JEJŽ Objavljeno Marec 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Imam mnenje glede različnih tipov motorja.Vsak motor služi svojemu namenu-prav hecno bi zgledali,če bi s cestaki vozili 60,ali pa s čoperjem pri rdeči turirali in nagovarjali cestaka,da tekmujeta...čeprav bi bil pravi hec,ko bi se našel en z VN2000,ki bi nesu cestaka 600 ali 750...nimam podatkov,mislite,da bi bilo mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Thundercat: Čoperja ne priporočam le tebi, ampak vsem motoristom: uživali boste, skoraj ne boste prekršili zakonov, glasni so, nekateri celo lepi, če pa imaš še HD-ja, imaš pa najbolje zmasirano prostato daleč naokoli :lol1: ← stari a provociraš? <_< bemti saj čoper je len ampak 100 še vedno gre kar je dovolj da ostaneš brez izpita, to je pa itak edini problem. kazen za 70 pri omejitvi 50 je pa itak ista kot za 200 pri 90. torej ni nobene garancije da z čoperjem manj plačuješ. sicer pa saj veš, dokler ne probaš ne veš, jaz sem čoperja več kot samo probal (mel) in no way, ko bom v penziji bo pač kak gold wing, čoper pa ne več nikoli, mi ga že sedaj hrbtenica ne prenese. ampak peace brothers, ni važno kdo kaj vozi, samo prosim da naredite malo placa ko kruzate z polžjim tempom ampak ko pa smo na cilju pa brez panike spijemo par pirov - saj smo vsi motoristi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 (popravljeno) Čoper je glede na nove zakone itak idealno prevozno sredstvo... butneš v tretjo, pa se v skoraj štandgasu vališ naprej :grim @Thundercat: Čoperja ne priporočam le tebi, ampak vsem motoristom: uživali boste, skoraj ne boste prekršili zakonov, glasni so, nekateri celo lepi, če pa imaš še HD-ja, imaš pa najbolje zmasirano prostato daleč naokoli :lol1: ← :lol: ej se še spomnim lani, ko sem se vozil po Avstriji in sem srečal dva čoperaša iz SLO. Eden od njiju je imel eno leto starega harleya. Ma kot nov. Itak smo se zadebatirali. No takrat, ko smo se odpravljali je zalaufal harleya in sedel na njem lepo pod štandgasom. Mater, kako je to treslo :blink: :wacko: Masino je sibalo levo in desno za par centimetrov. Pa mu tak recem: "Cuj, to bos pa verjetno moral na servis peljat, da ti ga nastelajo". Je ¸rekel: " ma ne, ¸ma to je normalno" :blink: :slap: . Za bejbe je prava orgazmična vožnja s harleyom. Ponavadi si popestrijo z japonskimi kroglicami :D Zna pa to biti tudi nevarno. Recimo doživi orgazem tik pred ovinkom :D :lol1: :lol1: Popravljeno Marec 2, 2005. Popravil Denny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Evo...točno to ti dopovedujem že teh par let kar se poznamo...:) Če citiram svojo tamalo:"...koncno!!!" :) :OK: Who's da ril Kekec. :) .) ← Et tu, Brutus?! :lol: Daj no, stari moj... po pravici povedano... a si predstavljaš, ampak RES predstavljaš mene na kakšni ninji fluorescentno smrkljaste barve? :SS Ali pa na kakšni R1, R6 ali pa vseh teh čudnih črkovnih kombinacijah GSX, ZRX, YZF... :wacko: Not my cup of tea :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 stari a provociraš? <_< bemti saj čoper je len ampak 100 še vedno gre kar je dovolj da ostaneš brez izpita, to je pa itak edini problem. kazen za 70 pri omejitvi 50 je pa itak ista kot za 200 pri 90. torej ni nobene garancije da z čoperjem manj plačuješ. sicer pa saj veš, dokler ne probaš ne veš, jaz sem čoperja več kot samo probal (mel) in no way, ko bom v penziji bo pač kak gold wing, čoper pa ne več nikoli, mi ga že sedaj hrbtenica ne prenese. ampak peace brothers, ni važno kdo kaj vozi, samo prosim da naredite malo placa ko kruzate z polžjim tempom ampak ko pa smo na cilju pa brez panike spijemo par pirov - saj smo vsi motoristi .) ← Ok, s čopsom si seveda tudi takoj na črni listi policajev. Ampak vseeno malo počasneje prideš gor kot z vsemi zverinami ki imajo 100 KM+. Itak zmerom pravim: vsakemu svoje :) Eni mamo radi traktorje, drugi pač ferarije :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Et tu, Brutus?! :lol: Daj no, stari moj... po pravici povedano... a si predstavljaš, ampak RES predstavljaš mene na kakšni ninji fluorescentno smrkljaste barve? :SS Ali pa na kakšni R1, R6 ali pa vseh teh čudnih črkovnih kombinacijah GSX, ZRX, YZF... :wacko: Not my cup of tea :grrr ← :OK: :OK: :OK: :grupni: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Imam mnenje glede različnih tipov motorja.Vsak motor služi svojemu namenu-prav hecno bi zgledali,če bi s cestaki vozili 60,ali pa s čoperjem pri rdeči turirali in nagovarjali cestaka,da tekmujeta...