ciciban Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Meni je vseeno kaj počnejo z mano, ko se stegnem. Če komu pride kaj prav pa še toliko bolje. Morm si it enkrat uredit to zadevo...
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 meni je že zaj vseeno....ve kdo kolko je kaj vredna ledvica na črnem trgu, rabim zaj neke nujno pa bi prodal eno, ker telo itak funkcionira nespremenjeno z eno samo ledvico (bad je edino ko ti še ta crkne), ampak dobro to se bom pol sekiral, zaj pač nujno rabim denar, pa če ene neom mel, sn se pozanimal, mi še telo čisto normalno in nespremenjeno funkcionira z drugo... tak, da če ve kdo kak so kaj cene, naj mi na pm javi, aja pa tudi, če pozna kakšnega mojstra ki bi mi to na hitro in s čim manj muke izrezal... :yes: :lol1:
Hornet Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 nejko, se mi zdi da si že mal v delirij padu odkar se je sezona več ali manj zaključla zato pa zdej tukaj bedarije pišeš.
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 nejko, se mi zdi da si že mal v delirij padu odkar se je sezona več ali manj zaključla zato pa zdej tukaj bedarije pišeš. še včeraj sem se naganjal z motorom, tak da problem ne tiči tukaj, je bolj globlje narave :lol1:
simonsi Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Po mojem bolj radiolog, če je diplomiral :) Ne še, bo treba še diplomo spisat. :doze: A ti tudi kaj v tej smeri študiraš?
ToTaLLy_SeXy Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Ne še, bo treba še diplomo spisat. :doze: A ti tudi kaj v tej smeri študiraš? Babištvo, ampak trenutno "abstiniram". Je bla prehuda - preveč izpitov,prakse, vsega. Počasi...pa bo ^_^
MATjuska Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Meni je vseeno kaj počnejo z mano, ko se stegnem. Če komu pride kaj prav pa še toliko bolje. Morm si it enkrat uredit to zadevo... Jaz tudi. :yes:
ixs Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 meni je že zaj vseeno....ve kdo kolko je kaj vredna ledvica na črnem trgu, rabim zaj neke nujno pa bi prodal eno, ker telo itak funkcionira nespremenjeno z eno samo ledvico (bad je edino ko ti še ta crkne), ampak dobro to se bom pol sekiral, zaj pač nujno rabim denar, pa če ene neom mel, sn se pozanimal, mi še telo čisto normalno in nespremenjeno funkcionira z drugo... tak, da če ve kdo kak so kaj cene, naj mi na pm javi, aja pa tudi, če pozna kakšnega mojstra ki bi mi to na hitro in s čim manj muke izrezal... :yes: :lol1: Če si taprave krvne skupine dobiš tut novo ninjo 600. :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se