kp-kp Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 jst vidm sam polomleno ročko bremze,sklopka se mi zdi ok. Slabo vidiš. Vilice so obrnjene in samo naslonjene na smeti.
Borut23 Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Jst sm uglavnem interesent za prvi disk, sporoči ko boš dobil motor pa preveril, če je kateri izmed diskov še ok :) Glej na enem se vidi da je zvit drugi pa zgleda vredu ,kako ga lahko izprobam če je zvit? LP
Jure Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Hmm.. Težko, ker disk je lahko zvit samo za pol mm pa bo treslo. Vseeno pa lahko preveriš vsaj približno.. Dvigni prvo gumo, jo zavrti, zraven diska pa natančno prisloni eno dilco ali nekaj podobnega. Pa boš videl, če disk teče ravno, ali kaj opleta oz prijemlje na določenih mestih. Je pa seveda možnost, da bi opletalo vse skupaj zaradi morebitne zvite osovine v prvem kolesu.. Če disk vsaj na prvi pogled deluje ok, ga bom jaz namontiral na svoj motor, pa sprobal. In bo takoj jasno, ali je ok ali ne :)
simonsi Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Glej na enem se vidi da je zvit drugi pa zgleda vredu ,kako ga lahko izprobam če je zvit? LP Disk prisloniš na šipo, ali pa feltno na stojalo in z merilno urico (mikrometrom) pomeriš.
Ice Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 wasserwaga je vecinoma tudi ravna (vsaj naj bi bila :P ).
ICE_MAN Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) Mal predelave Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil ICE_MAN
Jure Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Meni ni preveč všeč.. Nekako "dolgočasen" zgleda, ker je vse samo črno .)
JMatic Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 sm na hitr pogledou pa sm mislu da je ksna verzija kawasakijevga Zja... hudo drgac. jst bi mal rdece se notr vrgu, al pa mal kroma, cist mal, da se mal poudari linije
motobaby Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Evo, danes prodala Husota :cry: ; bil je moj prvi :wub: , nikoli ga ne bom pozabila, skupaj sva preživela veliko lepih km-jev; šmrk šmrk :trance_33_sleep:
Jure Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Smem vprašat za koliko $$ je šel v promet? :)
kp-kp Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Hyuso je tako poceni, da sploh ne more zgubit na ceni. :lol1: ...v primerjavi z ostalimi oh in ah izdelki motoristične proizvodnje...
dr-big Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) Meni ni preveč všeč.. Nekako "dolgočasen" zgleda, ker je vse samo črno .) Kj pa ta? :OK: ... [attachmentid=70620] [attachmentid=70621] [attachmentid=70622] [attachmentid=70623]... :grim Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil dr-big
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kj pa ta? :OK: ... [attachmentid=70620] [attachmentid=70621] [attachmentid=70622] [attachmentid=70623]... :grim Lepo,lepo...ampak moram videt v živo,da lahko dokončno ocenim :D
BAD PIT Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Podobno šipo je včasih imel moj Huso,ampak mi je nekam :slap: zgledal... Mimogrede,če jo kdo rabi mu jo dam za simbolično ceno .)
Dadi Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Danes sem bil Carplus prodajalni in tam imajo tudi dva s modela, bil pa sem presenečen, ker obstajata dve različici balance, prva je kot na R modelu in ima ogledala na oklepu in malo drugačno šipco, druga ima balanco kot N model in ogledala na ročkah balance :? oba pa sta S modela, jebiga kak to kosooki delajo kot jim pride matarial v roke ali pa Saplex kupuje na različnig trgih ??? Meni osebno bi odgovarjala ravno vmesna varijanta, balanca kot ima N model in ogledala na oklepu, ker bistvano bolje vidiš nazaj in ne trpijo roke !? Ali ima mogoče kdo že takšno različico ? Čestitam motobaby za uspešno prodajo in ali lahko poveš za koliko si ga prodala ? Lp
Jure Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kj pa ta? :OK: ... Ta je pa lep! :OK: Tvoj? A so tiste črte nalepke, al je prav pobarvano tako?
dr-big Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 ti matr kaka čudna balanca Je prvotno krmilo, vendar ni še pravilno privijačeno... Ta je pa lep! :OK: Tvoj? A so tiste črte nalepke, al je prav pobarvano tako? Moj...in črte so barvno lakirane, nalepke so samo motosvetove... LP.A.
kp-kp Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 A prednja luč je fiksna? Si sam delal druge nosilce?
dr-big Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 (popravljeno) A prednja luč je fiksna? Si sam delal druge nosilce? Žaromet in števci fiksni... .)..sam,sam... Popravljeno Maj 24, 2006. Popravil dr-big
BAD PIT Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Pri mojem husotu pred dvemi dnevi opravljen naslednji poseg: -povrtane dize iz 125 na 130 -eliminiran sekundarni zrak (povratno sekanje v airbox je blo že res neznosno) Zdej motor res poje tako,kot bi moral že zdavnaj :) o pokanju duha ni sluha. Zamenjal tudi prednje in zadnje zav.ploščice-originalne nadomestil z Lucasovimi,zavorni efekt neprimerljiv z originalnimi,ki naj bi jih uprabljali tudi 50ccm skuterji :slap: Menjana sta tudi semeringa v vilicah,ter vlito drugo "trše" olje. zaenkrat z motorjem pri skoraj 17000 prevoženih izredno zadovoljen,do sedaj večinoma redni servisi ostalo skoraj omembe ni vredno :P
Borut23 Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Žaromet in števci fiksni... .)..sam,sam... A nikomur nič ne ropota (občasno) ko se ustavljate z stisnjeno sklopko naprimer zvok KLL ? LP
ICE_MAN Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Pri mojem husotu pred dvemi dnevi opravljen naslednji poseg: -povrtane dize iz 125 na 130 -eliminiran sekundarni zrak (povratno sekanje v airbox je blo že res neznosno) Zdej motor res poje tako,kot bi moral že zdavnaj :) o pokanju duha ni sluha. Zamenjal tudi prednje in zadnje zav.ploščice-originalne nadomestil z Lucasovimi,zavorni efekt neprimerljiv z originalnimi,ki naj bi jih uprabljali tudi 50ccm skuterji :slap: Menjana sta tudi semeringa v vilicah,ter vlito drugo "trše" olje. zaenkrat z motorjem pri skoraj 17000 prevoženih izredno zadovoljen,do sedaj večinoma redni servisi ostalo skoraj omembe ni vredno :P Gostejse olje v sprednjih vilcah? :? Prve vilce so ze po originalu trde ko hudic. Ce hoces mal dirakat to pride prov ,ce se pa hoces pocasi in umirjeno pelat pa cutis vsako lukno, vilce so izredno trde. Huso ma (41mm upside down forks fully adjustable )
BAD PIT Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Ja, gostejše olje sm vlil ravno s tem namenom,ker imam bolj športen tip vožnje,in mi z originalnimi nastavitvami vilic motor pri intenzivnem zaviranju preveč "plava".
Jure Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Jaz bi tudi raje videl, da bi bile prve vilice še mal trše.. Katero olje pa si vlil not?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se