era Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) Ma ne sekiraj se.... sem se jest tut ene trikrat zgubla, predn sm do tja pršla :blush: :grim :kva2: :lol1: :lol1: Kljub zemljevidu v mojih rokah :grim mislm, da je bil zemljevid kriv ;) :slap: Popravljeno April 1, 2005. Popravil era
stigmata Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Ne vem zakuga mete vedno vse med tednom da ja ne morm prit :( :( :(
Einherjar Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Ne vem zakuga mete vedno vse med tednom da ja ne morm prit :( :( :( ← Zato, ker smo med vikendom na motorjih oz. delamo v drugem clubhouse-u, da vas bomo lahko tja povabili.
stigmata Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Zato, ker smo med vikendom na motorjih oz. delamo v drugem clubhouse-u, da vas bomo lahko tja povabili. ← Ja ampak jaz med tednom ne morm ko delam popoldan! :( pa tud organov ne bom mogla darovat ko mate tud to med tednom :( Še žal vam bo :devil:
ixs Objavljeno April 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2005 Hmmmmm....po moje 26.4 ne bo nihče daroval organov! Ko boš darovala organe po moje ne boš v službi!!!!! :D Gre za podpise da postaneš Darovalec organov PO SMRTI!!!!! :eek: :kva2: Kakorkoli že....bo dogajalo....se splača službo pustit!! :D
era Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) ta mi je pa všeč... :grim .. en tak mejčkn zmajčk :D Popravljeno April 1, 2005. Popravil era
pirrulz Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ta mi je pa všeč... :grim .. en tak mejčkn zmajčk :D ← Do it, do it, do it! :kva2: :yea2:
Gregs Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ...ad b ) blond sem itak ... saj zato sem pa to namenoma napisal... ker te poznam... ;) :004 :K :winkiss: :yea2:
Kruse Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 .. en tak mejčkn zmajčk :D :blink: A cez tricetrt hrbta je zate mejckn.... Matr, a ste zenske res nenasitne? :P
era Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Do it, do it, do it! :kva2: :yea2: ← ........ :blink: ........ :huh: ........ :hmm: .... ... :kva2: ... namesto bloškega smučarja :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
era Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 :blink: Matr, a ste zenske res nenasitne? :P ← aha ...... :grim :kva2: :lol1: :lol1:
Kruse Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Enkrat bi meu jing-jang nekje namalan......sam ne na riti....pravjo,d boli :kva2: :kva2: :kva2: Ej, o tem sem jaszt tudi razmisljal.... Sedaj pa odpade. Kam pa pridemo, ce bi vsi imeli isto :P Al ga bom pa jest dal zanalasc na rit :hmm: Al pa na sredo cela. Da bom walking target... Ali pa nekaj takega... :kva2: Na evo, zdej pa spet nism ziher ;) aha ...... :grim :blink: Trda se nam pise... :P
stigmata Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 (popravljeno) Hmmmmm....po moje 26.4 ne bo nihče daroval organov! Ko boš darovala organe po moje ne boš v službi!!!!! :D Gre za podpise da postaneš Darovalec organov PO SMRTI!!!!! :eek: :kva2: Kakorkoli že....bo dogajalo....se splača službo pustit!! :D ← Smart ass :fight2: jaz lahko darujem organe za primerno ceno že zdaj, mam eno ledvičko viška in onesnaženo pljučko tud šenkam .) Mislim da veš kaj sem mislila, je pa tud res, da bi se ta moj šiht splačalo pustit za to da bi 5. prišla okol :OK: ampak ne bom :( ker si pol samo lušte nardim financ minister pa mi je pobegno :doze: Popravljeno April 2, 2005. Popravil stigmata
era Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 Do it, do it, do it! :kva2: :yea2: ← :kva2: matr si me zdražu zdej..... ampak res ne zgleda slabo no... :kva2: :hmm: ..mogoče bi mogu bit mal manjši... :hmm: hmmmmm
pirrulz Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 namesto bloškega smučarja :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← :kva2: :lol1: :kva2: :grim :OK: :kva2: matr si me zdražu zdej..... ampak res ne zgleda slabo no... :kva2: :hmm: ..mogoče bi mogu bit mal manjši... :hmm: hmmmmm ← tudi gre skoz, tudi gre skoz :grim :grim :OK:
alena_bmw Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 ... saj zato sem pa to namenoma napisal... ker te poznam... ;) :004 :K :winkiss: :yea2: ← :004 :004 O:-) :D lp alena p.s. see ya!!! se primajam iz štajerske... samo zemljevid še naprintam :blush: :D
Gregs Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 :004 :004 O:-) :D lp alena p.s. see ya!!! se primajam iz štajerske... samo zemljevid še naprintam :blush: :D ← ... plačam pijačo... :beer1:
era Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 :kva2: :kva2: a bi ti lohk nehu rajcat, prosm :kva2: :D
pirrulz Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 ne, ne, še več fotk, še več!!! :yea2:
era Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 ne, ne, še več fotk, še več!!! :yea2: ← :nono: tebe bom pa po nagi riti!!! :kva2: :lol1: :grim
pirrulz Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 v tem ne vidim popolnoma nobenega problema... :grrr :grim
Rude Boy Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Pridem ! Takoj po tekmi Olimpija : Jesenice ! :oops: .. pridem ...
era Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 v tem ne vidim popolnoma nobenega problema... :grrr :grim ← ma.. itak no :grim :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ti sam nastau :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ... ne morm nehat :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se