SiR Objavljeno Marec 31, 2005 Objavljeno Marec 31, 2005 U Kamnik na razstavo......le zakaj neki :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: ← Golaž, pivo, AlterManna pozdravt pa hostese prečekirat :) no, pa lan sm ene 3 zanimive maturje vidu: razdrtga Ducatija, mat-črno XX in bladzovga GSa :P Aja, pa striptiz je bil, sam sm stran gledu :P
Tasha Objavljeno Marec 31, 2005 Objavljeno Marec 31, 2005 (popravljeno) No, da ne boste preveč pričakovali od naše Info točke... :rolleyes: ...striptiz je šele zvečer in to ne bo nobena od nas :P ...lahko pa nam boste oddali svoj podpis za zaščitne ograje, ...dali kak prostovoljni prispevek, ...nas kaj povprašali, ...se v MKK včlanili, ...zanimivo zgibanko dobili, ...pri nas kaj drugega žal ne boste dobili... :D Popravljeno Marec 31, 2005. Popravil SymRu
klimbra Objavljeno Marec 31, 2005 Objavljeno Marec 31, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bogi BMW :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SiR Objavljeno Marec 31, 2005 Objavljeno Marec 31, 2005 :topic: ni čudn, da je mela zadnja kola letos 1 cm hoda :P
Hanzi Objavljeno Marec 31, 2005 Objavljeno Marec 31, 2005 No jaz sem slišal o dveh inpol, pa še nevarnost da bibrez ostal v kakem ovinku. Samo če tole slikco vidijo :devil: sicer pa vreme je spoh za v soboto napovedano odlično
bladzo Objavljeno Marec 31, 2005 Objavljeno Marec 31, 2005 Lani sem bil sopotnica od Bladza :P ← a bi ti rad, da mi garancijo ukinejo :lol1: :lol: :D Lani sem se imel odlično, zato se zagotovo vidimo :OK:
urqlle Objavljeno April 1, 2005 Objavljeno April 1, 2005 No da naute vsi sam predavatelce hodil gledat.... <_< k nam bo na info pointu dolgčas... :D pa k bomo sam fajn punce.... domače, je domače.... :naughty: ← KeC, greva na info punkt??? :OK:
APAČI Objavljeno April 2, 2005 Objavljeno April 2, 2005 še ta šiht odbrenkam pol pa pot pod noge ← Sma že dva. ;)
Ena Objavljeno April 2, 2005 Objavljeno April 2, 2005 Kok smo eni pridni.V službi nas ne bo samo v času striptiza.Bo tudi kakšen moški "telo na ogled postavu"? :hmm:
SHARKi Objavljeno April 2, 2005 Objavljeno April 2, 2005 Kok smo eni pridni.V službi nas ne bo samo v času striptiza.Bo tudi kakšen moški "telo na ogled postavu"? :hmm: ← :hmm: :hmm: a sm na ogled?
Ena Objavljeno April 2, 2005 Objavljeno April 2, 2005 :hmm: :hmm: a sm na ogled? ← [/qu Za začetek.....
semamiz Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 :OK: So eni zelo ponosni na svoje tavelke :OK:
Saint Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 Tudi jaz sem bil tam. Videl nekaj motosvetovcev in veliko lepih motorjev. Pohvale organizatorjem še posebej pa Kastiju, super debata, upam da naslednjič pridem že z motorjem naokrog. :OK: lp Rudi
APAČI Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 Bil tam in i je bilo ful všeč tako da naslednje leto če bo spet pridem, pohvala vsem organizatorjem. :OK:
kađiva Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 ...bil tam,vidu kar nekaj znanih ljudi :) ...lepih motorjev in deklet :OK: ... ...aja pa ostale motoriste je lahko sram,...samo motosvetovci smo ostali do večernih ur z motorji tam,medtem ko so vsi ostali pobegnili pred temo in mrazom :devil: skratka za otvoritev sezone kar lep dogodek :) lp cagiva
MaraudeR Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 pa ne pozabiti, da se tudi danes "dogaja" v Kamniku - zbiranje podpisov za varne zaščitne ograje, izobraževalna predavanja,...
KeC Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 Hm ok priznam tudi dva motosvetovca sma pred večerom zgasnila. Že cel dan zmrzovala (perforirano usnje). Vseen blo fajn videt MS-jevce, kolikor sem vas pač videl :D
vulcan Objavljeno April 3, 2005 Objavljeno April 3, 2005 Videl nekaj zelo zanimivih motorjev. :OK: Tudi nekaj luštnih deklet je bilo. :OK: :OK: Poleg tiste, ki je bila zraven mene. :D Bilo je dobro in upam, da bo naslednje leto spet tako.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se