bormat Objavljeno Maj 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2005 Pips!Čestitam :OK: Takšne fure morajo biti v pravi družbi pravi užitek. In to si želim tudi jaz. Sicer jaz ne spadam med ta hitre, ker sem bolj previden, odkar sem doživel pravo nesrečo, ampak želja po motorju mi ne da miru in zato bom šel nekega dne tudi jaz skupaj s kompanijo in mojim F 650. Trenutni mi je začel delat internet zato lahko odgovarjam. Pridete kaj v Portorož? Saj vem da je dolgočasen, Pa vendar. Če ja, mi javite ali pa kličite na moj mobi: 041/784-703. Srečno. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 Ojla Bormat!Tudi sam se uvrscam med previdne voznike vsekakor pa nisem iz skupine bivsih vaskih mopedistov,katerih znacilnost je max.krsitev predpisov v naseljenih krajih.Tezko je najti sovoznika istih interesov zato vozim po vecini sam ali z mojo drago.Vsekakor te poklicem ,ko bom kaj v tvojih krajih,da me popeljes na kak panoramski izlet in,da recema kaksno v zivo ,-do takrat pa ti zelim obilo varnih kilometrov-Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno Maj 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2005 :) Pips.Čakam, kakšno sliko s tvojega popotovanja, da nam pokažeš. Ostali ste pa tudi vabljeni, da se kaj pokažete v mojih krajih.Lp in srečno vožnjo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 :( bormat!zal sem eden tistih,ki slika se vedno z klasicnim aparatom Brane in Miha ki sta stvari ,tudi voznjo snemala digitalno sta se na morju Pero58 pa je zaradi okvare kardana obtical v Ulcinju in upam da bodo fantje stvar porihtali.Vidis,na taksnih turah se lahko zgodi marsikaj in v taksnih trenutkih je zalo vazno z kom se peljes,da te ne pusti na cedilu,ti pomaga...Slike objavim ko bodo,travo sem pokosil sedaj pa na konja.lp .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2005 :) O.K. Sem razumel inse popolnoma strinjam z ugotovitvijo, da je še kako pomembno s kom potuješ. Kar se slik tiče, bom počakla . NI problem. Sicer pa vidim, da si tudi ti priden. Jaz sem se namreč tudi potil pod svobodnim soncem in kosil travo. Pa sva že dva.Ha,ha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegula Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 :yea2: :yea2: Evo, tudi mi nazaj.... 6 dni noro lepega vremena in ˝samo˝ cca 2400 km (proti pipsu), ampak vseeno dosti videnega, prehojenega in prevoženega... Dva motorja - Mare in jaz s prikolicami - prvič se srečala 5 min pred odhodom (pardon - prvič na forumu 1 dan pred odhodom). Na kratko: Mb-Dubrovnik-mimo Prevlake v CG-Budva-prehojen Sv. Štefan-Skadarsko jezero-Podgorica-Cetinje-stara cesta preko Lovćena do Kotorja-nazaj v DU - Mostar - Sarajevo - Zvornik - Šabac - Obrenovac - Beograd (natančneje samo Avala... dolga zgodba) in nazaj v MB. očitno smo se (vsaj s prstom na zemljevidu) parkrat srečali in si mahali.... :P Pips - škoda, da nam ni zneslo skupaj - bomo poskusli drugič malce prej skup stopit.... Pero58 pride nazaj konec tedna - še njega vkup pa zmagamo. Pestra zbirka letnega razpona. Par utrinkov... Tega je uh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno Maj 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2005 :OK: Uau. Pegula. Kolko ti zavidam. MOralo je biti noro dobro. To bi želel doživeti.Ste kaj ustrujeni ali ste polni energije in vtisov:OK: Mimogrede. Si morda menjal motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Pozdravljen Pegula! Z tvojim lepotcem ne moras potovati po Albaniji in Srbiji kjer so udarne jame prej pravilo kot izjema,in nebi se ti zlomilo samo srce.Vesel sem,da si se srecno vrnil.lp-Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Evo tudi mi smo se vrnili srečno domov :OK: ,čeprav jaz zadnjih 500km z kombijem,ker mi je v Jablanici odpovedal motor :hmm: tako da je po mene prišel sin :yes: prevozili smo bivšo jugo in albanijo :D v Čifliku to je pri BELI PALANKI smo se srečali z PIPS-om,tam smo malo žurali in prespali :kva2: Zjutraj smo skupaj potovali od PIROTA do LESKOVCA ,kjer je bila najslabša cesta na celem potovanju dolgem okrog 3000km :nono: drugje pa ceste nisa tako slabe kot nekateri tarnajo,seveda pa moraš vozit počasi in zelo previdno,ker ne veš kaj te čaka za ovinkom-ovca,krava,ljudje,ali pa luknja v asfaltu :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Kaj pa kakšne slike? