Skoči na vsebino

Hyosung GT 650 Comet

Priporočene objave

Objavljeno

A si kupu razbit rabljen motor? Tm k so luknje v plastiki je bla stanga ven da lahko prek zadnjega zica napneš mrežo. In te štange so ble pršvasane na geštel. Tko da jih je nekdo dol žagov.

:wacko:

Objavljeno

Bom doma bolje pogledu, k zdej sm na šihtu. Sm kupu pa rabljen razbit motor ja, pa pol je že bil popravljen, pol pa sm ga jst popravu do konca, glede štang pa nč ne vem.

Objavljeno

Bom doma bolje pogledu, k zdej sm na šihtu. Sm kupu pa rabljen razbit motor ja, pa pol je že bil popravljen, pol pa sm ga jst popravu do konca, glede štang pa nč ne vem.

S model že serijsko nima štang :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Ja res je mišek, moj je GT650R, vendar je brez oklepa, ker mu je prejšnji lastnik polomu vse plastike, sem mu pa dal streetfighter masko spredaj, pa bug spojler.

Tiste nosilce imajo verjetno samo Hyosungi z navadno balanco. Sm zdej pogledu v Googlu/Slike, pa športna izvedba nima nosilcev.

Popravljeno . Popravil Cash
Objavljeno

Ja res je mišek, moj je GT650R, vendar je brez oklepa, ker mu je prejšnji lastnik polomu vse plastike, sem mu pa dal streetfighter masko spredaj, pa bug spojler.

Tiste nosilce imajo verjetno samo Hyosungi z navadno balanco. Sm zdej pogledu v Googlu/Slike, pa športna izvedba nima nosilcev.

tudi r in s model imajo lahko visoko belanco, pač odvisno od izvedbe.

Objavljeno

Original ror za cometa izpod rok mojstra, ki dela pri Akrapoviču :D

Modifikacije

- črno eloksiranje alu lonca

- odstranjen katalizator oziroma cela notranjost

- titan konusna perforirana cev in fi67 na fi60 (izhodna odprtina) :devil: :naughty:

- rostfrei distančnik med izhodno luknjo in perforirano cevjo

- akrapovičeva volna

- db killer (še v izdelavi)

Al bo pokalo :evilgrin:

[attachmentid=94392]

[attachmentid=94391]

[attachmentid=94393]

[attachmentid=94394]

post-1190-1174859175_thumb.jpg

post-1190-1174859188_thumb.jpg

post-1190-1174859202_thumb.jpg

post-1190-1174859213_thumb.jpg

Objavljeno

Fi 60 tole bo strelal k pr norcih. Motor bo precej glasen, pa se pazi to motorja se ne da tiho pelat tko kot inline 4.

To brni skoz cel rang obratov. Pazi se polcajev, k na tako glasnost te znajo jebat.

Objavljeno

Bomo vidli kako bo, čene pa db kiler not :)

Objavljeno

Bo kdo izmed lastnikov cometov hodil kaj okoli Cerknice? Rabim kandidata da sprobamo moj novi ror, me firbec matra kako je to glasno. Moj motor je namreč v kosih, čaka na zamenjavo magneta pa navitja med drugim in mislim da bo tako vsaj še kake tri tedne.. :)

Objavljeno

Dex, pa ti si noooor :OK: :kva2: To bo sekalo, k pr norcih. Ko boš užgau motor, se bo čez Javornike slišalo v Postojno, hehhehehehehehhee :kva2:

Objavljeno

čaka na zamenjavo magneta pa navitja med drugim

Zakaj pa? :huh:

Sam tole z 60mm je pa malo overkill. :naughty:

Objavljeno

Zakaj pa? :huh:

Sam tole z 60mm je pa malo overkill. :naughty:

Ker sem predlani padel in malce poškodoval deklc. Najprej je zgledal samo podrsan, potem pa se je izkazalo, da je bil tudi malo vdrt in je navitje natiskalo na magnet in čez 10k km vse skupaj predrsalo .)

