Skoči na vsebino

motoizlet za majske praznike

bormat

Priporočene objave

ALI JE KDO ZAINTERESIRAN ZA SKUPNI IZLET ZA MAJSKE PRAZNIKE NEKAM PROTI OTOKOM ( RECIMO DALMACIJA ALI PA MORDA TUDI GRČIJA )? TUDI ČE SE NE POZNAMO, SE BOMO PA SPOZNALI. dOBORODOŠLI SO VSI FANTJE, PUNCE,SAMSKI, PARI.... POMEMBNO JE DA IMAMO VETER V LASEH .JAZ BI ŠEL NA ENO TAKŠNO VOŽNJO. CELE DNEVE SAMO DELAM. VSI MI GOVORIJO DA SI NE PRIVOŠČIM NIČ IN DA SI NE VZAMEM ČAS ZA UŽIVANJE. PRAV. VERJETNO JE TUDI KAJ RESNICE, ČE PA SAMO DELAM IN SI NE VZAMEM ČAS ZA SPROSTITEV. FURA BI SE LAHKO ZAČELA ŽE Z 27. APRILOM. PRAVE MINI POČITNICE . DEJMO SE KAM. ZAKAJ PA IMAMO MOTORJE. IZLET JE LAHO NAMENJEN TUDI KAM DRUGAM ( PO SLO ), SAMO DA SE GRE IN DA SE PREMAKNEM IZ TEGA KRAJA.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva2: Aloha! Evo ti en predlog.... Mi (zase in za mojo ta staro sem 100%, za ostale roko v mlačno vodo) štartamo iz MB 27.4. Plan Dubrovnik - Črna G. - nazaj Dubrovnik - Mostar - Sarajevo - Beograd - Maribor. Če ti je - javi, da se dol vsedemo in kako rečemo.... LP :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:kva2:  Aloha! Evo ti en predlog.... Mi (zase in za mojo ta staro sem 100%, za ostale roko v mlačno vodo) štartamo iz MB 27.4. Plan Dubrovnik - Črna G. - nazaj Dubrovnik - Mostar - Sarajevo - Beograd - Maribor. Če ti je - javi, da se dol vsedemo in kako rečemo.... LP :worship:

,

koliko vas gre, kaksen stil voznje, kje postanki in spanje, kasen okvirni izracun stroskov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pips....., dans sem bil prepozen (ob 23.30 te res nimam srca poklicat... ). mogoče jutri? LP

Softi...... stara navada - par dni pred odhodom začnejo neresni odpadat.... Sem že navajen. Zaenkrat: moja stara in jaz na XX-u...99%, kompanjon na KLR-u....95% in še en tip na ZXR-u. Kombinacija, da te ubije. Stil vožnje? Moj ponavadi etape po cca 150 km (prilagodljivo), dnevni doseg ni pomemben, ker so prekratke razdalje. Plan naj bi bil:

sreda, 27.4.....MB-Vodice (tam spimo pri nekih kvazi kolegih od kolegov - ful jeftini apartmaji). Na žalost - jaz bi ga vžgal direkt do DU, ampak..... Vmes malo Šibenika ipd. turist sr...

čertek ...do Dubrovnika... spanje spet v neki varianti, še ne vem točno - skratka dovolj poceni, da je še vedno ziher.

Petek..... (jebi ga - dve varianti, ker smo en dan zgubli na poti v Vodicah...)

A) Dubrovnik in okolica

B Dubrovnik in schnell kurs po ČG - Kotor, Budva, HercegNovi, Sv. Štefan

Sobota... Preko Mostarja in dolne Neretve do Sarajeva

Nedelja...do Beograda preko žnjblj poti, ki so mi jih predlagali prijazni kolegi iz foruma (spanje vedno v neki podobni finti - dogovarjam se na par straneh - če imaš kako špuro - vsak predlog dobrodošel...)

Ponedeljek....po poskusu preživetja noči v BG gas do MB

Vse skup je še ful mehko in možno spreminjat po potrebi. Želja se je sprefurat teh cca 2,5 jurja in se fajn met. Finančno? Bencin plus kolko rabiš za preživetje - odvisno od tvojih zahtev.... Spanje bomo probali zrihtat za nek zmerni cekin ,da nas ne bojo preveč lupali. Ne da se mi več pisat - če ti je intresantno, se javi. Baj :friend1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla Pegula! Predlagam,da gremo kaksen dan prej in odveslamo rafting na Tari-CG.Jaz sem veslal lani v avgustu pa je bila Tara zelo niska,v teh mesecih pa je vodostaj tudi do 4m visji in je rafting toliko bolj razburljiv.Se cena za 3h raftinga z kosilom 50e.lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pips...

