SHARKi Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 mam občutek da bomo letos pa kr orng požegnani,..... prevsem motoristke :whistle: :whistle:
urosku Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Sam, da bo fajn blagoslov za to sezono! :yea2:
moto rider Objavljeno Marec 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ja, to tudi mene zanima... da vemo, koga pobarati za datum.. Noise... Z njegovim blagoslovom: Pavle Hočevar: 041-780-864 Zdej pa ne bom več ponavljal: Praznik! 27.04.2005 !!!!!!!!!!!!!! Točno, okoli sredi dneva!
vulcan Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 :D Upam, da ste se za vreme tudi ornk zmenili. :D Se vidimo
Matičko Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Sevede pridem.........sam če ne bo kaj tršega z neba padal.
Zdrawc Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Samo tista čelada je bla od enega drugega. Vem sm :photo: ← tole ja pa Tonc od Kevdrov :D , ko pa un pride pa narod ponavadi tak sam :eek:
jalovec Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 pridem in seveda kuri tudi 2*BMW :OK:
SHARKi Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 a lahko kdo od Ribnčanov pove, ali žegn bo, ali ga ne bo,.....kajti govori se da sedanji župnik ne dovoli in da tudi Nikota ne bo gor :hmm: :hmm:
Robert Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 a lahko kdo od Ribnčanov pove, ali žegn bo, ali ga ne bo,.....kajti govori se da sedanji župnik ne dovoli in da tudi Nikota ne bo gor :hmm: :hmm: ← Ja, mene to tudi zelo zanima. Sem bil lani tam in letos bi tudi rad šel. Upam, da so le govorice. Pozdrav od Roberta
Motofuzlc Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 :kva2: Ja, mene to tudi zelo zanima. Sem bil lani tam in letos bi tudi rad šel. Upam, da so le govorice. Pozdrav od Roberta ←
Jurij Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 ker sem za Mirno Peč delal :SS , sem že vnaprej povedal da sem pa od 27.4.-2.5. F.R.E.J. (pa da ga jebeš). kaj mi pa morejo-sm študent... :devil: pridem gužvo delat.
pek Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Kaj je zdej to :cry: en cajt se govori,da bo pole da ne :angry2: dejmo Ribnčani razjasnite nam pojme ma če ne bo patra Nikota bo škoda,k ma tko lepe pridige :P
Leteči Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Niko je faca in če njega ne bo na Novi Štifti pač ne bo tistega filinga. Če bi bili vsi župniki takšni kot on bi pa morda kdaj celo prestopil cerkveni prag.
vicko Objavljeno April 14, 2005 Opozori Objavljeno April 14, 2005 (popravljeno) Niko je faca in če njega ne bo na Novi Štifti pač ne bo tistega filinga. Če bi bili vsi župniki takšni kot on bi pa morda kdaj celo prestopil cerkveni prag. ← ŽEGEN BO, 100% PREVERJENO SEM GOVORIL Z ENIM OD ORGANIZATORJEV. Spored pa naj bi bil sledec: 12:00 naprej zbiranje motoristov v ribnici 12:30 cca panoramska vožnja od ribnice do nove štifte 13:00 - Žegen (pater niko)pride iz primorske :OK: potem pa jedača in pijača :oops: GOLAŽ :lol1: :ninja: vicko :kva2: Popravljeno April 14, 2005. Popravil vicko
SHARKi Objavljeno April 14, 2005 Opozori Objavljeno April 14, 2005 vicko :hmm: :hmm: 12:00... sej lahko kakšno minuto prej pridemo , tko da en STIL v miru popijemo, a ne? ......pridem pa tud če toča pada,....sm da Nikota slišm,.....matr nism bil že eno leto pr maši :grim
Sanda7 Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 si moram zorganizirat nekako da pridem sicer mam v planu že za ta dan grobnik potem pa na Pag tako da je štifta mal uprašliva :hmm: bo treba mal preštudirat
gizmOkak Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Če pridem pridem samo "touch and go" ali po slovensko, v nizkem preletu :lol: k grem na Grobnik. BUH DEJ VREME B)
pek Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Če pridem pridem samo "touch and go" ali po slovensko, v nizkem preletu :lol: k grem na Grobnik. BUH DEJ VREME B) ← Ma če se ne boš ustavu pr maši ti tud Bog ne bo naklonil lepega vremena :devil: bulši blagoslovljena voda pr maši ku nebeška voda na vožnji :P
glažar Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 Pridem tud jest. :OK: ,v nizkem preletu bom pa tok počakal da ga NIKO požegna
moto rider Objavljeno April 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2005 Pridem tud jest. :OK: ,v nizkem preletu bom pa tok počakal da ga NIKO požegna Poj pa glej, "da ne boš še ti doj padu"!
urosku Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 Sam malo dobrega vremena pa se bom jaz tudi mal pripelo! :photo:
stefic Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 Ta vikend registriram :OK: in v sredo pozegnam :yea2: Razmislam, da bi su ze kr prej k masi, bi mal poprosu za lepo vreme 27. :hmm: Drgac se pa vidmo :kva2:
Ganges Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 Sam malo dobrega vremena pa se bom jaz tudi mal pripelo! :photo: ← Baje da je pater Niko porihtal :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se