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Sicer malo :topic: ampak veeno: Pegula kateri kraj je na drugi sliki (zaliv)? Ful me zanima... Drugače pa tudi sam nameravam drugo leto proti jugu poleti (ah jebiga letos sem se udal in bo dopust z avionom - :fight2: :004 )... Do takrat pa pridno prebiram vaše zapiske :yea1: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 Kaj pa kakšne slike? :? ← ZELO RAD BI JIH PRIKAZAL ampak mi nikakor ne uspe :angry: pomagajte mi prosim :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 (popravljeno) Sicer malo :topic: ampak veeno: Pegula kateri kraj je na drugi sliki (zaliv)? Ful me zanima... Drugače pa tudi sam nameravam drugo leto proti jugu poleti (ah jebiga letos sem se udal in bo dopust z avionom - :fight2: :004 )... Do takrat pa pridno prebiram vaše zapiske :yea1: LP ← Pegula pozira pred Sv. Stefanom v SCG blizu BUDVE,za ogled otoka pripravi 6eur. Popravljeno Maj 7, 2005. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 (popravljeno) Popravljeno Maj 7, 2005. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno Maj 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2005 ZELO RAD BI JIH PRIKAZAL ampak mi nikakor ne uspe :angry: pomagajte mi prosim :slap: ← Pero! Kje je problem. Če so slikal z digitalcem.Si jih verjetno že naložil na računalnik. KO jih imaš enkrat gor imaš spodaj ko oddaš odgovor gumb " Brskaj". Torej. ko slike shraniš v določeno datoteko in ko odgovarjaš in pritsneš na "Brskaj", se ti bo odprlo novo okno, kjer boš določil iz katere datoteke in katere slike nam boš pokazal. Če so še kakšni problemi, pa me pokliči na 041/784-704, pa bova šla po korakih. NI problem.Lp bormat. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) Pegula pozira pred Sv. Stefanom v SCG blizu BUDVE,za ogled otoka pripravi 6eur. ← :? Pa ne na prvi sliki, na drugi...??? Neum?? :photo: Na tej... Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil jupiter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Pero! Kje je problem. Če so slikal z digitalcem.Si jih verjetno že naložil na računalnik. KO jih imaš enkrat gor imaš spodaj ko oddaš odgovor gumb " Brskaj". Torej. ko slike shraniš v določeno datoteko in ko odgovarjaš in pritsneš na "Brskaj", se ti bo odprlo novo okno, kjer boš določil iz katere datoteke in katere slike nam boš pokazal. Če so še kakšni problemi, pa me pokliči na 041/784-704, pa bova šla po korakih. NI problem.Lp bormat. :OK: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 ZELO RAD BI JIH PRIKAZAL ampak mi nikakor ne uspe :angry: pomagajte mi prosim :slap: ← nekaj za pokušino!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 nekaj za pokušino!! ← 1.slika:Budva 2.slika:center Ohrida 3.slika:Čiflik, kjer smo prvič prespali 4.slika:Ohridsko jezero z Galičice 5.slika:kanjon Nišave 6.slika:ko bi mi imeli tako veliko morje;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) toliko za zdaj! Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 1.slika:DUBROVNIK 2.slika:center Ohrida 3.slika:Čiflik, kjer smo prvič prespali 4.slika:Ohridsko jezero z Galičice 5.slika:kanjon Nišave 6.slika:ko bi mi imeli tako veliko morje;) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) :( [ Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) :? Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Byekr Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Sicer malo :topic: ampak veeno: Pegula kateri kraj je na drugi sliki (zaliv)? Ful me zanima... Drugače pa tudi sam nameravam drugo leto proti jugu poleti (ah jebiga letos sem se udal in bo dopust z avionom - :fight2: :004 )... Do takrat pa pridno prebiram vaše zapiske :yea1: LP ← Ce se ne motim bi po spominu dejal da je to zaliv Boka Kotarska. :hmm: Pa srecno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bormat Objavljeno Maj 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Uau. Super ste se morali imeti. Kaj pa tista prva slika cerkve je morda tudi v Ohridu? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se