Sem za vse bedarije, če le gredo v ta časovni termin - se pravi, direkt do DU in takoj v CG ali kaj podobnega. Moja boljša polovica namreč nikakor ne dobi dopusta, tako da je start lahko le sreda, 27.4...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pips..... :yea1: ma sorry, štala v službi do konca, pa me malo cajt j.... Že stokrat sem rekel, da si bom vsaj enkrat že vse prej zrihtal, pa mi ne rata. No ja, vsaj sprednjo gumo mam zamenjano.... Aja, pa za en dober plac v Sarajevu vem ,kjer se da prespat (mi je en kompa Sarajevčan javil... ) Pa za baje ful dobro furo iz Sa proti BG ( hvala Softiju). temu si še ti dodal Taro - če bo še več, bo že kičasto. Kot sem že enkrat prej omenil - prijavljeni odpadajo kot posrane muhe - pa denar, pa cajt, pa denar,....pa spet denar... Vidiš, zato ne delam več računov z nikomer razen z mojim najboljšim kolegom - mano..... Glej, če se boš jutri, v soboto, 23.4.05 kje fural, javi, pa se dobimo in rečemo kako (moj GSM 041/660-858 - Dragan) in najdemo neko skupno varianto, makar delno, kot si že omenil. Mej se. LP :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SE OPRAVIČUJEM, ZA MOJ MOLK. INTERNET ME ZAJEBAVA IN SEM KOMAJ PRIŠEL NAZAJ NA SPLETNO STRAN. MUČNO JE , KO VEŠ DA POTEKA DEBATA, TI PA ZARADI MALENKOSTI NE MOREŠ SODELOVATI. UPAM, DA SEM SEDAJ TO ODPRAVIL. VIDIM, DA STE SAMI ŠPRINTERJI. JAZ IMAM BMW F 650 IN NISEM PRAV DIRKAŠKO NASTROJEN.IMAM OBČUTEK, DA VAS BOM SAMO BREMZAL.NIMAM DOBREGA OBČUTKA ČE ME ČAKAJO IN VERJETNO VI TUDI NE. ČE MORATE KOGA ČAKATI. JAZ SICER PRIHAJAM IZ PORTOROŽA. MOJI BIVŠI SEM POVEDAL, DA BOM ŠEL ZA PRAZNIKE MALO NA IZLET, PA ME JE TAKOJ ZAČELA IZSILJEVATI S SINOM, DA GA NE BOM VEČ VIDEL, ČE GREM. PRIZNAM .MALCE ME DRŽI V ŠAHU.TISTO KAR GOVORI PIPS ALI NE VEM KDO, DA ZAČETNIKI PRIČENJO ODPADATI TIK PRED , PRI MENI NE DRŽI, VENDAR ME JE MOJA BIVŠA PRIČELA IZSILJEVATI S SINOM IN VERJEMITE MI, DA MI ON POMENI VELIKO.ZATO ČE MI GA BO ZAUPALA ČEZ PRAZNIKE, SI BOM TO FURO LAHKO SAMO SANJAL. SE OPRAVIČUJEM , ČE SEM IZPADEL NERESEN, VENDAR SI TEH FUR ŽELIM KOT ZRAKA, AMPAK ČEZ SINA GA NI. UPAM, DA ME NE BOSTE ZARADI TEGA IZLOČILI. VSEKAKOR BOM NEKEGA DNE ŠEL, PA ČETUDI ČEZ MESEC DNI ALI POLETI NA OTOKE, AMPAK MORAM ITI, KER SO TO MOJE SANJE. KAKO BO POTEKALA SITUACIJA VAM SPOROČIM IN UPAM, DA ME TA MOJ INTERNET NE BO PRIČEL SPET ZAJEBAVAT. LP B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bodi s sinom, sej bojo se priloznosti.

Ne sekiraj se, vedno se kdo najde, ki gre v tvojo smer.

