wolfy Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Spremeni nam ne nič :yes: ...tako al drugače se bojo spet kej zmisnli :hmm: ....samo pomislite da so tablice pred 1 letom delali nove, zdej pa se že zmišljujejo da bi tudi te zamenjali z novimi :BUA: :BUA: :BUA:
wolfy Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 :rtfm: sem :slap: na čelo si jo bom nalepil ! pa zakaj mam pa potem trodelno prometno ! da je malo več materiala, pa onih zvezdic črnih :ninja: !? :angry2: ← ja ma zdej ki imamo 3 delno prometno nam v vseh EU jezikih piše prometno dovoljenje :slap: :kva2: :kva2: :kva2:
stuhec Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 jaz pa sploh ne rabim it na tehnicno :OK:
maXXXimum Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 jaz pa sploh ne rabim it na tehnicno :OK: ← Pa na cesto verjetno tut ne .)
Nagaya Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 :grrr ...brez nalepke in brez tehnicnega...pa s tablco...kwa je fajn :kva2:
wolfy Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Pa na cesto verjetno tut ne .) ← ni nujno, jst tudi ne rabim na tehnični, ker imam nov motor.....3 leta nič :yea1: :yea1: :yea1: :kva2: :kva2: :kva2:
maXXXimum Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 ni nujno, jst tudi ne rabim na tehnični, ker imam nov motor.....3 leta nič :yea1: :yea1: :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: ← Tut na to sm pomislu, sam sm glede na avatar pomislu da si bolj offroad :oops:
lina Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 (popravljeno) Spremeni nam ne nič :yes: ...tako al drugače se bojo spet kej zmisnli :hmm: ....samo pomislite da so tablice pred 1 letom delali nove, zdej pa se že zmišljujejo da bi tudi te zamenjali z novimi :BUA: :BUA: :BUA: ← HM....Jaz sem vedela in vsak, ki je hotel slišati je bilo povedano, da ,,eu,, tablice so začasne..torej če si jo nujno rabil...nov avto si prikrajšan (še en pogoj -lahko si kupil tastaro, če so jo imeli na zalogi)...če si jo pa zgolj menjal ker si postal evropejec :doze: ...pol pa lahko rečem...bile so prepoceni. Te nove, ki naj bi bile so čist nemogoče in upam, da jih nebojo začel štancat...meni so podatki iz kje človek prihaja močno pomembni....ker nekako se ne razburjam če nekdo jajca po cesti in vidim, da ni domač in nekoliko prestrašen, zbegan...medtem, ko se z veseljem razpočim pri ,,domačinih,-v bistvu mi je hobi. :kva2: Popravljeno April 26, 2005. Popravil lina
Brrrm Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Kot vse kaže, ti žal ne bo ugodeno. Zahteva EU po enotnem registracijskem območju v posamezni državi. Angleži, Nizozemci, Belgijci, Portugalci, Luksemburžani imajo to že od nekdaj. Avstrijci so včasih imeli po svojih deželah (St, B, S, K, ... ), sedaj imajo po mestih. Italijani so imeli po mestih in so pred leti prešli na enotne. Sedaj je že videti Čahe, da imajo enotne, ko so imeli včasih po mestih. Me zanima, kdaj bodo klonili Nemci.
wolfy Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Tut na to sm pomislu, sam sm glede na avatar pomislu da si bolj offroad :oops: ← sn za offroad, ma tudi za cesto.....samo da sn na motorju!!!.....zatu pa rabim tablico!!! :yes: :yes: :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se