Gionni Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Sam zdej je pa res zadnji cajt, da grem motor registrirat! Dans sem že bežal pred plavim kombijem :wacko:
simonsi Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Šlik, šlak :P jaz mam pa registriranega :D
Pervy Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 jaz mam pa en video posnet od mene, z mano in pa kolegom v glavni vlogi, ki bi bil odličen za to temo, ampak je 35 MB velik pa ne vem kam bi ga pripel. hint (brez čelad, brez opreme pa z digitalcem v roki med vožnjo :devil: ) :grim
MisakAway Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 jaz mam pa en video posnet od mene, z mano in pa kolegom v glavni vlogi, ki bi bil odličen za to temo, ampak je 35 MB velik pa ne vem kam bi ga pripel. hint (brez čelad, brez opreme pa z digitalcem v roki med vožnjo :devil: ) :grim ← In kako lep je tvoj post, da doda smisel temu topicu... :hmm:
motoristek Objavljeno April 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2005 jaz mam pa en video posnet od mene, z mano in pa kolegom v glavni vlogi, ki bi bil odličen za to temo, ampak je 35 MB velik pa ne vem kam bi ga pripel. hint (brez čelad, brez opreme pa z digitalcem v roki med vožnjo :devil: ) :grim ← Samo čez most dej gor! :lol1:
lukec Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 Ja, pa kaj.... :angry2: tudi jaz sem včeraj videla enega modela (čistokrvnega slovenca), k je mel sicer čelado na kepi, pa je vseeno delal popolnoma enak prekršek. Pa kaj. Vsak naj pazi nase, ker noben drug ne bo. Pa brigajte se zase in ne moralizirajte, ker ne poznam niti enga, ki bi se vedno držal predpisov. :angry2: Alla :angry2: ← bravo alla.vsak prej druzga vid,pa tista o pometanju čist drzi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se