joe1 Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 glih toliko da vam povem da bo marsikdo sel zastojn na grobni ta vikend in ce bo ze kdo sel na blef lahko se zgodi da se ne bo vozil po grobniskem asfaltu v ponedeljek sem poslal djurotu mailo in fax in po tel sma se menila za rezervacijo in spodaj je odgovor poslan ki mi ga je nekak enakega povedal tud po tel zamislite si koliko ih bo prislo dol ki niso nic poslali za rezervacijo mislim da bom vseeno sel ampak s kanckom upanja da se bom lahk vozil Zbog velikog interesa i unaprijed rezerviranih mjesta nažalost ne možemo vam sa sa sigurnošću potvrditi vaše mjesto na Grobniku. Mogućnost na Grobniku ako netko odustane od ranije prijavljenih
rr Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 A imaš mogoče urnik nedeljskega dogajanja? Če bom imel čas, bom šel malo na ogled.... Hvala.
hector Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 A imaš mogoče urnik nedeljskega dogajanja? Če bom imel čas, bom šel malo na ogled.... Hvala. ← .....mogoče grem tudi jaz dol pogledat...
billy Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Grem kr z avtom bo najbolj zihr! :D :OK:
billy Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 A ma kdo kakšne rezultate s speed weekenda?Bil sem dol v sobot pa je kr dogajal.Blo veliko naših(Kalšek,Ozis....),pa me zanima kok sta odpelala timsko ker sem mogu jit na šiht.
joe1 Objavljeno April 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2005 (Kalšek,Ozis....),pa me zanima kok sta odpelala timsko ker sem mogu jit na šiht. ←
danci1973 Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Še nekaj utrinkov z 'obrobja' dogajanja... :) D.
billy Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 V glavnem je blo luštn,od motomarsovcu sem vidu sam Greenninjo pa njene dolge noge..... :D .Vidu sem uradne rezultate in naši so se kr izkazali,čestitke.!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se