Skoči na vsebino

Serviserji motorjev!!! -- Najslabši IN najboljši!

pupa

Priporočene objave

Tko kot sem ze prebral v enem od prejsnih postov se tudi jst strinjam s tem ,da servis predvsem pa odnos serviserja zavisi TUDI od kubature motorja,kar pa se mi ful ne zdi fer!Res je da npr. Ninja vec leti pa vse drugo kot moj bivsi KMX 125 sam vseen!!Varnost je varnost in se prehitro je nesreca ali z Ninjo al pa s KMX-om!No ker sem servise pod garancijo opravljal pri TC Motoshopu sem bil zelo razocaran nad odnosom.Ko sem ga kupil so bli TKOOO ZELOO prijazni da sem mislil da bojo vsi sladkorno dobil,ze cez par mesecev ko je na vrsti prvi servis te pa sploh ne jeb..vec pet postov ker mas pac samo neka 125 kubov velika/majhna `jajca´.Niti te ne poslusajo kaj je narobe, kaj bi sploh rad nic...Pol pa pride en z nekim strojem so pa spet vsi medeni pa...brez veze....

Se zdej mi kar slabo rata ko grem po Celovski mimo TC-ja...Zdej vidim da bo teba vse naslednje vozit k Elisi..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Macica a si prezgodaj ustala al kaj ti ni jasno :shock: :evil: :evil: Preberi si post preden postavljas vprasanja brez teze!

No pa ti bom vseeno odgovoril.Zakaj ze??Zato ker se mi pri TC na Celovski zdijo skrajno neresni ,Eliso pa vsi tako hvalijo in bo moralo ze biti kaj na tem :!: Torej ZATO :twisted: Just my personal opinion :?: :!:

No Macica ,zelim ti prav prijeten dan :D

Lp,Lightning

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LANGUS v Ljubnem (blizu Brezij na Gor.).

Tipo je res car, prijazen, spozna se na delo pa še pošten je. Osebno in od drugih sem slišal samo dobro o njem. :lilangel:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Macica a si prezgodaj ustala al kaj ti ni jasno :shock:  :evil:  :evil: Preberi si post preden postavljas vprasanja brez teze!

No pa ti bom vseeno odgovoril.Zakaj ze??Zato ker se mi pri TC na Celovski zdijo skrajno neresni ,Eliso pa vsi tako hvalijo in bo moralo ze biti kaj na tem :!: Torej ZATO :twisted: Just my personal opinion :?:  :!:  

Lp,Lightning

Me bad if wrong, ampak mislim, da ti Mačica ni hotela oporekat.

Pa tudi če, si tak v luft skočil, da je bilo kar hudo!

Calma, calma!

LP

VespaMan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Macica a si prezgodaj ustala al kaj ti ni jasno :shock:  :evil:  :evil: Preberi si post preden postavljas vprasanja brez teze!

No pa ti bom vseeno odgovoril.Zakaj ze??Zato ker se mi pri TC na Celovski zdijo skrajno neresni ,Eliso pa vsi tako hvalijo in bo moralo ze biti kaj na tem :!: Torej ZATO :twisted: Just my personal opinion :?:  :!:  

Lp,Lightning

Me bad if wrong, ampak mislim, da ti Mačica ni hotela oporekat.

Pa tudi če, si tak v luft skočil, da je bilo kar hudo!

Calma, calma!

LP

Mislim da je hotela oprekat, ker se mi zdi da ima Mačica precej v čislih TC. Zakaj že ?

VespaMan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V luft skocil ja....ok tud prav...To se mi zgodi vedno ko se spomnim na TC(Celovska)!Uni na Vojkovi so se mi bol dopadli :)

Ja Macico majo tam najbrs mal bolj radi ze zato ker je neznejsi spol,pa ker ima ze ta pravo HONDO :! :D :D :D :

Ne sej drgac vse kul in pod kontrolo.Ne mislit da sem jezen1!

Vazno da se imamo radi :D :D :D :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pa kak servis za yamaho na obali??(ne da se mi cele teme prebirat)!?

potem je najbolj,da ti nekdo odpelje motor na servis,ti ga servisira in spet pripelje domov - seveda vse zastonj,ker gospoda so prelena,da bi prebrala doticne podatke.

pi**da,pol lahko temo tut zbrisem! :evil: :x

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kocka jaz sem enkrat yamaho peljal ko mi je v Puli crknil strom k enemu serviserju, sedaj ne vem kako se imenuje, nahaja se zadej za ambasado gavioli. Popravlja Yamaha, Kawasaki.

Morm rect da mi je bilo pri njemu predvsem vsec, ko smo enkrat prej prisli skupina motoristov in se nam je kakso uro posvetil brez problema in smo malo debatirali o tem in onem, povedal je kaksno stvar od motorja, kaj je treba biti pozoren itd itd...

Mal poglej po imeniku, nahaja se pa seveda v Izoli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... vedno ko se spomnim na TC(Celovska)!Uni na Vojkovi so se mi bol dopadli :)  

...

Tak občutek sem dobil tudi jaz lani. Na Vojkovi vedno vse v redu, prijazni, pogovor tudi če nisem nič kupil. Oni na Celovški pa kot da jim je malo odveč. No saj sedaj bodo pa vsi skupaj, bomo videli, kdo se bo od koga nalezel. Bi bilo pa škoda, če se pokvarijo, saj sem bil s temi na Vojkovi res vedno zadovoljen!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojoj, Lightning. Sori če sem te razjezila. Načeloma tisti zakaj že ni bil namenjen TCju temveč Elisi.

Moram priznat, da v TC jaz motorja nisem nikoli peljala na servis, so mi ga pa na Vojkovi tudi že zastonj oprali (pa ne vem, če zato ker je ta prava Honda al pa zato, ker je bila predvsem UMAZANA honda).

OK tist 'Zakaj že' je bil namenjen Elisi. Jaz sem ga tut peljala tja, ker so vsi govorili kako so tam oh in sploh fajn in dobri in ne vem kaj. Na koncu pa sm pršla nazaj s servisa besna. Zakaj? To ti bom pa kdaj ob kaki kavici al pa piru razložila.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pa kak servis za yamaho na obali??(ne da se mi cele teme prebirat)!?

(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj? To ti bom pa kdaj ob kaki kavici al pa piru razložila.

No potem bom pa se jaz Tomazevo plat Macicine zgodbe razlozil.

Tadej

Kaj pa če bi kar tukaj napisala kaj se je zgodilo? Ajde, Macica in Tadej napišita.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o motomanii sem slišal že veliko slabih besed, ne vem če je vse res a vse skupaj ne vliva preveč zaupanja!!

Izbiram še med Motosportom v Kopru in Palisko v Izoli!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če bi kar tukaj napisala kaj se je zgodilo? Ajde, Macica in Tadej napišita.

Nekoč je v eni temi že bilo vse opisano. Pa ne bi še enkrat zadeve pogrevala. Edino k Elisi pa tudi ne bom nikol več peljala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekoč je v eni temi že bilo vse opisano. Pa ne bi še enkrat zadeve pogrevala. Edino k Elisi pa tudi ne bom nikol več peljala.

Mačica,

ti sploh ne veš kaj bi rada.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!