PS: Pa nehi z velkimi crkami pisat, to se interpretira kot da se deres.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bormat... Upam, da nisi mislil name pri tistem˝odpadanju˝. Nekje vmes sem namreč jaz uporabil ta izraz, ki je letel na ZMERAJ ISTE GLASNOGOVORNIKE (pazi - velike črke) iz moje bližine, ki se pri vsakem dogovarjanju o furah najbolj derejo in delajo načrte, zaradi katerih so se in se bodo verjetno nekateri manj pogumni iz strahospoštovanja umaknili (saj veš - JA, PA BOMO jurja na dan, pa ne pod 300 km/h, pa kaj pa je 200k za zraven vzet,... pa podobne gluposti), potem pa par dni pred odhodom po pravilu najdejo nek glupi izgovor, zakaj spet ne gre. Zato sem se že dolgo nazaj odločil, da mi to ne bo jemalo voljo in rušilo tisti feeling odhoda. Pri tebi (kolikor sem jaz spremljal) pa PRVIČ: nikoli nisi izpostavljal ne sebe ne svojih načrtov pred vse ostale in DRUGIČ: ne glede na vse ostalo imaš v tvojem primeru pravico vse, ki tega ne razumejo, poslati u 3 PM. Kapo dol, da te je tolko dedca in da maš vse v glavi pošlihtano. Dont worry - fur bo še tolko, da te bo še prevečkrat rit bolela od slabih cest in prevoženih km, takih trenutkov z otrokom pa nikoli ne boš mogel ˝not spravit˝. Drži se - ti bom javljal , kako je šlo. LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

B) Hvala Davu in Peguli), za spodbudne besede in da razumeta v kakšni situaciji sem se znašel. To mi veliko pomeni. Priznam , malce sem v ....ampak se bom že pobral. Vsekakor moram iti kam z mojo mašino, nebi si pa želel iti sam, če se le da. Vsekakor čakam vajino poročanje in če vas sedaj po majskih praznikih pot zanese kaj k nam dol v to našo noro vas , mi prosim sporočita. Davu pa hvala za prijateljski nasvet glede pisave. Na Moto svetu sem pa res šele začetnik.

P.S. Ponovno imam težave z mojim javljanjem. Operater mi pravi,d a bom moral poklicati serviserja zaradi požarnega zidu in antivirusnega programa, ki mi baje dela težave pri uklapljanju. Serviser pa že na dopustu. Zato pričakujem še težave.

Srečno pot vsem. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo me nazaj. Upam, da bom mojo vozitko pravilno uredil, ker sem priložil fotko z motorjem. Da ne boste rekli, da se skrivam :lol: Ste se že kaj dogovorili? :? Komaj čakam novic. :kva2: Kar malce vam zavidam, pa ne da vam ne bi privoščil, samo zraven bi želel biti. :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bormat....... :OK:  :yea2: :OK:

a ste si zrihtal gps za tisti del sarajevo-zvornik. al bos mel kaksno karto. ne zelim vam, da se zgubite v tistem delu, moznosti je pa precej. drzte se tistega kar zgleda glavna cesta in sprasujete po zvorniku takoj, ko se vam zazdi, da ste zgubljeni.

postanek v sabcu na masarykovi na pleski naj bo obvezen. cist v centru skor, malo pred gimnazijo na nasprotni strani. vprasajte pa vam povejo kje.

od sabca proti bg mate dve poti, da ne bi kompliciral prevec. ena je cca 30km do rume in ac do bg. ce greste po tej se ustavite na surcinu v muzeju letalstva. motorje parkirajte malce stran od vhoda in tisti, ki govori najbolje srbsko naj kupi karte. bodo za domacine. pol pa gledan nevidnega in slatat f16.

druga pot je cez obrenovac. zanimiva. dost popravljena. v bg pa pridete 500 nizje od sajmista in ade ciganlije.

ce rabis se kaj javi.

ps.

ce ni bi bli tko na spidu bi sel z vami, sam se men zdi prehuda. pa se zena dela.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo me nazaj. Upam, da bom mojo vozitko pravilno uredil, ker sem priložil fotko z motorjem. Da ne boste rekli, da se skrivam :lol: Ste se že kaj dogovorili? :? Komaj čakam novic. :kva2: Kar malce vam zavidam, pa ne da vam ne bi privoščil, samo zraven bi želel biti. :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sranje.  :BUA: Ni ratalo. Bom probal še enkrat.

