roly Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 ooooo hvala prezidentka :OK: vsaj ena vesela ponedeljkova novica :) ← Ob priliki me častiš :beer2: beri : najditelj
pirrulz Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Ob priliki me častiš :beer2: beri : najditelj ← ooooo, roly heroj :OK: dobiš dobiš, ofkors :beer2: :beer2:
hrčo Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Ja prou fajn smo se mel ... čeprav tud mene dons vse boli od vlečenja vrvi .... :cry: Mrzu pirček je bil (mnogo njega - so ble posledice včer še cel dan), senco smo si naredl, muska čist gut, folk tud .... to je pa to :OK: Ajgor - še enkrat thanx .... :blush:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Ajgor - še enkrat thanx .... :blush: ← Kadarkoli :OK:
_đuro_ Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Blo je carsko!!! :OK: :OK: :OK: Zabranjneno p. pa MRRC rulla! :worship:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 (popravljeno) Počasi se mi rola film nazaj in se spomnim ,da je blo super ne mega pivo hladno :OK: družba :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: od vlečenja vrvi imam lep spominček na desni roki ,cimr v šotoru :OK: :OK: Zabranjeno pušenje -cari :worship: striptiz a je sploh bil :hmm: no, če se bom še kaj spomnil pa bom objavil.... Vse pohvale organizatorjem..... :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Junij 20, 2005. Popravil ajgor the mad dog
kađiva Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Počasi prihajam k sebi. Bilo ludo i nezaboravno :naughty: :naughty: :naughty: Edinole Rubritter mi je po vlečenju špage ušel, tko da je spoznavanje s Husquarno odpadlo :angry2: Tadej ← ...oh tadej ni problema....ti jo jz enkrat na 3M pripeljem....že zadnjič je bla...14 dni nazaj :hmm: ... .) :D :D lp cagiva
Tedy Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Počasi prihajam k sebi. Bilo ludo i nezaboravno :naughty: :naughty: :naughty: Edinole Rubritter mi je po vlečenju špage ušel, tko da je spoznavanje s Husquarno odpadlo :angry2: Tadej ← Tadej, a nisi mel dost ene blondinke k je cel vecer plesala okol tebe?!? :naughty:
Unknown Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 striptiz a je sploh bil :hmm: ... ← to se tud jaz sprašujem :? :D
.T. Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Tadej, a nisi mel dost ene blondinke k je cel vecer plesala okol tebe?!? :naughty: ← Ah tista je punca od prijatelja :nono: :nono: :nono: . Se pa je dogajal :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Tadej
divja zver Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 husquarna :( tadej ta je premlada zate mislm ,da ma 15 let :? same težave :lol1: ← Mislm lepo vas prosm.. :nono: 15 let? ja, 17 pa res,pa kašne težave no... :kva2:
.T. Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Mislm lepo vas prosm.. :nono: 15 let? ja, 17 pa res,pa kašne težave no... :kva2: ← Aha 17 let. No, potem je pa vse legalno :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Hecam se ! Tadej
.T. Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 A si imela na zboru kitke in platne olivne hlače? Tadej
.T. Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 na tadej ....sam zate..... :) ← Kaj a to so trojčice? :eek: :eek: :eek: Tadej
kađiva Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Kaj a to so trojčice? :eek: :eek: :eek: Tadej ← :lol1: :lol1: ....ne manjka dosti...
Thundercat Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 vzameš 1 dobiš 3...to je gorenjska varjanta..... :grim
pirrulz Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 vzameš 1 dobiš 3...to je gorenjska varjanta..... :grim ← ja... zidarske okoli kepe :lol1:
divja zver Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 A si imela na zboru kitke in platne olivne hlače? Tadej ← Ja, sem mela kitke in rjave hlače ja :D ne,nismo trojčice in una gorenjska varjanta tud odpade :ninja:
Tedy Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Ah tista je punca od prijatelja :nono: :nono: :nono: . Se pa je dogajal :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Tadej ← Dober je tale tvoj prjatu k ti tkole zaupa :010 . No sej si bil res priden, sm spremljala dogajanje :eek: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se