Ganges Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Še malo. Ostalih pa res ne smem limati! Solo riders! Zid smrti je bil carski! Res grozno če stojiš čist zraven. En hip so se vozili naenkrat z dvema motorjema in še gokardom. lp
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Imel,imeli smo se z družbo Volk,Vale,Bibo,Rude boy,Jagrom,Dunjo,Sabino in ostalimi,ki jim žal imena ne poznam FENOMENALNO
volk Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 .....se danes mam nasmeh čez ušesa....... :D :D :D ga ni besed Za vse :OK: :OK: :OK:
klimbra Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 BEMTIŠ.......prekleti moteči elementi....... SE ŽREM K SVINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volk Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Mene sam nekaj zanima: Kako je Vale "doma" razlozila zakaj je dobila cca. 40cm pokal ?! da ne govorim o zahvali, ki smo jo dodali: "...i hvala ti za sve!" muški deo Motorijade Orašje
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) Najbolj smešni dogodek mi je bil, ko se je šel Jager šišat v Tuzli k enorokem frizerju :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ps imel je še oba ušesa :OK: pa da ne omenim čevapčičev,đulbastije in ostale bosanske kulinarike a ma vse kar se mi je zgodilo v Orašju od petka pa do nedelje še dobro da imam ušesa , drugače bi imel nasmešek okoli glave HVALA Volku da je v nedeljo vodil trop motoristov,kateri smo srečno prispeli domov še enkret HVALA :worship: :worship: :worship: :worship: ...in ostalim LP AtMD Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil ajgor the mad dog
volk Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Moskemu delu sem mal zobe pokazal, zenskemu ...(vsaka mu drugace rece), pa ni bilo problema z avtoriteto :D
Vale Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) He he ... kilometrina je kilometrina :grim ... jaz sem danes zjutraj imela abstinenčno krizo in sicer zaradi pomanjkanja čevapov in džulbastije :cry: ... v službi se še nisem čist priklopla ... :grrr ... doma pa je pokal parkiran na polici nad "zakonsko" posteljo in ne vem zakaj ga Mario vsake toliko čudno ogleduje :lol1: :lol1: :lol1: Skoraj bi pozabila: imamo uraden prevod besede Hadžija (Šejk) iz bosanščine v slovenščino => HADŽIJA = STANE (Volk, op.a.) :worship: :worship: :004 Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil Vale
Ganges Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Za kaj pa so sploh bili podeljeni pokali? Keri dan je to bilo? Nič videl in nič slišal :hmm:
volk Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Za kaj pa so sploh bili podeljeni pokali? Keri dan je to bilo? Nič videl in nič slišal :hmm: ← Veš, to je tako: nekaj vstran od šanka je bil oder na odru je bilo tud nekaj bendov, kar nekaj se je dogajalo tam. :yea2: Cist razumem da v treh dneh se vsega ne da videt. :) Drugo leto, pa ce se bo le dalo tud kaj vmes, PONOVIMO! :D :) :D
softi Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 BEMTIŠ.......prekleti moteči elementi....... SE ŽREM K SVINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← zakaj se zres..ker nisi sel v orasje?
Ganges Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Veš, to je tako: nekaj vstran od šanka je bil oder na odru je bilo tud nekaj bendov, kar nekaj se je dogajalo tam. :yea2: Cist razumem da v treh dneh se vsega ne da videt. :) Drugo leto, pa ce se bo le dalo tud kaj vmes, PONOVIMO! :D :) :D ← Se popolnoma strinjam! premalo časa je blo, da bi lahko vse videl! :D Sem pa videl slovenske šotore in celi šotor s vsemi šanki :OK: Tudi to je dovolj za prvo leto. Aja na koncu sem celo zid smrti videl. Oder sem pa res samo enkrat videl in sicer še to da so neki film vrteli na plantu, pa še tega obrnjenega (podnapisi so šli iz desne proti levi). P.S.: Poglej ga zlomka so mi že spremenili uporabniško ime. Hvala :yea2:
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) Se popolnoma strinjam! premalo časa je blo, da bi lahko vse videl! ← Haloooo, a je blo treba v soboto do 13h spat... Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil ajgor the mad dog
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se