D kaj sploh sprašuješ?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Se pravi ji plačaš :D ne bit tko plitek noooooo :winkiss: Prpelem ksno kolegico sabo? :D ti kar, tukaj na motosvetu se itak ne bo nobena javila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Prpelem ksno kolegico sabo? :D Matr spet bom kurbarijo zamudil :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Kaj se bo pa dogajalo? Piše samo da je prijavnina 20 ojrov in da se bo vozilo nič pa o podrobnostih. p.s. C4V4L13R, sva se mogoče zadnjič srečala ob težki vodi kake tri dni nazaj če maš mogoče yamaho ybr 125, sm bil s skuterjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 ja pač vozilo se bo tako kot vedno :D če pa bo zadosti interesentov pa baje da bo organizirana amaterska dirka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Danes mi cel dan ni uspelo dobiti g. Jožeta Tomljeta na njegov GSM 031/643-345. Nazadnje sem z njim govoril včeraj popoldan in mi je povedal, da se gre danes dogovoriti v Cerklje glede jutrišnjega dne, ker je v začetku tega tedna vojska odpeljala betonske zaščite in namontirala nove ključavnice. V kolikor se mi ne javi, verjetno iz vsega ne bo nič. :cry: Če ga dobi kdo od vas, naj mu sporoči, da ga iščem. :yes: Vse prijavljene bom o tem obvestil preko PM. Usoda Mobikroga je namreč pod zelo velikim vprašajem. Od 18.07.2007 ga ima vojska v lasti in upravljanju. Tam je še vedno veliko infrastrukture od g. Tomljeta, ki jo bo v najslabšem primeru moral odstraniti in Mobikrog bo tako začel propadati. Čeprav je veliko interesa predvsem s strani domačinov, da bi se Mobikrog obdržal in veliko željo imajo, da bi ga posodobili in razširili, je zaradi skritih interesov nekaterih posameznikov, ki imajo dolge lovke tudi v vojski to zelo težko izvedljivo. Držimo pesti, da bodo tisti, ki odločajo odločili v dobro širši množici in javnim interesom. LP, SONCE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 sigurno ima eHjavec kaj s tem........tako kot so nunjo rabili patHie, zdaj jih pa posojajo idioti neumni se bomo pa zmenli in se enkrat drug teden odpravimo na novi marof pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Javi kdaj, da se pridružim! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 js sm se pa lih dons mem pelov s kamionom ...... je nekam mirno zgledal .... sm se hotu mal ustavt sam se mi je mudil na malco u grand prixa :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 ja če se ne bo dal legalno it notr pol mene ne bo..sporočte če bo kaka nova informacija.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 je..... mobikrog :headbang: , sem skenslu vikend na Krku zdej pa.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 vidim da sami problemi :( danes sem hotel menjat gume, pripravim 22 ključ da bom odšravfal M14 vijak na sprednji osi ... in vijaka nikjer ... WTF, losan je bil pa še en imbus zraven. Os je bila k sreči (zaenkrat) še trdno vpeta. Koliko krogov sem naredil s takim sprednjim koncem pa nočem vedet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helmut Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 ČE KDO KAJ IZVE NAJ SPOROČI ČE NE BOM MORAL DELAT !!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_freak Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 @misty: še dobro da imaš slabe gume :unsure: Če se ti dirka pridi v nedeljo skoz MB pa grema na Marof pogledat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 mah jaz grem jutri vseeno dol, od doma štartam ob devetih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 ja jaz tut pridem, sam okrog 2!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 (popravljeno) Dajmo se zment, pa gremo pred MORS na hupo 2 min držat. Popravljeno Julij 28, 2007. Popravil Klajba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Jaz sem prec za kakšno organizirano zadevo. :OK: Če avtoprevozniki dosežejo neumnosti s svojimi štrajki in zaporami, bi tudi mi lahko dosegli kaj, če se zberemo v dovolj velikem številu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se