Skoči na vsebino

Hyosung GT 650 Comet

Priporočene objave

Objavljeno

se strinjam dex in yoss dele sem dobil drug dan če že ne istega.motor pa še vedno peljem z velikim užitkom ,kawa mi se je tudi kvarila tak da tuki ne vidim razlike .

Sh4doW-ka te je policaj rivo :OK: bar so za nekaj dobri ,zdaj se toti mesec ne bom sekiral ka plačujem tak viske davke :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Ma dej yoss ne bluzi. Kdor ma težave z GTjem pač to pove, kdor jih pa ne, pa pač pove da jih nima. Noben od lastnikov ni tolk neumen, da bo hujskal druge, naj pišejo slabo o gtju, ali se celo prijavijo samo za to, da bodo pisali slabo o gtju, ko ravno omenjaš nove člane.. To pomeni, da se splošen ugled motorja kvari iz česar sledi, da je to slabše tudi za vse lastnike, saj jih bodo težje prodali, se jih znebili, ipd.. Noben ne bo sral v svojo skledo, če to ni potrebno

Dex da ne bo kakšne zamere, ampak kljub temu si se lahko na tem primeru o delih sam prepričal, da nekateri govorijo neresnice (laži), za dele to velja, jaz pa sem prepričan da velja še za motorna kolesa kot celota.... pa še enkrat brez zamere :) sicer pa ni panike, posti so spet ponovno skrivnostno izginili....

Popravljeno . Popravil yoss
Objavljeno

Kot prvo, sem prepričan, da se prav pri vsakem motociklu med toliko in toliko posti najde nekdo, ki poda kakšno nepravo informacijo. Ne vem zakaj bi bil Hyosung izjema..

Kot drugo, verjamem, da so imeli nekateri verjetno tudi težave z dobavo delov, pa verjetno ne zaradi tega, ker jih ne bi bilo na zalogi pri uvozniku, ampak zaradi odnosa določenih serviserjev. Eden izmed njih je npr. Vomberger, čez katerega se folk pritožuje po dolgem in po čez. Pa ne samo lastniki Hyosungov, ampak tudi lastniki Japoncev, ki tam servisirajo..

Kot tretje, bi pa rad izpostavil še to, da razumi že enkrat, da se čez Hyosunga ne govori kar za brezveze. Pri Cometu pač šepa kvaliteta, to je dejstvo, to vemo/vedo vsi, razen posameznih izjem, ki si tega pač nočejo priznati. Pa to ne pomeni, da je vsak Comet problematičen. Zdaleč ne! Je pa v povprečju pri Cometih delež okvar pač med večjimi. tako je, Jebat ga

Ni pa nobene zamere, tudi ne vem zakaj bi bila :)

DeX vam vsem želi srečnga pa zdrauga, prazniki so namreč že skor tu :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Wilbers je izdelal racing zadnji feder za cometa, narejen posebej za German GT Racing Cup.

Zamnejava prednjega progresivnega fedra od Wilbersa sem pa že vidu v louisu.

post-1941-1167205764_thumb.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Je mogoče že kdo nabavil Leo Vinceja za cometa? Baje da so kočno uvrstili tudi ta izpuh v svojo linijo..

Objavljeno

:grrr

Alright, we got white pussy, black pussy, spanish pussy, yellow pussy. We got hot pussy, cold pussy. We got wet pussy. We got smelly pussy. We got hairy pussy, bloody pussy. We got snapping pussy. We got silk pussy, velvet pussy, naugahyde pussy. We even got horse pussy, dog pussy, chicken pussy.

Le odkod mi to? :hmm:

hja ... na www.leovince.com ni nič

Objavljeno

To so mi rekli v moto centru Simčič v Solkanu, kjer tudi prodajajo Leo Vince izpuhe.. Vem pa da na uradni strani ni še nič, ker sem tudi jaz gledal..

Objavljeno

No najprej vas bom vse lepo pozdravil, s tem mojim prvim postom na forumu.

No naj povem da še nimam izpita za motor ampak bo kmalu(upam usaj), in da bi si rad kupil mojega prvega jeklenega konjička. No in izkušenj seveda tudi nimam dosti oz skoraj nič.

Zdej je pa tako, rad bi si nabavil hyosunga gt 650r, se pravi tistega z oklepom. Pa me zanima če bi bil to vredu nakup za začetnika ki ima rad cestake. Bral sem tudi o problemih in napakah ki se pojavljajo v tej temi sam je malo preveč obširna da bi šel celo skozi in bi bil zelo hvaležen tistemu ki bi mi mal na kratko opisal in povedal kaj in kako je z tem motorjem.

Zanimajo me pa tudi mnenja uporabnikov kako so zadovoljni z tem mopedom :D .

Drgači pa hvala in lp.

P.S.

kupil bi pa najnovejši letnik.

Objavljeno

Comet mi deluje kot recimo pri prenosnikih znamka TRONOTE -na papirju so po karakteristikah prenosniki TRONOTE isti kot kaki HP, Toshiba...vendar so skupi nametane najman kvalitetne kompononte(NIZKA CENA), katerih posledica je neprestano kvarjenje. Ta nizka cena me je zavedla, tak da sm tut sam kupu to kvazi zmogljivo tronovtovsko sranje in bil vsak mesec na servisu!!!Te napake ne bom več ponovil!!

Pri Cometu imam občutek (vsaj po komentarjih), da je neki istega!-vgradil so nekvalitetne komponente in s tem nardil tak zavajajočo nizko ceno. Nakup cometa ti odsvetujem.

