danci1973 Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Na nemškem ebayu sem našel Leo vincija (slip on) za Sv 650 za 222eur. Piše tudi da ima EG-ABE, ter da ni potreben vpis v homologacijski kartonček. Najprej me zanima, če avspuh narejen za svja dimenzionalno sploh paše na cometa. Ima kdo kakšne izkušnje? Kolikor vem, ima SV 'slip-on' izpušne lonce - torej cev se natakne na cev in pritrdi z objemko (klik). GT650 pa ima 'bolt-on' lonce - se pravi se pritrdi s tremi vijaki. Bojda pa ima Kawasaki ZX6R identičen način pritrditve (trije vijaki, enaki razmiki, ...). Kot drugo me pa zanima, kako je z vpisom v homologacijo. A to tudi pri nas ni potrebno če imaš EG-ABE sabo, ter ali je morebiten vpis sploh možen, ker avspuh ni narejen direkt za Hyoung Cometa 650 EG-ABE oz. ABE je vezan na določen model motorja. Sem pa nekoč dobil informacijo, da bi s 'posamično odobritvijo' in merjenjem glasnosti naj bilo možno vpisati tudi izpuh, ki ni narejen specifično za tvoj motor, če ima ostale homologacije (EG-ABE)... lp, D.
ICE_MAN Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Na nemske e-bayu imas za okoli 250eur ixila s homologacijo za ta motor. http://cgi.ebay.de/IXIL-Endtoepfe-Alu-fuer...1QQcmdZViewItem in se BOS ,ki je malo drazji http://cgi.ebay.de/BOS-Endschalldaempfer-H...1QQcmdZViewItem Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil ICE_MAN
Jure Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Hvala obema za informacije. Bosa sem videl, vendar cena že presega velikost mojega proračuna namenjenega izpuhu. IXIL je pa kar zanimiv.. Aja, še nekaj me zanima. Ti lonci, BOS, LEO VINCE, IXIL... ki imajo EG-ABE, a so odprti (samo perforirana cev), ali imajo kakšne kanale not? In če majo, a je možno odstanit, kot naprimer dušilec pri wingsu, akrapoviču..
vuk76 Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Hvala obema za informacije. Bosa sem videl, vendar cena že presega velikost mojega proračuna namenjenega izpuhu. IXIL je pa kar zanimiv.. Aja, še nekaj me zanima. Ti lonci, BOS, LEO VINCE, IXIL... ki imajo EG-ABE, a so odprti (samo perforirana cev), ali imajo kakšne kanale not? In če majo, a je možno odstanit, kot naprimer dušilec pri wingsu, akrapoviču.. mit ABE, Sport Endtöpfe mit herausnehmbarem Noise-Killer(vsaj pri IXIL tako piše) - db killer/dušilec se lahko vzame ven....Ponavadi pa je pri skoraj vseh tako. Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil vuk76
bna Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ča boš dal gor leovinci neboš rabil odstranjevati dušilca ker ima super zvok
Foggy Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ča boš dal gor leovinci neboš rabil odstranjevati dušilca ker ima super zvok Tako nekako, sam imam LeoVinceta in ni opazne razlike z dušilcem ali brez...
ICE_MAN Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Pri wingsu je velika razlika ce je dusilec not al pa zunaj. Dvomim da je pri leovince kaj drugace ,ker so dimenzije in konstrukcija skoraj identična. Ce nimas dusilca je zelo glasen, ce je pa notr je pa malo glasnejsi od originala.
ceso Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Wings seka org. pa ne, dušilca pa ne priporočam vn jemat
kp-kp Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Z originalnim auspuhom useka kontra v air box. Kombinacija sekundarnega zraka in original lonca ter original dize, pa je razen za ekologijo najslabša možna varijanta (visoke temperature, pokanje, prerevna mešanica,). .) O moči motorja pa je verjetno jasno. Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil kp-kp
ICE_MAN Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Ce misls met dusilec notr pol ne kupuj rora ampak mej org ror. Ce mas dusilc not je preformance slabsi kot pri original roru kljub temu da ma org katalizator not.