Objavljeno

Tale ror je pa res nor :OK: :kva2: To pa bo glasno :kva2: :whistle:

Objavljeno

da ne bo preveč čez pihal :?

se mi zdi da bo rajši skakal na obrate :worship:

Objavljeno

Bo kdo izmed lastnikov cometov hodil kaj okoli Cerknice? Rabim kandidata da sprobamo moj novi ror, me firbec matra kako je to glasno. Moj motor je namreč v kosih, čaka na zamenjavo magneta pa navitja med drugim in mislim da bo tako vsaj še kake tri tedne.. :)

Hehe, naš Huso ma tudi 60mm izpuh. GLASEN je. :naughty:

Za po cesti si boš po moje moral omislit dB-killer...

D.

Objavljeno

Je lahko zaradi db killerja kaj zmanjšan pretok, oziroma se pozna to tudi na moči?

Objavljeno

Je lahko zaradi db killerja kaj zmanjšan pretok, oziroma se pozna to tudi na moči?

Na pretok že vpliva, vendar mislim, da ne prav veliko... Tudi sam razmišljam o tem, da bi si dal naredit dB-killer, da ne bi prav za vsako vožnjo po cesti rabil menjavat izpuha - potem bi lahko vpliv dB-killerja na mešanico tudi izmeril...

D.

Objavljeno

A je res taka kriza z odprtino 60, da je treba ror zamenat, če greš na cesto? :blink:

Objavljeno

Mislim, da jasaj je bila lani kazen 70 000 v avstriji pa 200eu

Meni je letos težil že z originalom(me ni mogel zmert, saj vedno vozim po predpisih) tako da sem mu moral kazat tablico z db.

No ja, bi mu drugače tudi sam rad dal kakšnih 10 decibelov :naughty: bom še razmislil :hmm:

Objavljeno

Jst mam Wingsa 50mm izhod in je kr dokaj glasen. Mam tud db-killer, ki ma izhod mislm da okol 36mm to je mal več kot original.

Motor je močno tišji (blizu originala) ampak se pozna upad moči glede na odprt ror.

Glede moči pri odprtem je tko da se kr dvigne navor in odzivnost v niskih ter srednjih obratih, medtem ko sem imel pa občutek da na koncu ni pridobitve oz celo minimalen upad moči.

Če boš dajal tok velke dize kot jaz notr pa predeloval zračni filter kr pozab na db-killer razen če bo zelo velik 45mm+, ker ti pri majnšem fi-ju bo motor sigurno moril.

Objavljeno

Bom magari naredil oz dal naredit db killer z izhodno odprtino 50 pa bo..

Drugače pa tu je fotka izpuha. Ampak ni najboljše kvalitete, ker je slikana s telefonom.

[attachmentid=94543]

post-1190-1175008935_thumb.jpg

Objavljeno

Majster ti je lepo zrihtov. Kok je pa ror kj težek? Kukr vem je original svinsko težek napram Wingsu.

Objavljeno

Ja ror je lažji napram originalu, ker ni notri tiste kovinske notranjosti, ampak spet pa ni neke drastične razlike. Pomoje je Wings lažji..

Objavljeno (popravljeno)

A mi lahko prosim nekdo razloži kaki problem je namestiti oz narediti gor spodnjo plastiko za R model na S-a?

Danes se bomo poslužili te poteze...zato ker pač uvoznik nima časa...pa bi bila kaka pametna opazka oz. navodilo dobrodošlo... torej na S model spodnjo plastiko montirat od R-a ( z nosilci jasno )

Je treba kaj posebaj pazit?

Ja ror je lažji napram originalu, ker ni notri tiste kovinske notranjosti, ampak spet pa ni neke drastične razlike. Pomoje je Wings lažji..

mi lahko prosim poveš kam si lahko dam eloksirat ror, pa mogoče še štel, pa felne... TTC nemški mi je nenormalno všeč in bi ga rad naredil takega ....

Popravljeno . Popravil NGregor

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!