Gregs Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Češpla ne pade daleč od drevesa ... kkšna lohka tut name pade... :whistle: :lol1: :yea2:
klimbra Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 ... kkšna lohka tut name pade... :whistle: :lol1: :yea2: ← Bi pasal.....aaaaaaaaaaaaa Pa men tut......vsaj občasno....glede na moja leta in zdravstveno stanje :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Bi pasal.....aaaaaaaaaaaaa Pa men tut......vsaj občasno....glede na moja leta in zdravstveno stanje Priznam... bi... :blush: :D :D :D Ampak če ti povem, kok je dons pasalo prasičko jahat v višjih obratih... uf, se je drla... :yea1: :yea2: Sem jo moral kar na tank poljubiti, ko sem stopil dol... pa če ne bi imel ušes... bi... saj veš, glava stran padla... :D :OK:
Gregs Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 hehe...zamislimo si naslednjo situacijo: na MS vleti nov član ... A stari člani lahko tudi objavijo: sem že star na tem forumu, ampak še vedno se rad stiskam, pa povštri niso vedno najboljši... bi rad spoznal... itd. itd. itd... :lol1: :lol: :D :yea2:
PERO58 Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 ja,SEVERNICA ali si še živa :? ali se samo voziš ,da nimaš časa za motosvetovce :cry: le zaupaj nam božanske občutke na motorju :wub:
softi Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Žensko družbo za kako skupno pelo ne pa slinastih dedcev. Se mi zdi, da je nekaj v tem smislu napisala. :hmm: Alla ← ostrega jezika in bozanskega izgleda kot vedno.
SiR Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Moškega jezika in bosanskega izgleda kot vedno. ← to pa ni res! :P
Ganges Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Moški ste pa res prasci! :angry: Je blo treba še eno punco prestrašiti in odgnati :cry:
Rude Boy Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 kuki, jaz sem čutil na vodi da bi tota bila za tebe ! .)
Pervy Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Moški ste pa res prasci! :angry: Je blo treba še eno punco prestrašiti in odgnati :cry: ← če jo je že to odgnalo potem itak boljše da nas ne spozna v živo :devil: :grim :lol1:
klimbra Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 če jo je že to odgnalo potem itak boljše da nas ne spozna v živo :devil: :grim :lol1: ← Definitivno!!!!!!!!!
Ganges Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 kuki, jaz sem čutil na vodi da bi tota bila za tebe ! .) ← Jaz sem tudi čutil podobno, ampak sem imel v mislih bolj diskretne prijeme :)
SONCE Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 ja, točn tko dela menjalnik od ducatija :) ← Kaj ma severnica Ducatija? :yes: Rdečga? :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se