Gregs Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 Bilo fino zvečer popiti en sok in debatirati o sanjah Suzukija o Suzukiju... (A sem ti že povedal, da sem naredil 410 lepih km? O:-) )... pa se pogreti na stoječi pečki (je grizlo do kosti od mraza :cry: ).. pa Alterja videti po dolgem času :yea2: ... pa malo pomanjkljivo deklico pogledati... O:-) ... Skratka: punce in dekleta, dobro ste to naredili... :grim
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 (popravljeno) razstava uspela...klub neodločnosti kluba, ki je delno botorovala h temu, da je bilo izgubljeno lepo število zanimivih predavateljev.... :closedeyes: , ki so odromali na Ipino srečanje pod šmarno goro.... vprašanje kdo je kriv in kdo slabši organizator pa nekako ostaja brez odgovora :glare: ....ehm <_< obisk je bil čeden...vreme ..še posebej danes...sijajno...le nekaj smole je bilo včeraj zvečer, saj je bilo neprijetno hladno in je veliko število obiskovalcev raje kot na koncert, zgasnilo domov pod vroč tuš ali na topel čaj..... truda v postavitev razstave tečnih malenkosti okoli razstave je bilo malo morje - večina rešenih uspešno :closedeyes: ..... predavanje o motociklističnih čeladah je bilo krasno.....demonstracija reševalcev tudi.....maksijevci so se izkazali po svojih močeh....no sej mogoče pa le niso ušli vsi tisti ki lahko povedo kaj modrega in koristnega :yea1: sicer pa sem uzivala neizmerno...... aja pa stripzeta je bla fina .) ..pa koncert tudi....pa pleskavica tudi...čeprav sem zgubila boj z njo.... če sem kej pozabila me prosim opomnite :doze: Popravljeno April 3, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 (popravljeno) .... Popravljeno April 3, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 (popravljeno) ..... pa da vidimo :closedeyes: Popravljeno April 3, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 ....bli tam....z maksijevci od boku...pa z mano na kavi tud :P
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 predavanje in demonstracija o pomoči poškodovanemu motociklistu :)
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 ...zvečer pa.....no ena je ze prej ušla na plano :blush:
Zdrawc Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 .... ← to je pa ful lepa slika, ta levi je moj, ta sredni pa od Fritza (motor) Nagaya, upam, do bli tle vzroki za sliko motorji ... je blo pa kar vredu, sam mi je žal, da nismo mogli dalj časa ostat...
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 ..pač motorji obiskovalcev.....nič posebnega :doze:
Zdrawc Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 (popravljeno) ..pač motorji obiskovalcev.....nič posebnega :doze: ← :cry: kaj nič posebnega, saj je črn.... :grim Popravljeno April 3, 2005. Popravil Zdrawc
Nagaya Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 ...more bit zelen....al pa rumeno-plav...drgac ni nič :grim
Zdrawc Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 brezveze, da debatiramo, vsak ma svoj okus... :D (nivažnokakebarvejemotorsamdaječrnpress)
Godfather Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Bil v soboto in se udeležil obeh potopisov. :OK: Res pa je da nisem čakal koncerta ker me je že tako zeblo pol pa še na motorju do Divače pri 4-ih stopinjah.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
motoristek Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 (popravljeno) Fajn je bilo, sam sem bil na predavanju Sibirija :OK: super :yea2: Miran Juvančič je vredo dedec! :yea1: Bilo zanimivo. :OK: Popravljeno April 5, 2005. Popravil motoristek
MK Kamnik Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Drage obiskovalke in obiskovalci naše prireditve, vsem, ki ste nas počastili z vašo prisotnostjo, se iskreno zahvaljujemo za vaš čas, ki ste ga preživeli v naši družbi in izkazano podporo Klubu. Upamo, da ste z naše prireditve odšli zadovoljni in da se bomo naslednje leto zopet videli na naši Moto Razstavi. Slike z Moto Razstave si lahko ogledate v naši GALERIJI Več o sami razstavi pa piše TUKAJ kamor ste vabljeni da poveste svoje mnenje. HVALA VSEM KI STE PRIŠLI IN TUDI TISTIM KI STE ŽELELI PRITI PA NISTE MOGLI Moto Klub Kamnik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se