čeprav bi bil pravi hec,ko bi se našel en z VN2000,ki bi nesu cestaka 600 ali 750...nimam podatkov,mislite,da bi bilo mogoče? ← Sam sicer nimam čoperja ampak cruiserja in sem do 100 km/h verjetno hitrejši od katere koli športne orglice. Iz večih razlogov, navora, obtežitve, kardana in šestih cilindrov. Z Mačko vred. Ampak bi jo dobil po betici/kahli, če bi to izvajal. Od Mačke seveda. Pa še letom primerno ni več. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 cruiser, odprta čelada, odprta cesta, 80-90kmh, vonj po vrelem asfaltu, to je zame uživaška vožnja, samega sebe si ne predstavljam zavitega v kombinezon z hermetično zaprto, zvočno izolirano čelado kako turiram eno 170kilsko igračko čez ovinke z vidnim poljem skrajšanim na minimum (mogoče enkrat na leto na dirkališču), kar se pa tiče dopustovanja...poznam pa folk k recimo s čoperjem/kruzerjem na dopust sploh ne more it ker, citiram: se ne spodobi na tak motor obešat navlake blabla, pa ne zgleda lepo blabla..., na turinge in endure vsaj pašejo kovčki ipd... jst osebno nimam s tem težav, če grem kam k rabim več stvari dam gor kovčke namesto torb, kak 'bajker' na oskubljenem kruzerju me včasih očitajoče pogleda češ plastika pač ne paše na tvoj motor ane... in to je to..., pa tud kar se vozim z motorjem ali avtom opažam da na splošno manj ljudi na čoperjih/kruzerji nosi s sabo veliko prtljage oziroma za dopustovanje ne izberejo motorja za prevozno sredstvo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 cruiser, odprta čelada, odprta cesta, 80-90kmh, vonj po vrelem asfaltu, to je zame uživaška vožnja, samega sebe si ne predstavljam zavitega v kombinezon z hermetično zaprto, zvočno izolirano čelado kako turiram eno 170kilsko igračko čez ovinke z vidnim poljem skrajšanim na minimum (mogoče enkrat na leto na dirkališču), kar se pa tiče dopustovanja...poznam pa folk k recimo s čoperjem/kruzerjem na dopust sploh ne more it ker, citiram: se ne spodobi na tak motor obešat navlake blabla, pa ne zgleda lepo blabla..., na turinge in endure vsaj pašejo kovčki ipd... jst osebno nimam s tem težav, če grem kam k rabim več stvari dam gor kovčke namesto torb, kak 'bajker' na oskubljenem kruzerju me včasih očitajoče pogleda češ plastika pač ne paše na tvoj motor ane... in to je to..., pa tud kar se vozim z motorjem ali avtom opažam da na splošno manj ljudi na čoperjih/kruzerji nosi s sabo veliko prtljage oziroma za dopustovanje ne izberejo motorja za prevozno sredstvo... ← Jaz poznam obratno zgodbo. Kako spraviš na npr. R6 dva + prtljago za počitnice za 3 tedne (hint: eden od obeh je ženska :headbang:). Rešitev: impossibile. Dejansko se mi zdi, da na cruiserja lahko napokaš skoraj največ prtljage. Vsaj jaz sem že sestavljal gor Empire State building z vsemi mrežami, pajki in polnimi torbami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Jaz poznam obratno zgodbo. Kako spraviš na npr. R6 dva + prtljago za počitnice za 3 tedne (hint: eden od obeh je ženska :headbang:). Rešitev: impossibile. Dejansko se mi zdi, da na cruiserja lahko napokaš skoraj največ prtljage. Vsaj jaz sem že sestavljal gor Empire State building z vsemi mrežami, pajki in polnimi torbami... ← mustang? :hmm: ni problem v motorju ampak v ženski. Maš take ko na R6 spakirajo za 3 tedne in take, ki v poltovornjaka ne spravijo prtljage za 3 dni. je pa res vedno bitka pri pakiranju! hind: solo riding :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StormBringer Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Js sn problem z žensko rešu tak, da sn jo okužu z veseljem po motorju :OK: Zaj pa zmeraj endurira zraven, pa še problem s prtljago se je sam od sebe rešu tak, da pač vzame s sabo tolk kot ma placa na svojem motorju ( + še kako malenkost za mene, ker se pač človek malo razvadi :kva2: ). :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Al pa naj vzame takšno vozilo,v katerega bo dobila vse kar rabi za sebe-npr. poltovornjak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 (popravljeno) mustang? :hmm: ni problem v motorju ampak v ženski. Maš take ko na R6 spakirajo za 3 tedne in take, ki v poltovornjaka ne spravijo prtljage za 3 dni. je pa res vedno bitka pri pakiranju! hind: solo riding :yea2: ← Itak solo riding forever!!! Ampak vseeno: moje mentalne kapacitete vidijo dosti več prostora in opcij na čoperju (npr. s torbami in prtljažnikom) kot pa na eni npr. R6, kamor lahko daš eno ogromno tank torbo in...nahrbtnik? Menda se topcase že zelo pozna pri kvaliteti vožnje. :? Ne bom nikoli izvedel... Sveta resnica pa je, da če potuješ brez ženske zadaj, imaš najmanj 96'5% manj prtljage. :grim motor+jaz :grim motor+ženska+jaz :grrr jaz+ženska :kva2: moj motor+ženska = (her) suicide attempt :devil: Popravljeno Marec 4, 2005. Popravil Mustang Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PBlade Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 (popravljeno) Jejž-jz sm tud take vrste tip k ti...no samo odtenek hitreje pa se gre vsaj ene 80... Ne morš se lih z žvaljo vlečt tok k potegne mal bl navita 6-ka....(roka ne zdrži), pa res mam občutek, da bi motor prežgal...(mal heca) Jz tud zaenkrat nimam kompanjona; sva šla lan s kolegom za en tedn na hrvašk, pa sva se fajn mela... No, pa poleg robe za en tedn sva mela sabo še kitaro..(ki je bla višje od sopotnikove glave...) :OK: pa s špagami povezano čez cel motor... PS-na prvo stran-jz se skoz vozm (pa skoz približno spucan, ma da se sveti...)-dons sm zakluču, k so prve snežinke letele (pa prov toplo je ratal) ob ene 7.15 zvečer... Zakaj mi je všeč vožnja v (vsaj) dvoje- ne vem, ljudje smo družabna bitja, na čoperju se loh kar tak pogovarjaš, če se kermu kaj zgodi, sta vsaj dva pametna... Pa nostalgija, k smo se s Tomosom na 'jajc'(krožno vožnjo op.a.) vozil...in se smejali lastnim neumnostim... Popravljeno Marec 4, 2005. Popravil PBlade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PBlade Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 In pa, da ne zgubiš poguma, men tud na čase zicne cestak, da bi mal odpru...ampak dobr, mam vsen raj žvau pod sabo, da je vsaj kej motorja videt pod mano, pa da fajn grmi..ker na R6 zgledam kot normaln človk na BT 50S... Za sproščanje adrenalina si pa morm en supermotard omislt al pa saj kroso za po hosti... Čoper je pač za to, da se sveti..(in grmi). :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Čeprav naša potovalna hitrost je bolj 120/140 kar pa zmore skoraj vsak chopper... Zmore že,zmore,ampak pri tej hitrosti in z odprto čelado ne moreš kaj posebaj uživati...mnenje pač. ← .....hm.....pa si kup zaprto čelado pa bo stvar rešena.... Ma ne sej vas razumem. Tudi sam sem imel čoperja.....no...sicer nisem vozil ravno počasi...ampak ej vsak ima svoj užitek.....tako kot je meni v veselje drsati s tačkami po tleh je vam verjetno v veselje horizontalna korektnost..... Pa ni panike itaq.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borutz Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 zdravo no ker je beseda v zadnjih postih nanesla na prtljago za coperje me zanima ce ste ze videli oz je dobro imet top case zadaj.na nobenem se tega nisem videl. meni se zdi topcase sila uporaben ker lahko das celado noter pa kaksno obleko jo zaklenes pa gres malo okoli, da ne rabis vlect to sabo. kam naj bi dal celado,obleko,.. ce prides v eno mesto,se ustavis pa gres na ogled zamenitosti,.... vi vedno pripnete z zajlo na motor al kako? ce mislite da spada bolj v rubriko "prtjaga kaj vse vozite z sabo" prosim premaknite. hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2005 zdravo no ker je beseda v zadnjih postih nanesla na prtljago za coperje me zanima ce ste ze videli oz je dobro imet top case zadaj.na nobenem se tega nisem videl. meni se zdi topcase sila uporaben ker lahko das celado noter pa kaksno obleko jo zaklenes pa gres malo okoli, da ne rabis vlect to sabo. kam naj bi dal celado,obleko,.. ce prides v eno mesto,se ustavis pa gres na ogled zamenitosti,.... vi vedno pripnete z zajlo na motor al kako? ce mislite da spada bolj v rubriko "prtjaga kaj vse vozite z sabo" prosim premaknite. hvala za odgovore ← Ja,no,skoraj bi bolj tja pasalo,pa ti bom vseeno odgovoril.Sam sem imel najprej usnjene