Jurij Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 bl retorično kt pa ne... a b se dal tale posnetek kje vidt?
Robert Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Glede na vaše poste, bi ga tudi jaz rad videl :) Pozdrav od Roberta
Thundercat Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ponovitev Ekstra magazina bo v soboto ob 00.50 na kanalu a...za zamudnike... ;)
lasagna Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Gledal ne, slišal nekaj komentarjev, prispevek večini všeč (k je un bajker faca) in vsi srečni. Vožnje z motorji ali opreme ni omenil nihče iz anketirane skupine. It's just TV.
Šarc Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Na zajebancijo ali ne karikature v ledru in izjavo, da bi lahko vedeli da se je zajbavu: Nope, nikakor tega ne smemo pričakovati, za veliko večino populacije smo umazanci, divjaki, sprevrženi antikristi, hedonisti najslabše vrste, ..., tako da nope, tudi če mi razumemo da se je nekdo zezal, tega 99,9% polulacije ne bo. Zoolo :blink: ← Mah ne bit tolk zadrt, če ti ne zastopiš, da še ne pomeni da 99,9% populacije tut ne zastopi. :P Sicer si pa povezal umazance, pa hedoniste, pa sprevržene antikriste pa žegnanje, kar še Titotu ni najblj uspelo:OK: Izjava je pa huda...kdor je pod 100 kg ni motorist...bo treba it nazaj na skuter :grrr Oprema za policaje je bila tud vredu :OK: ← ... kar je nad sto kil je OK, pod 100 kil so pa male živali... .) ... ... meni se je zelo zasmil motor od tega MOTORISTA... :wacko: :slap: ← In po vaši logiki imajo samo male živali čelado zaradi varnosti, velike pa zaradi dežja, ledvične pasove pa kot serijsko opremo. Lp T
gizmOkak Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 (popravljeno) ponovitev Ekstra magazina bo v soboto ob 00.50 na kanalu a...za zamudnike... ;) ← morem videt to :grim vrjetno bo to že nedelja :hmm: sam mal popravka (al sm js narobe razumu) Popravljeno April 2, 2005. Popravil gizmOkak
Thundercat Objavljeno April 3, 2005 Opozori Objavljeno April 3, 2005 ja res je...sem zajebal.... :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se