Jure Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Normalno da ne mislim met dušilca not! :) Zato sem tudi spraševal če se ga da odstranit. Zvok mora bit! :D
pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Normalno da ne mislim met dušilca not! :) Zato sem tudi spraševal če se ga da odstranit. Zvok mora bit! :D Dober Hilti vse reši. B) :grim
SiR Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 wow, nism vedu, da se da s temi korejskimi shiti tudi dirkat. .. svašta... no, whatever
Broj Jedan Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 wow, nism vedu, da se da s temi korejskimi shiti tudi dirkat. .. svašta... no, whatever Symči, a si biw kdaj hudo razočaran nad korejskimi izdelki? Po mojih izkušnjah pa spadajo korejskim izdelki med zelo zanesljive, neproblematične, cenovno ugodne ... še nekaj težav imajo le z oblikovanjem ampak garant bodo Kitajci in Korejci (K&K) v bodočnosti povozili Japonce kot so nekoč Japonci Evropejce
ICE_MAN Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 (popravljeno) Pozdravljeni kupu sm ploscice za Cometa. AP Racing LMP211 SR. So racing verzija in so namenjene Triumphu Speed Triple, 950 Daytona, 955 Sprint .... Ploscice so popolnaoma identicne kot pri kometu samo da ima ena ploscica ne eni strani rep, ki ga je potrebno odstraniti. Sintar mi je predlagal to verzijo ploscic za ta motor ce hocem cim boljsi grip. Aja se cena 16k sit za oba para. Zanima me ce kdo pozna mozakarja oz ima njegovo cifro in naslov, ki dela opletene cevi v domzalah. LP Kot prilogo dodajam slike: Popravljeno Marec 18, 2006. Popravil ICE_MAN
danci1973 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Pozdravljeni kupu sm ploscice za Cometa. AP Racing LMP211 SR. So racing verzija in so namenjene Triumphu Speed Triple, 950 Daytona, 955 Sprint .... Ploscice so popolnaoma identicne kot pri kometu samo da ima ena ploscica ne eni strani rep, ki ga je potrebno odstraniti. Sintar mi je predlagal to verzijo ploscic za ta motor ce hocem cim boljsi grip. Aja se cena 16k sit za oba para. :worship: Le zakaj se stric ni tega spomnil, ko sem jaz kupoval ploščice?! :hmm: D.
dr-big Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Drugič pa bomo mal žagali...[attachmentid=65789]
Jure Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Točno tako! Zelo koristna informacija ICE_MAN, tnx :)
ICE_MAN Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 (popravljeno) :worship: Le zakaj se stric ni tega spomnil, ko sem jaz kupoval ploščice?! :hmm: D. Zato ker sem mu zraven prinesel original ploscice. In je mal po katalogu pa po skladiscu posnofu pa je najdu. Fantje a pozna kdo koga k dela opletene cevi (stahflex). Za Prit d.o.o ze vem a je kje se kaksen drug? Prosm za informacije. LP Popravljeno Marec 18, 2006. Popravil ICE_MAN
danci1973 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Zato ker sem mu zraven prinesel original ploscice. In je mal po katalogu pa po skladiscu posnofu pa je najdu. Saj sem jih tud jaz imel zraven... :? Zgleda se mu lih takrat ni dalo. :( Fantje a pozna kdo koga k dela opletene cevi (stahflex). Za Prit d.o.o ze vem a je kje se kaksen drug? Prosm za informacije. Jaz vem samo za te variante 'Lucas', 'Spiegler', 'Goodridge', ... Se pravi cevi različnih dolžin + priključki. D.
jama1100 Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Jefra v Domžalah tam nekje okoli Agrobara
ICE_MAN Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Jefra v Domžalah tam nekje okoli Agrobara Kaksen naslov, telefonska. Saj sem jih tud jaz imel zraven... :? Zgleda se mu lih takrat ni dalo. :( Jaz vem samo za te variante 'Lucas', 'Spiegler', 'Goodridge', ... Se pravi cevi različnih dolžin + priključki. D. Kje pa lahko dobim te cevi? Pa za kaksno ceno priblizno. LP
danci1973 Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Kje pa lahko dobim te cevi? Pa za kaksno ceno priblizno. Jaz sem dal za komplet treh cevi in 6 priključkov (ena kratka od ročke do razdelilca, pa dve daljši od tam do čeljusti) cca. 125€ - v Grazu pri Honda Hutter. Predvidevam pa, da vsak resen moto-mehanik ima kaj takšnega v ponudbi in ti lahko naredi - tudi pri nas. D.
motobaby Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Men je pa tele AP Racing LMP211 SR. baje nekdo izpred nosa pred cca pol ure odnesu, tko da so mi dali AP Racing LMP238 SR. Tut pašejo. Oba para 16 jurjev. Ice Man: kako misliš odstranit tisti "rep" :hmm: lp Motobaby
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se