jama1100 Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Tudi letos kdo nima kompanjona za vožnjo ? Je tudi tebi krasen občutek ko se pelje več čoperistov v easy rider slogu, s četrto in drrm drrm drrm v izi obratih? Lahko se zmenimo za kako dnevno ali vikend furo... Če pa že kdo kaj podobnega planira in rabi še kakega čoperista zraven se pa poln dobre volje pridružujem. Lahko tudi že za prvomajske praznike. Lep pozdrav vsem kromiranim dušam :worship: pridi jutri pogledat okoli 11 h k modremu levu v Fužine se ti bo milo storilo kolk kroma bo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 22, 2006 Deli Objavljeno April 22, 2006 Joj fak, šele zdele pršu na net, k je že mimo :eek: Prosim javit če se bo kaj podobnega še dogajalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALEŠ M Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 No za kako prijetno turo se vam tud jaz z veseljem pridružim :D Se zmenmo kej lp z gorenske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Besi Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 Fino fino! Tudi jaz sem kandidat za kako uživaško kotalenje! Sploh če nas je več iz Ljubljane!! G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 No za kako prijetno turo se vam tud jaz z veseljem pridružim :D Se zmenmo kej lp z gorenske Fino fino!Tudi jaz sem kandidat za kako uživaško kotalenje! Sploh če nas je več iz Ljubljane!! G Kdaj gremo???? Lahko že ta vikend, se bomo mal ploham izmikali :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALEŠ M Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 ja z moje strani bi načeloma šlo sem pa bl za nedeljo ker u soboto mam namen it u Besnico k Raubriterjem LP z gorenske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 A to bi v nedeljo potem z mačkom vozu, ali bi kasneje štartal, ali se boš šparal v Besnici? Lahko tudi samo v nedeljo, kam pa kdaj, kaka ideja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALEŠ M Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) hehe :D ja no mačka pomoje ne bo ker nimam namena tam prespat tko da lahko tud bl zgodi štartamo kam pa ne vem men je u bistvu vseen lahko se pa umes kej u LJ na MAKSI-jevi delavnici ustavmo s kerga konca pa si? LP Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil ALEŠ M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 Ok! Ostalo sem ti pa pisal na mejl. Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 Če se želi še kateri pridružiti... just do it! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 ... Daj no, stari moj... po pravici povedano... a si predstavljaš, ampak RES predstavljaš mene na kakšni ninji fluorescentno smrkljaste barve? :SS Ali pa na kakšni R1, R6 ali pa vseh teh čudnih črkovnih kombinacijah GSX, ZRX, YZF... :wacko: Not my cup of tea :grrr Hola Mustang, glih opazil tole temo... ja, tebe si pa res ne morem predstavljati na SS motorju!!! Mustang, tebe pa res ne, nada, nikakor, nikoli, nemogoče... :naughty: freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 No, pa se ga le da :D Kdo pa ne bi pašal na tej zverinici .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se