vrho1679 Objavljeno Februar 27, 2002 Opozori Objavljeno Februar 27, 2002 Masina je ze narena (testirana v Cagivinem Raptorju), model bo pa ce se ne motim predstavljen marca 2002. V2-90, 840ccm, 2 ventila na valj če se ne motim, 83 KM pri 7.750 u/min, kot najšvahnejša, sledijo pa še močnejše verzije. Okvir pa je podoben Raptorju (če ni kar celo njegov). Ce bo model takle se pa se ne ve (zaenkrat se testira v cagivinem raptorčku). več na: http://www.motorcyclenews.com/news/detail?...cumentID=135161 ... matr sem pameten ... Popravil/a - rok on 28/02/2002 16:06:34
Brrrm Objavljeno Marec 2, 2002 Opozori Objavljeno Marec 2, 2002 Bral prvi test v Motociclismu, ali kaj že je. Italijanski novinarji čisto slinasti. Če ne bo za motocikel, bo pa za kak Piaggiov maksiskuter, tudi pišejo. Brrrm
Gregs Objavljeno Marec 2, 2002 Opozori Objavljeno Marec 2, 2002 Eksoticna, a lepa... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
lojzi Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Italiansko lepa. Meni je full všeč! Lojzi ma vas rad
suzuki Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Hola! ZELO lepa (kot vecina I motorjev), a mesani obcutki za kvaliteto, zanesljivost in ceno... LP suzuki
vrho1679 Objavljeno Marec 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: Hola! ZELO lepa (kot vecina I motorjev), a mesani obcutki za kvaliteto, zanesljivost in ceno... LP suzuki Se strinjam, ce sem pa napisano prav prebral je storjeno veliko stvari, ki bi prihranile stroške proizvodnje, če pa lahko tu računamo na ugodnejšo ceno pa še vseeno ne verjamem. Pa tudi za obliko še nem a bo ziher taka - ne znam italjansko. ... matr sem pameten ...
vrho1679 Objavljeno Marec 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 nav ajm konjfjuzd http://www.motorcyclenews.com/news/detail?...cumentID=137940 -> zdej pa pravjo da ma 110 KM na zadnji gumi in da je strašansko močna , okvir ima od raptor 650, ker je motor tako kompakten, kolesa pa od 1000, zaradi zmogljivosti očitno ... ... matr sem pameten ... Popravil/a - rok dne 13/03/2002 ob 18:34:57
Brrrm Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Nisi zmeden, to je le italijanska neučakanost. Razvili so motor, potem pa jih je pričelo srbeti in so ga vgradili v drugi motocikel in so si že mislili, da so opravili več kot pol dela, zato so sestavljanko hitro potisnili med noge nekaj novinarjem, da se pač piše. Zastonj reklama. Motor (kot pogonski del) še ni do konca razvit, saj je na njem še kar nekaj delov iz tistega, ki poganja Piaggiove skuterje. Okvir in ostalo, kar bo dalo potem motocikel, je pa še več ali manj v risalnih računalnikih. Brrrm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se