urosku Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 Baje da je pater Niko porihtal :hmm: ← Ma jaz res upam da bo vreme v redu, ampak pravijo da se bo v nedeljo zvečer malo poslabšalo! :angry2:
Erik Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 kdaj se pa to začne, ker bi prišel mal pogledat potem pa na Grobnik :OK: :kva2:
Ganges Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 Kolko vem ob 12:00 zbor v Ribnici, potem pa pijača in skupni odhod do Nove Štifte.
SiR Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 Baje da je pater Niko porihtal :hmm: ← se ti zdi, da lahk za tolk cajta naprej "porihta" kdorkol?
Ganges Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 S pomočjo od zgoraj je vse mogoče :OK:
pegaso Objavljeno April 22, 2005 Opozori Objavljeno April 22, 2005 Pridem, pa še en kolega. Tam je res fajn vzdušje, pa še lepa turca je do tja. lp Pegaso
Medoman Objavljeno April 23, 2005 Opozori Objavljeno April 23, 2005 Tud Pajkovci pridemo ( štirje ali pet kom.) LP iz Avtosejma :kva2:
jalovec Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 (popravljeno) :OK: mk masoni pridemo kompletni !!!!! Popravljeno April 24, 2005. Popravil jalovec
vulcan Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 :OK: Tudi mi pridemo. :OK: Vreme bo pa itak sončno in toplo.
urosku Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 :OK: Tudi mi pridemo. :OK: Vreme bo pa itak sončno in toplo. ← Seveda vreme bo na pravi poti tako kot mi :OK:
Sanda7 Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 napovedano je sončno vreme in 21stopin :OK: primorci se neki dogovarjamo da pridemo na štifto potem pa nazaj na stari trg babno polje(prehod)čez ovinke kao ride gerovo pa cca 80km do grobnika po prelepi pokrajni.lahko se nam pridružiti v štifto pa štartamo baje iz rid ob 11h sicer pa več v primorski sekciji
SiR Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Pridem ... upam,da mi žegnana voda nau kože prežgala ...
SHARKi Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 (popravljeno) SOLIDARNOSTNI FOND ZA POMOČ MOTORISTOM :OK: vse pohvale :OK: Popravljeno April 25, 2005. Popravil SHARKi
gic Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 :OK: vse pohvale :OK: ← :OK: O tem piše tudi v današnjem Delu: Solidarnostni sklad Ribnica, Nova Štifta – V sredo, 27. aprila, v Ribnici organizirajo motoristično otvoritev letošnje sezone. Motoristi se bodo zbrali v Ribnici do 12. ure, potem pa se bodo odpravili na panoramsko vožnjo Ribnica–Ortnek–Sveti Gregor–Sodražica–Nova Štifta. Tam bosta ob 13. uri maša in blagoslov motoristov, ki ju bo vodil pater Niko Žvokelj, ob 14. uri pa predvidevajo odhod na Cenetov vrt v Ribnico, kjer bo poskrbljeno za pogostitev z golažem. Na tokratnem srečanju, ki se ga bo po pričakovanjih udeležilo okoli tisoč motoristov, bodo predstavili tudi solidarnostni sklad za ponesrečene motoriste, za katerega so denar že prispevali ribniški motoristi, tokrat pa bo šel v sklad znesek, nabran pri blagoslovu. S. F. :OK:
vrho1679 Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Do kdaj pa se bo kej v štifti še kaj dogajal? Pred 16. uro ne bi mogel pridit.
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 komentar na napovedano ustanovitev solidarnostnega fonda.. mislim, da pravno gledano društvo ni najbolj posrečena oblika, če je temeljni namen organizacije zgolj zbiranje in posredovanje denarja. v ta namen se ponavadi ustanovi "ustanova" (fundacija, sklad, kakorkoli) kot posebna pravna oblika po Zakonu o ustanovah. Gre za namensko vrečo denarja, ki ima svojo upravo. res pa je, da je iz povsem praktičnih razlogov mogoče bolj smiselno, da se ustanovi društvo (ki se tako npr. lažje prijavlja na razpise in dela še druge projekte, ki niso strogo denarno namenski ++ in navsezadnje, če imate normalne ljudi na občini, ki se ukvarjajo z registracijo društev (a je že kdo bil v MB v sobi 13?), se da zadeva hitro registrirat)
Mih'c Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Tud jaz podpiram :OK: Se vidimo v Štifti LP
Sanda7 Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 primorci tud pridemo štartamo pa iz planinskih RID ob 11h
KRIK Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 notranci(jug) tud pridemo. vas počakamo na kraju "zločina" :yea1: :yea1:
Matičko Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Dalenjci tud pridemo.....ob 10 uri..... :OK: Lepo vreme in krasen dan se obeta!!!! :D
raubritter Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 Raubritter-ji pridemo :yea1: :yea2: :OK:
Robert Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 (popravljeno) Zdaj prišel :D Pater niko je pač pater Niko, besedo sta pri maši imela tudi naš lisjak Stanovnik, ki so ga za današnjo priložnost izpustili iz bolnišnice ter naš popotnik Miran Juvančič. Pohvalit pa moram tudi golaž, pojedel celi dve porciji :D V Ribnici sem videl, da so za odajo E+ intervjuvali tudi enega od Reševalcev (med drugim so ga tudi vprašali kaj meni o zaščitnih ograjah), ki je na žalost danes imel ponovno delo. Ravno v času, ko smo mi bili pri maši, je pod cerkvijo, če lahko tako rečem, počilo. Obležal je motorist. Zaradi tega dogodka in smrti motorista eno uro pred mašo, je na koncu malo grenkobe vseeno ostalo. Vsaj pri meni .) Pozdrav do roberta Popravljeno April 27, 2005. Popravil Robert
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se