ixs Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Vse zainteresirane motoriste in motoristke, ter seveda neustrašne buikerje in bikerice vabimo na tekmovanje v borbi rok - armwrestlingu dne 12.5.2005 ob 20:00 uri v Kranju v sklopu prireditve Teden mladih. Samo tekmovanje bo izpeljano pod okriljem Firestarters Prospect MC Slovenija / ŠD Armwrestling klub Ljubljana Tekmovanje bo na velikem odru na glavnem trgu poleg vodnjaka. Tekmovalo se bo po pravilih WAF! Prijavite se lahko že danes na www.armwrestling-klub.si oz. preko te spletne strani do omenjenega datuma! Kategorije: MOŠKI do 80 kg MOŠKI 80 - 90 kg MOŠKI 90 - 100 kg MOŠKI 100 kg + ŽENSKE Prijavnine ni! Zakaj ne bi poskusili tudi vi?!
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ah ja.... .jaz sem svojo kariero že zaključila :doze: :blush:
Kruse Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Sploh ni govora... <_< Zraven vodnjaka, pa ni tekmovanja za miss mokre majcke :BUA: Ne pridem.... :angry2: :P
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Ah, Pupa... polaganje!!! ← ja vem ja, da polaganje - sem zmagala na prvem tekmovanju v polaganju rok - ženska sekcija. :P
SiR Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 hmm, ko bi mi le ratal, pridt IN zmagat :P
Sanda7 Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 a ženske so tud do 100kil .) sploh ne pridem k ni konkurence taprave
Sanda7 Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 sploh me to ne skrbi bove midve rajš kej druzga položile kot roke :OK:
batzajla Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 uuuu kransterdam! :yea2: mjbibjbi :D
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Kdo zdej.... Sanda al jst? Sanda, se strinjam, bo bolj pametno in kostruktivno :OK:
Fire Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 :OK: OK Sanda in Pupa, kaj bosta pa polagale pa.... :kva2:
Icy Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 (popravljeno) Hoj Fire mislim da bo naših punc zadost da bodo vse položile, druge punce mislim, no :blush: Popravljeno Marec 31, 2005. Popravil Icy
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 :OK: OK Sanda in Pupa, kaj bosta pa polagale pa.... :kva2: ← Sanjaj svinjo u kukuruz......... te bova zlamali :lol1: :lol1: :lol1:
bajsi Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 @Pupa "sanjaj svinjo o kukuruzu...." in ne "....u..." LP Bajsi
ixs Objavljeno April 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2005 Kakorkoli ste že pogumne....naše deklice izzivajo vse motosvetovke in motoriste, ter nemotoristke na dvoboj v armwrestlingu......... No pa da vidmo, če je kej poguma!!!!!!!! Pa še na vpogled naše Fire Queens!
pupa Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 @Pupa "sanjaj svinjo o kukuruzu...." in ne "....u..." LP Bajsi ← Hvala bajsi za malo lekcijo iz slovenščine .)
era Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ..ma, sej bi pršla, pa se bojim, da mi nau kera kej zlomila... :blink: :huh: :D Bom pridna pa bom sam gledala ..... :naughty: .... ups :D
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Kakorkoli ste že pogumne....naše deklice izzivajo vse motosvetovke in motoriste, ter nemotoristke na dvoboj v armwrestlingu......... No pa da vidmo, če je kej poguma!!!!!!!! Pa še na vpogled naše Fire Queens! ← jest se kr vdam.... mam od lopate preveč ožuljene roke da bi se lahko preseravala...je dohtar reku naj počivam :closedeyes:
era Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ...od lopate :blink: :hmm: ... kwa pa če bi jo probala mal drgač prjet... da ne bi mela teh problemov, pa še polagala bi lohk pol ... na tekmovanju :grim
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ...od lopate :blink: :hmm: ... kwa pa če bi jo probala mal drgač prjet... da ne bi mela teh problemov, pa še polagala bi lohk pol ... na tekmovanju :grim ← ma ne morm jest s svojimi nežnimi ročicami tko no.... :wub:
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ma ne morm jest s svojimi nežnimi ročicami tko no.... :wub: ← :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: .....te so namenjene zgolj......božanju!!!!!!!!!
hrčo Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ..ma, sej bi pršla, pa se bojim, da mi nau kera kej zlomila... :blink: :huh: :D Bom pridna pa bom sam gledala ..... :naughty: .... ups :D ← A na fotki (pa tud sicer) zgledamo tko k da bi katera kateri kej zlomila??? NEEEEE ... :grrr Če boš sam gledala - s tem ne boš pridna .... :kva2: Ti se kr lepo prjav, pa brez bojazni, da boš odšla "polomljen" ... ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se