batzajla Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 uff, tkole pa ne bo dolg laufal, se mi zdi :krneki:
SONCE Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) Jaz mislim, da bo vsak z veseljem upošteval pravila, saj menim da smo vsi radi na Mobikrogu ravno zaradi večje varnosti, kot je na cesti. Določena pravila so nam le v pomoč k vzdrževanju varnosti, zaradi katere smo prišli na pisto. Vsakega, ki pride pač seznanimo z dogovorom in prepričan sem, da ga bo vsak z veseljem upošteval. :OK: Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil SONCE
Frips Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Me zanima kako dolgo bo ta cirkus trajal :hmm: Nimam nič proti vožnji tam, samo me prav zaradi lokalnih "wannabe racer-ov" ne bo. 2SONCE.....takih ki bojo upoštevali pravila je bore malo (tukaj pristoni mogoče), na ostale lokalce se pa ne bi kaj preveč zanašal. Do sedaj je še vse šlo rakom žvižgat, kar ni imelo "nadzora".
Spider™ Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Se čisto strinjam s tabo Sonce, ampak kar je Frips povedal je čisto res. Mende bo laufalo čim dlje.
Gallus Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ... do zime, če ne bo prej konec ...
Aless Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ... do zime, če ne bo prej konec ... septembra naj bi se blo,...za naprej pa moji viri vec ne vejo
pavlin666 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Jst sm bil danes in je blo super, sami motoristi. Fajn družba. Se kmal spet vidmo, sm da dobim novo gumo.
DAN Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Lahko se pa neha prej kot bi si kdo mislil :krneki:
Aless Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Lahko se pa neha prej kot bi si kdo mislil :krneki: upam da se ne bo pred se jaz ne grem 1x gor...treba levi drsnik znucat do konca...da drugo leto novga kupim...
avro Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 .... laufalo bo do prve piz....je. Potem bomo pa kot ponavadi krivca za ne vem kaj iskali.
misty Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 lahko postavljate še taka pravila, vedno se bo našel nekdo ki bo zanalašč sral žal :(
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Jaz mislim, da bo vsak z veseljem upošteval pravila, saj menim da smo vsi radi na Mobikrogu ravno zaradi večje varnosti, kot je na cesti.Določena pravila so nam le v pomoč k vzdrževanju varnosti, zaradi katere smo prišli na pisto. Vsakega, ki pride pač seznanimo z dogovorom in prepričan sem, da ga bo vsak z veseljem upošteval. :OK: Jaz sem za taka pravila, sam čas bi moral biti 1 uro!!!!!! AVTI: LIHA ure (neparna 2,4,6,8,10,12............. MOTORI: SODA ure (parna 1,3,5,7,9............. Mi se dogovarjamo za nedeljo, da bi se šli mal drajsat :naughty: , tak da če bojo še avtomobili se bo treba dogovorit kaka se bo vozlo, pa pospravljalo, ker v nedeljo sem bil dol pa je bilo polito z oljem ali nečem podobnom, tak da take stvari se morajo spucati! :nono: Metle, kosilnice pa gremo, punce pa travo plet! :OK:
simoni Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Jst sm takoj za akcijo! Ni noben problem, kar se pospravljanja tiče! Tole si dobro napisal...punce bomo tud uporabili! :D
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 tudi jaz imam namen prit dol v nedeljo, če bo le lepo vreme sem pa jaz imel v soboto ssabo metlo in sem kolikor toliko pospravil pisto, gor je bilo namreč kar nekaj kamenja in matic s katerimi je bil pa pršraufana ograja
Aless Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Jaz sem za taka pravila, sam čas bi moral biti 1 uro!!!!!! AVTI: LIHA ure (neparna 2,4,6,8,10,12............. MOTORI: SODA ure (parna 1,3,5,7,9............. Mi se dogovarjamo za nedeljo, da bi se šli mal drajsat :naughty: , tak da če bojo še avtomobili se bo treba dogovorit kaka se bo vozlo, pa pospravljalo, ker v nedeljo sem bil dol pa je bilo polito z oljem ali nečem podobnom, tak da take stvari se morajo spucati! :nono: Metle, kosilnice pa gremo, punce pa travo plet! :OK: mislim da v soli glih nisi poslusal kaj so parna pa neparna stevila :P.....jaz bom v petek al pa soboto doli...ker v nedelje ze treba v solo it :P
Čamac Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 AVTI: LIHA ure (neparna 2,4,6,8,10,12.............MOTORI: SODA ure (parna 1,3,5,7,9............. liha=neparna=1,3,5,7,9,... soda=parna=2,4,6,8,10,...
SONCE Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) kOci, misliš tisto matico, ki si jo skoraj povozil? :naughty: Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil SONCE
NejcZ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Misliš tisto matico, ki si jo skoraj povozil? :naughty: Ti si tisti z onim plavim motorjem? K si pol počival v senci :whistle:
SONCE Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Jaz sem tudi za enourne termine. Pa še avtomobilisti bodo imeli več časa, da pospravijo za seboj. :grim
SONCE Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Ti si tisti z onim plavim motorjem? K si pol počival v senci :whistle: Ja. Nikakor se nisem mogel ohladiti. Še dobro, da imam motor brez oklepa, da me vsaj med vožnjo bolj hladi. :yes:
Aless Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 kOci, misliš tisto matico, ki si jo skoraj povozil? :naughty: 2 matici sma s k0cijem pobrala pred tunelckom...se sreca da jih je on vido,ker jaz jih nisem....sem pred tem tiste kroge mel sreco da nisem kere nabasal :P.....(tak ko kokos na poti na mobikrog :P) Ja.Nikakor se nisem mogel ohladiti. Še dobro, da imam motor brez oklepa, da me vsaj med vožnjo bolj hladi. :yes: no ja....fotrova fazerka je brez oklepov pa kvecjemu se bol greje po nogah od masine..... drugac pa vsa sreca da je del mobija v senci da te vsaj tam malo ohladi....
simoni Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 A se kaj štopate ko se vozite? Kol mate kaj čase?
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 kOci, misliš tisto matico, ki si jo skoraj povozil? :naughty: heh ne sam tisto, na progi je zjutraj bilo ziher kakih 10 matic ampak sem ostale zgleda spregledal sem jih pa videl potem ko sem se vozil, dve sta res bili kakih 5m pred tunelčkom ja, ena potem na zadnji ravnini pred ciljno, zraven pa tudi za pest velik kamen A se kaj štopate ko se vozite? Kol mate kaj čase? sam vozim okoli 1:11, sem pa ugotovil da prekmalu in prešvoh bremzam, tako da bom sedaj probal kasneje in bolj močno zavirati pa bom videl kak bo aja pa gume kolk mate kej napumpane :? jst mam spredaj 2.1 zadaj pa 2.4 pa se mi zdi malo preveč :? gume pa dunlop qualifier
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 heh ne sam tisto, na progi je zjutraj bilo ziher kakih 10 matic ampak sem ostale zgleda spregledal sem jih pa videl potem ko sem se vozil, dve sta res bili kakih 5m pred tunelčkom ja, ena potem na zadnji ravnini pred ciljno, zraven pa tudi za pest velik kamen sam vozim okoli 1:11, sem pa ugotovil da prekmalu in prešvoh bremzam, tako da bom sedaj probal kasneje in bolj močno zavirati pa bom videl kak bo aja pa gume kolk mate kej napumpane :? jst mam spredaj 2.1 zadaj pa 2.4 pa se mi zdi malo preveč :? gume pa dunlop qualifier spredaj 2.1-2 zadaj pa 1.9 -2
helmut Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 a pol pravte da se bomo vozlllll :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se