Lep pozdrav vsem ki se gibljete po tej temi. Lest sem Mare 1 in sva z mojo boljšo polovico tudi zainteresirana za odhod proti jugu -Dalmaciji... Se pa nahajava na lokacijah Postojna - N. Mesto. pa čas je malo pozen da bi se dobili nekje za kaj pomenit ,. Datumsko nama odgovarja , in upam da se bomo kaj slišali in se dogovorili za podrobnosti Čas pa še vedno leti..

---- upava, da naju boste hoteli za zraven (morda se celo poznamo)

Mare&Irena (gsm-041 323730)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Končno smo ugotovili, kaj je narobe z mojo povezavo na internet. Imma dve telef. liniji in eno meče ven.Telekomovci bodo morali tako v naslednjih dnevih to popraviti in upam, da potem ne bo več problemov. zato ta trenutek izkoriščam, da vas še nekrat vse pozdravim. Vidim, da je kar nekja zainteresiranih za izlet. To mi daje upanje, da ko bom tudi " free as a bird ", da se vam bom lahko pridružil. Srečno vožnjo in obveščajte me kaj. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ojla!pa sem nazaj z mojim cudovitim F650 GS sem od 23 do danes obvozil naso bivso drzavo naredil sem 3451 km prevozil skozi 8 drzav in se imel skrajno fajn, kar bodo razumeli le motoristi in jutri je nov dan pozdrav Pips

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na kratko:po neuspelih dogovarjanjih -eni pac samo kokodakajo sem se odpeljal po jadranski magistrali do Stinice,kjer so prenocevali Brane Pajer -Jamaha 1100 Janez -Kavasaki 1500 Drifter in Miha -Bmw 1200 Lt z svojimi zenami,skupaj smo se zapeljali do Kleka kjer smo prespali-uni so imeli aranzma preko Tusa 3740sit polni penzion na dan in so imeli to letovisce za bazo jaz pa sem dobil bungalov za 100hk z trami posteljami kuhinjo in kopalnico in ce bi bili v njem trije bi bilo tudi ugodno.Po celodnevnem ogledu Dubravnika in prespani noci sem se odpeljal preko Ulcinja in Albanije na Ohrid.Na prehodu mi je albanski policist dobesedo vkradel 20e za tur.taxo drugace pa razen dezja ,ki me je spremljal ta dan nisem imel nobenih tezav.Na Ohridu sem 2 dni prespal pri gazdi Urosu za7e na noc.Priporocal in rezerviral mi je sobo Motosvetovec Pero58,ki je bil tudi namenjen v te kraje.Po ogledu Ohrida,jezera ,sv.Nauma in Prespanskega jezera ter nakupu ohritskih biserov in prespani noci sem po lepem vramenu odpeljal preko Grcije in Bolgarije v Srbijo v vas Ciflik kjer so me ze cakali Pero58 z druzbo motoristov-2para in 2 solista.Tu smo se spoznali v zivo in se ob dobri hrani in neomejeni pijaci zabavali do zgodnjih jutranjih ur.Neverjetna kombinacija motorjev-dva potovalna,coper in cestak .Fantje in dekleta so 1liga polni humorja in ful prilagodljivi ceravno so ze vsi cez 40.Po nekaj urah spanja smo del poti prevozili skupaj in se pred Leskovcem razsli oni preko Skopja na Ohrid jaz pa sem se nameraval preko Kosova zapeljati na Zabljak-izhodisce za rafting na Tari.Par km preden bi se moral spustiti v Pristino so Umproforci postavili tako imenovano kontrolno tocko ,beri mejo med Srbijo in Kosovim.Srbi so bili kod ze tradicionalno ful prijazni Siptarji pa so me ko fol dodatno zavarovanje za mene in motor z 650 ccm,poskusili ozeti za 30 e.Tega jim nisem dal in sem se raje vrnil v Cifik ker sem za obvozno pot v Crno goro po Ibarski magistrali bi ze pozen.Ceste v Srbiji so slabe in ce nimas endura se ti slabo pise-udarnih jam kolko hoces in povprecna potovalna hitrost 40km na uro,ce imas sreco.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

da nadaljujem,prespal sem ponovno v Cifliku za 5e brez hrane in se po pozivu moje drage moral nemudoma odpeljati domov.Iz Pirota sem startal ob 7h in po 900 km ob 15h ze bil v objemu moje drage v Mariboru.Vec in slike pa prihodnjic.lp Pips

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!