SATAN Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 joe1,hitro okrevanje želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Maj 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2005 3al 4 so padli tam zaradi vode, midva sma trescila oz jst sem v njega ker sem bil za kak cm prekratki pri prehitevanju in me ni videl ko je odpeljal svojo linijo je mene zaprl p.s. z mojga vidika dirkaski zgnanost z vidika gledalcev , nepotrebno in neizvedljivo izsiljevanje na bremzanju , kar je res je pa tud res da je ta sofer na tem ovinku najbolj bremzal glih zaradi te vode in zato sem sel v to, sam da takrat je fenomenalno odpeljal ta ovinek s hudo mal bremzanja in je nazalost pocilo to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Maj 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2005 hvala satan tebi in vsem drugim upam da se bom pozdravil do naslednjega srecanja na mobikrogu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 @sonce - boga ti tvojega daj posnetek gor oz. link da vidimo akrobacijo!!! LP Bajsi ← Oblubm, da bom v čimkrajšem času vštimal ogled. :blush: Samo doma si moram vzeti čas :zzz: , da vse vržem dol s fotoaparata. Pa tut nekaj slikc mam od ostalih voznikov. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 (popravljeno) A so kje zapisani osnovni podatki Mobikroga (dolžina, min/max širina, ... )? Pa kakšna 'ptičja perspektiva' morda? lp, D. Popravljeno Maj 12, 2005. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 Dolg je eno minuto pa še mal za tabolše :) joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 Mobikrog : Dolžina: 2005 m Širina proge : 10 m Št. ovinkov: 10(4 desni, 6 levih) na neki drugi strani pa: pravijo da sta DVA desna zavoja... :slap: je pa vsaj skica proge gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 A bo še kakšen tak dan? Bi rade vole pršel :) ← Naslednjič ko se bom šel vozit vas bom tukaj obvestil....Zaradi takšnih in drugačnih razlogov se ne bom šel kmalu vozit...Vam pa si gurno tu sporočim... pa lep vikend...Sicer se pa vidimo ta vikend na Mobi krogu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Naslednjič ko se bom šel vozit vas bom tukaj obvestil.... ← Tako se govori!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 (popravljeno) Ja upam ja, da bo še kaj pred 25-26 Junijem, ker to je še daaaalečč :( Popravljeno Maj 13, 2005. Popravil franci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 (popravljeno) Bil kdo na današnjem treningu - 15 minutnem-huh...? Štartne pozicije? Popravljeno Maj 14, 2005. Popravil Red Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2005 TAPAJNER 1.03.7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSV Mille Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 Je dans na mobiju treba plačat vstopnino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 (popravljeno) TAPAJNER 1.03.7 ← Tako se dela :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Maj 15, 2005. Popravil YZFR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 A se bo dal kej čez teden pelat na mobiju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2005 stvar dogovora je vedno bila in vedno bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 Kdaj gremo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Imam filmčke s srečanja na Mobikrogu (07.05.2005), pa ne vem, kako jih lahko pripnem. :( Ima kdo kakšno idejo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 TU se registrerej, s tem dobiš nekaj prostora na njihovem serverju. Uplovdej filmček, in sem pripni naslov kamor se je uplovdov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Nekaj slikic mi je uspelo zmanjšati. :OK: Da vas malo razdražim. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Še štiri sem našel. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 28.05 se kaj dogaja? Kdo tam? LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 28.05 se kaj dogaja? Kdo tam? LP Bajsi ← vikend zaseden za avtomobilizem (mislim, da je seicento junior pokal,...) vikendi so zasedeni... če bo kakšen prost dan med vikendom, se bom šel vozit in vas obvestil... med tednom pa trenutno nimam časa... lahko se pa sami dogovorite in greste lp, mirko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SATAN Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 bemtiš čist je zamrla tema,dejmo mal zviz pa joe kej spodbudnga napisat kdaj bo spet kej na razpolago. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Bo oživela konec junija, ko bo dogajalo dol:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se