kufre in je postal problem,ko so se sodelavci pohecali in mi pred službo vse iz kufrov na zic zložili.Mislim,da si neznanci sicer nebi privoščili kaj takega,pa vseeno...Zdaj pa imam ob riti plastične kufre,črne in z neti,pa še ključavnico imajo.Sem sprva mislil,da bo bolj jajcasto zgledalo,pa je kar kul.Bom probal prpet sliko...samo,slikano je s telefonom,pa je kvaliteta bolj tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Predvidevam,da imaš dragstarja ali virago :hmm: braincap;ja,jaz ga imam tudi,pa me zanima,če te je že kakšen policist ustavil in "štrafal".Namreč nimajo A-testa,pa kaj,ko pa je užitek tolko večji.Za avgusta pa drži,samo mi povej,za kolko časa se misli it? ← Motiš se imam BMW R1200C gor sem pa nataknu Scream eagle od HD.Štartamo 13.8.05 za en teden.Z polcaji pa zaenkrat še nisem imel bližnjih srečanj,pa tud na meji mi še niso težil pa čeprav poleti hodim v Istro skoraj vsak vikend.Baje je problem samo če se razsuješ pol zavarovalnica komplicira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 zdravo no ker je beseda v zadnjih postih nanesla na prtljago za coperje me zanima ce ste ze videli oz je dobro imet top case zadaj.na nobenem se tega nisem videl. meni se zdi topcase sila uporaben ker lahko das celado noter pa kaksno obleko jo zaklenes pa gres malo okoli, da ne rabis vlect to sabo. ← Zakaj moški nimamo celulita? Ker ni estetsko. S topcaseom na čoperju je isto. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Zakaj moški nimamo celulita? Ker ni estetsko. S topcaseom na čoperju je isto. .) ← Lepo,da skušaš olepšat,ampak,ne da ni estetsko,moški nimamo celulita zato,ker je to GRDO! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Zakaj moški nimamo celulita? Ker ni estetsko. S topcaseom na čoperju je isto. .) ← Čista desetka. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirko36 Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Jst se vračam na začetek in rečem, da krom spoliran, vse na svojem mestu, ketna namazana in samo čakamo lepo preširno sonce, da segreje za naše pohode. No in kdaj se palnira dopust ali potovanje na obalo (katerokoli). Sicer pa lepo res lepo je uživati v vožnji z vetrom v faco, ki ga lahko preneseš. Drugače ga znamo pa tud s choperji stisnt do zavidljivih hitrosti. Marsikdo potem pogleda na čem sediš. In ko vidi MAGNA upssss, potem spoštovanje. Ja tko je pa SREČNO :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegula Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Najprej - Mirko36, :yea1: in sorry za ne-javljanje. J-ga, štala na celi fronti. Se slišimo.... Drugič - vso spoštovanje Magni :OK: Ko rečem cruiser z ˝jajci˝, mislim to dobronamerno Tretjič - CECO - sicer se strinjam glede estetike, ampak... A si še nikoli nisi tlačil cajtng papirja pod leder, če te je zeblo al pa kje po nesreči ˝poscalo˝? Al pa zavijal v vreče za smeti? Estetika gor al dol, toplo pa je vseeno.... Pred paaaaaar leti smo šli s VN-kami (2kom 1500 in 1kom 800) na malce daljšo pot... Pa sva si dva omislila (namensko za to potovanje) take kufre - na brzino zašraufala pleh na prtljažnik za ˝sisibarom˝ in gremo gor z nekimi poceni variantami plastike. Sram me je blo samo do prve postojanke, ko so šle vse stvari, ki sem jih ponavadi s sabo vlačil, noter..... Vsi kolegi iz fur so se mi na začetku smejali, ko sem včasih na enodnevne izlete vlačil s sabo vse tri kufre (že na tourerju... ). Čez par ur na daljšem postanku in ogledu ipd. pa bi si najraje jezik odgriznili, ko so me eden za drugim fehtali, če lahko shranijo čelade, pa jakne, pa razne ostale p....rije v moje, zaklenjene, kufre.... Že nekaj cajta vem, da pri babah in motorjih ni vse na lepoti... (kak ajnfoh je to povedat, naredit pa bolj težko) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 Tudi letos kdo nima kompanjona za vožnjo ? Je tudi tebi krasen občutek ko se pelje več čoperistov v easy rider slogu, s četrto in drrm drrm drrm v izi obratih? Lahko se zmenimo za kako dnevno ali vikend furo... Če pa že kdo kaj podobnega planira in rabi še kakega čoperista zraven se pa poln dobre volje pridružujem. Lahko tudi že za prvomajske praznike. Lep pozdrav vsem kromiranim dušam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se