Objavljeno

Kolega ga ima, oz. ga je verjetno do sedaj že prodal... Pa je rekel da mu je dobro delal, mel ga je se mi zdi 7000km, je pa res da ga ni preveč stiskal, ker je zelo umirjen voznik.

Jaz bi na tvojem mestu kupil rabljenega japonca recimo... ali pa nekaj poddobnega... Kak SV650 je zelo dober nakup... je pa res da ni glih cestak..

Objavljeno

Jaz bi na tvojem mestu kupil rabljenega japonca recimo... ali pa nekaj poddobnega... Kak SV650 je zelo dober nakup... je pa res da ni glih cestak..

Drža na njem (sv650s) je pa kot na cestaku (vsaj men se je zdel).

Objavljeno

Drža na njem (sv650s) je pa kot na cestaku (vsaj men se je zdel).

No jest sm ga pa vozu par kilometrov, pa ti povem da je proti GSX-R 99' luksuz... Tudi manj športno se sedi od NSR 125

Objavljeno

Ja nekatere komponente so res bl tko vsaj na prvih modelih. Jst sm skoz tezil z garancijo in resil zaenkrat vse tezave. Sem pa opazil pri nekaterih komponentah da sedaj vgrajujejo drugačne kot so bile ta prve, pomoje so tud v tovarni poštekal da se jim splača dat mal bolše komponente gor kot pa kar naprej reševat garancije (garancije so dražje za podjetje).

Zadnjič sem vas spraševal pa noben ni vedu koliko je diameter frgazarja pri zračnem filtru.

In odg je 67mm premera :eek: ,tok velik da nisem nikjer najdu racing filtra (mogoče od avta).

Glede rora pa je ta LeoVince verjetno od Kawasakija 636, je isti oz paše na Cometa ker ima isto razporejene luknje na bolt-on.

Objavljeno

Zadnjič sem vas spraševal pa noben ni vedu koliko je diameter frgazarja pri zračnem filtru.

In odg je 67mm premera :eek: ,tok velik da nisem nikjer najdu racing filtra (mogoče od avta).

Glede rora pa je ta LeoVince verjetno od Kawasakija 636, je isti oz paše na Cometa ker ima isto razporejene luknje na bolt-on.

K&N - seach by dimension - najde 6 različnih filtrov s 67mm odprtino...

D.

Objavljeno

To vem da ma ninja 2002 letnik, če se ne motim, izpuh, ki dimenzijsko popolnoma paše na cometa. Ampak po besedah prodajalca v Moto centru Simčič, naj bi Leo Vince imel izpuh prav za Cometa, s papirji in vsem..

Objavljeno

Nekdo je neki časa nazaj mel Dynojet kit od SV-ja 650.

Prosu bi če mi lahko zmerte dimenzije dize kakašen navoj fi navoja, kakšen tip dize...

Ali pa če še mate kakšne odvečne dize.

Lp

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

trigger - jaz sem ga mel, prvi model, pa sem bil zadovoljen, šel mi je zadn amortizer, dva težka gor bla,

so ga menjali pod garancijo pa je blo OK... .)

samo sem ga prehitro razbil, eden prednost vzel, pol pa popravo, se še mal vozo, pa raje prodal... :?

zdaj pa razmišljam o aquili 250ccm - za bolj na izi... :hmm:

Objavljeno

A se samo meni zdi, ali so na nekaterih delih posnetka dejansko deli Hyosungu zvok štirivaljnika :? :BUA:

Objavljeno

A se samo meni zdi, ali so na nekaterih delih posnetka dejansko deli Hyosungu zvok štirivaljnika :? :BUA:

Haha, itak... Morda včasih celo kak 10 valjnik vmes tuli. :OK:

D.

Objavljeno

Se mi je zdelo da je bilo vmes slišat tudi malo "F1" sounda :)

Objavljeno

Pozdrav.

Imam eno vprašanje za vse voznike cometov.

Jaz imam sedaj ta motor cca pol leta in sm z njim v jeseni naredu 2k km. Ob nakupu sem zamenjal zadnjo gumo, saj je bila prejšnja obrabljena. Nova je D208, katera pa se mi zdi ze precej iztrošena. Mislim da bo še max za 2k km.

Zanima me kakšne gume imate vi, in koliko km naredite z njimi. Prosim pa tudi, če mi lahko priporočate kakšno gumo, ki bo zdržala vsaj 8k.

Prva je pa tudi ze bolj slaba in bom menjal komplet. Se mi zdi, da je to najbolje za vodljivost motorja. In za mojo varnost seveda!

Hvala za nasvet.

Objavljeno

Jaz na Cometu vozim že drugi komplet Dunlop Qualifier. Super guma za super ceno :OK: Je pa res da ne zdrži ravno 8k km. Meni je zadnja držala dobrih 5k km, skoraj 6, je pa res, da sem kljub relativno hitri vožnji bil precej previden pri speljevanjih in hitrih pospeševanjih z mesta. Je šla prej po robu kot po sredini. Poznam pa tudi nekoga, ki jo je po sredini uničil po slabih 3k km, medtem ko so bili robovi še celi. Tako da pri gumah je zelo veliko odvisno tudi od načina vožnje. Lahko se zelo hitro pelješ pa hraniš gumo, ali pa jo z nespametnimi nažiganji z mesta uničiš v 2k km.. Prednja je zdržala pa cca 8k km.

Glede touring gum, pa od koga drugega, ki jih je probal več inf.

LP, DeX

Objavljeno

Ima mogoče kdo po novem kako inf. o zadnji odstranitvi blatnika in dodatkom (una plastika, ki pokrije vrzel, ki nastane po odstranitvi zadnjega dela plastike, da pride posledično motor na zadnjem koncu v špico?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!