Jure Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) A nima huso že po naravi ene probleme s sklopko? Moj in od dveh kolegov tu iz Cerknice so imeli.. Ampak ne takšne kot tarejo Casha, pri nas je samo ružlo :D Je pa tudi Barborič rekel, da tu ni kaj veliko naredit, ko sem mu težil naj zrihta.. Pa sem sprva mislil, da me je hotel samo odpravit, ampak mu počasi kar verjamem, ker sem imel tudi sam mašino že parkrat v kosih in nisem našel "napake" Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil DeX
Cash Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) Brumer, hvala za nasvet za tist aditiv. Suzuki: motor ima komaj 6000km in lamele so cele, ker sem že razkopal in pogledal, če je kaj narobe. Je pa stvar taka, da manj obratov, ko imam v prostem teku, manjša je možnost chatteringa. Samo je res hud problem, ker me dobesedno izstreli, kot da bi na hitro spustil sklopko, samo jaz jo počasi in ko skoraj celo spustim, kar naenkrat zagrabi in me izstreli. Ko sva 2 na motorju, je stvar še hujša. Danchi, tega vam ne dela? Kater letnik pa imaš, pa kako olje imaš noter? Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil Cash
Cash Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Brumer, kaj to je ta STP http://avtodeli.enakupi.com/STP-Oil-Treatm...l-pr-16719.html
danci1973 Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Danchi, tega vam ne dela? Kater letnik pa imaš, pa kako olje imaš noter? Ne da bi jaz vedel. Bi pa verjetno vedel, ker je to težava, ki jo imam pri svojem SV-ju (ampak samo, če hočem res hitro spelat - recimo na startu dirke) in ker jo večkrat omenim, bi tudi Gody kaj povedal, če bi na Husotu bilo isto. Letnik je 2005, uporabljamo pa sintetična olja ProCycle 5W-40, 10W50 (polni Fuchs) ali pa Hein Gericke Performance 10W-50 (polni Motul). V tem trenutku se ne spomnim točno, katero od teh treh je že bilo v Hyosungu. D.
Cash Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Tudi Suza Gsxr 1000 K6 ima te težave, vendar bolj blage.
danci1973 Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Danchi, tega vam ne dela? Kater letnik pa imaš, pa kako olje imaš noter? Še ena ideja se mi je porodila - pletenico od sklopke si pregledal? Pri našem Hyosungu se je pri ročki za sklopko razcvetela po cca. 1300km - čisto možno, da bi se začela kaj zatikat, kar bi lahko bil vzrok za čudno prijemanje sklopke. D. Bremzer 1
Jure Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Original pletenica je res zelo švoh tako, da zna bit to razlog.. Bremzer 1
Jure Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 S fedri na košari je vse ok? Da se tam kaj ne zatika..?
Cash Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Tam je vse v redu, ker sem komplet košaro razkopal in pregledal. Vse je celo.
Guest Brumer Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Brumer, kaj to je ta STP http://avtodeli.enakupi.com/STP-Oil-Treatm...l-pr-16719.html JA toje to olje samo embalaža je bila včasih drugačna podobna alu piksni od piva OK. Še en nasvet bi ti dal,lahko je pri tvojem motorju nastala sklopka - lamele(lepljive),daj motor npr. v 3-tjo prestavo in probaj speljat z malo več gasa tako,da bo sklopka morala zadrseti,ko to narediš daj normalno v prvo in nato probaj OK. Bremzer in special749 1 1
Cash Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Hja, ok, bom probal, sam ne vem čist, zakaj? Ker ko stisnem sklopko, gredo lamele narazen in potem, ko spuščam sklopko, se približujejo. Dej razloži na kratko prosim, kaj si mislil :unsure: (Pa v dobro teme, da se ne smeti z mojimi jajci, bi bilo najbolje, da nadaljujemo v temi Hyosung GT 650 Comet, hvala :rolleyes: ) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&start=2415
bpapesh Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 A je res,da po olju Motul rada sklopka drsi pa katero olje bi mi priporočali za Hondo CBR 600 fs.LP sims :yea2: že od začetka na hondi uporabljam motul 300v, pa nimam nobenih problemov. LP
Guest Brumer Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 že od začetka na hondi uporabljam motul 300v, pa nimam nobenih problemov. LP Tudi neboš imel,ker je to sigurno eno od najbiljših olj na trgu in ima dodatek(aditiv) za sklopo v oljni kopeli OK!!! Bremzer in special749 1 1
drazy Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Pozdrav vsem. Eno vprašanje. Ve kdo, kje v SLO bi dobil najceneje olje Motul? Zanimam se konkretno za 300V. Lahko tudi na PM. Hvala in lp
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Pozdrav vsem. Eno vprašanje. Ve kdo, kje v SLO bi dobil najceneje olje Motul? Zanimam se konkretno za 300V. Lahko tudi na PM. Hvala in lp ---PM :OK:
Wilson Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Pozdrav vsem. Eno vprašanje. Ve kdo, kje v SLO bi dobil najceneje olje Motul? Zanimam se konkretno za 300V. Lahko tudi na PM. Hvala in lp Men tud :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Men tud :worship: hehe o fak, zaj so mi trije že to napisali, pa sej ni kaj--malo poglejte na netu cene, sploh kakšen e-bay ali kaka druga spletna trgovina se vam splača če bote večjo količino kupli, pol dobite kaki popust še mogoče na vlko količino...drugač pa jaz, sem za liter motula 300v (5w-50) odštel pri hondi čepin 19 eurov in še nekaj centov za liter, drugač se pa cena tega olja v trgovinah giblje med 19-22 eurov...
Stric Burek Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Tako je, cena ki jo mam jaz je tudi 19€ pa še neki centov.
dore Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Tako je, cena ki jo mam jaz je tudi 19€ pa še neki centov. 17,5
no_name Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Za intermezzo: Točim valvolive maxlife za 26€/4L in se mopi počiti odlično, še bolj pa jaz :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Za intermezzo: Točim valvolive maxlife za 26€/4L in se mopi počiti odlično, še bolj pa jaz :winkiss: za kratek čas ja, sej če daš bučno olje not, bo motor tud 2 dni še laufal :D
Stric Burek Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Roko na srce, nevem če sploh kdo opazi kako razliko med olji. Eno je če daš neko hudo racing sinetiko in petrol olje za 2centa liter. Samo da bi pa opazil med 2 sintetikami, pa pomoje ne. Jaz bom letos načrtno dajal različne sintetike notri, ker imam menjave na 2500km, da vidim če se sploh kej pozna
simonsi Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Za tvoj motor kaj drugega kot sintetika niti ne pride v poštev. Pa še ta hitro zažgana postane. Važno je da je recimo sintetično ali polsintetično, razlike med posameznimi znamkami pa potem niso preveč velike.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se