Jure Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Jaz sem takoj za! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojgap Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Drugace ce se zmenmo za kaksne proteste sem jaz TAKOJ za. Da bi se zbral ene 100 folka pa gremo zapret subicevo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Js tud js tud :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Ja lepo je blo na Mobikrogu.........zdej bo treba bit pa spet na javnih cestah :headbang: Za državo je prvo denar in potem varnost........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Ka gremo res eno zasedo nardit pa protestirat? Js sm takoj za.. ni važno kater dan :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) Ja lepo je blo na Mobikrogu.........zdej bo treba bit pa spet na javnih cestah :headbang: Za državo je prvo denar in potem varnost........... Ne trosi buč okol......in malo uporabi svoje sive celice. No, sem vsaj mal okusil (zadnji čas) čari Mobikroga, 15-stega. Hvala vsem še enkrat :worship: Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 DeX in biker77 ... legende :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 nisem si mislil da bo v teh 6ih dneh kaj sem bil na morju tolko novega glede mobija....skoda je blo pa noro se gor vozit,...tako s 125ko kot s 600 :D MobiKrog R.I.P. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 To se zgodi,če sam šraufaš ne pozabi tudi, pokojni steklar Lovro Mervar je sam šraufau-na ciljni ravnini(Mobi krog) mu je odpadel vijak zavorne ročice. :headbang: Ps. Vedno raje 2X ali parkrat preveri vsaj kolesa,zavore in varovalke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! al pa teb vozit ... :evilgrin: isti šm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 Velika skoda. No vsaj 15ga sem bil in mam en par lepih fotk za spomin (hvala condor). Dobis :beer2: :) Drugace ce se zmenmo za kaksne proteste sem jaz TAKOJ za. Da bi se zbral ene 100 folka pa gremo zapret subicevo. :D Za fotke ni panike, še kdaj drugič. Drugače pa škoda da se mobikrog zapira, predvidevam da bodo domačini z navdušenjem poslušalu prelete nadzvočnih letal, no kakor že, še enkrat škoda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 danes sem se vozil pa sem si vzel 2 min casa,pa sem se skocil do MKja....res zalostno....vse ze skoraj pospravleno,gume lezijo na okol...nobene zascitne betonske ograje vec ni.....skoda no.... zelim pa vsem vascanom prijetno poslusanje letal,ko bojo 24/7 letali nad njihovimi glavami.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 7, 2007 Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Jaz sem bil danes tut dol, sam po mojem bo zdej dol smetišče "GUM" :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 Jaz sem bil danes tut dol, sam po mojem bo zdej dol smetišče "GUM" :OK: meni je tud tako nekako zgledalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 FOLK!!! http://www.avtoklub-lamko.si/index.php?opt...1&Itemid=39 Kaj je zdej na stvari? Se resnično zapira, kakor je biu tukej objavljen letak, al se končno prenavlja, kot pravi avtoklub lamko, ki je organizator KHD na mobiju? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 (popravljeno) mah...nč ni...zgleda, da gre za staro novico... :headbang: http://www.rally-magazin.com/default.asp?rb=1&id=1457 http://www.rally-magazin.com/default.asp?rb=1&id=1455 Popravljeno Avgust 12, 2007. Popravil C4V4L13R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 skoda ja....samo nazadnje ko sem bil tam je zgledalo zelo zalostno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Game over Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 :cry: in vojska sploh nima namena uporablat objekta.. zanimiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Samo en odgovor se lahko vrne na vprašanje zakaj Končno ne dobimo vsaj enega športnega objekta ki bi bil namenjen varnemu izživljanju na asvaltu. In to je: ker je na žalost premalo vplivhin ljudi v naši državi motoristov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Treba janši kupit motor za roj dan :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 včerej biu na mobiju...ja, vse je že podrto, samo še zunanja ograja je...no...izpred lukne so umaknil gume, tako, da če bo ker trofu za kakšen krog al pa dva, se da verjetno še malo izkoristit....samo ne več po pravem dirkališču...pa tud vprašanje kaj vse je nasrano po pisti :unsure: zaenkrat se bo slovenija morala zadovoljit z logatcem, krškim in javnimi cestami :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Treba janši kupit motor za roj dan :devil: Ja no jaz sem za; in to za mini mota z krili :kva2: , da bo lahko visoko in nizko letu :headbang: !!!!!!!!!!! No jaz dam 20EUR! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 19, 2007 Deli Objavljeno Avgust 19, 2007 Danes bil pri mobikrogu in tudi prvič naredil en krog. Tam ni ničesar več in tudi vrat na vhodu ni, vse je razbito in razrito tako da tudi ne priporočam hitre vožnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 Škoda, si bomo pa sami neka zgradili! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 Danes bil pri mobikrogu in tudi prvič naredil en krog. Tam ni ničesar več in tudi vrat na vhodu ni, vse je razbito in razrito tako da tudi ne priporočam hitre vožnje. Na pisti se torej ne da vozit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se