mkosir Objavljeno April 21, 2005 Opozori Objavljeno April 21, 2005 ja Jay Leno ma oba dva k je tip mahnjen na motorje pa še keš ma. Ta motor ka ma pa od helikopterja motor je pa bil enkrat na Discovery-ju. zanimiva reč , pomoje sam za naravnost pelat! :afro1: :afro1: :OK:
bajsi Objavljeno April 22, 2005 Opozori Objavljeno April 22, 2005 halo! Y2K a ne znate čitat? LP Bajsi
HHV Objavljeno April 22, 2005 Opozori Objavljeno April 22, 2005 halo! Y2K a ne znate čitat? LP Bajsi ← Ja, če je pa u Lady pisal samo to da ju ima Leno! :blush: .) Ja, Bajsi, ti's k'r mal preveč zahtevn! .) :yea1:
Špilferderber Objavljeno April 22, 2005 Opozori Objavljeno April 22, 2005 bolj administrativen podatek al pa podatek, dobljen na dyno stezi... :?
rozi Objavljeno April 22, 2005 Opozori Objavljeno April 22, 2005 EHHHMMMM!?! Ne se preveč palit na tisti 2 sekundi do sto, je treba sklopko zelo dobro obvladovat in gume primerno segret, pa še vedno ne verjamem, je po mojem bolj administrativen podatek :blush: ... ostalo kozlanje odstranjeno ← Kakšno sklopko, če pa je avtomatik?
Python Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 v sredo bo v extra neka predstavitev oz. test ce koga zanima :doze: Pa se mal :topic: Y2K stane 150.000dolarjev,ima nastavek za tablico,300konjev pri 52.000 obratih na minuto in končno hitrost 401km/h.Poganja ga reakcijski motor helikopterja Bell Jet Ranger Rolls Royce Alison,ki tehta 68kg.Navor na zadnjem kolesu-574Nm,Gorivo: Jet a1 ali dizel ali tequila :blink: ali bencin.Poraba pri uporabi dizla:32l/20 min avtomobilske ceste :naughty: Izpusni plini dosežejo 704stopinje celzija :o
Ice Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 wow piton, zdaj samo se najdi temo o Y2K pa si zmagal.
Python Objavljeno April 27, 2005 Opozori Objavljeno April 27, 2005 I m the winner :OK: :topic: :kva2:
DDEAN1 Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Včeraj gledal Extra :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: What the fu.....
pupa Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Tudi jaz sem gledala včeraj....... mah, mi res ni všeč :SS najbolj mi je šlo pa na :SS ko sem gledala te tipe napol nage brez čelade na takem motorju........ tipično ameriško - bolano!
Kreativc Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Za tak mali denar se nikoli nisi mogo dobit vec. Sigurno dobra nalozba!
Python Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 To je zdaj odvisno,men osebno se upira dati tak znesek,za motor s katerim ne vem kaj bi delal.Prevelik za po mestu in nasplosno za po evropskih zavitih cestah,na dirkališče z njim tudi nebi šel :slap: ,kaj sploh se ostane :hmm: ?
Nagaya Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 presentation is everyting pravijo modri,...pa zeleni tud :doze: .... hehe..me prav zanima kaj meni pomaga to da mi neki zjahani amer v braincapu pove da to je pa definitivno to :grrr ..... za v dnevno....za gledat kvečem
lojzek Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Hehe jest sm pa enga Hossa lansk let na Faakerseeju vidu! Mislm, res ga je bilo za pogledat, je bil fajn doteran. :worship: Sam pilota te zadeve pa ni blo videt, pa sem bil 1/2 dneva tam okol. Pomojem je čakal da bo konc dogajanja, pol pa kravo na kamion pa domu :) Morem pa rečt, da se mi je na njem najbolj dopadu dodatek... En fletkan Minimoto, ki ga je imel uzad na "prtljažnku". Pomojem je bla to edina res uporabna stvar na njem :D PS.. če koga firbec matra, kako je zgledal... mam nekje še slike :photo:
Kreativc Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Hehe jest sm pa enga Hossa lansk let na Faakerseeju vidu! Mislm, res ga je bilo za pogledat, je bil fajn doteran. :worship: Sam pilota te zadeve pa ni blo videt, pa sem bil 1/2 dneva tam okol. Pomojem je čakal da bo konc dogajanja, pol pa kravo na kamion pa domu :) Morem pa rečt, da se mi je na njem najbolj dopadu dodatek... En fletkan Minimoto, ki ga je imel uzad na "prtljažnku". Pomojem je bla to edina res uporabna stvar na njem :D PS.. če koga firbec matra, kako je zgledal... mam nekje še slike :photo: ← Na Faakerju sem se lani vozil za tremi.. blo jih je zihr se vec.. in res so bli glasni. Pa kak pospesek!
Lowrenc Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Mimogrede... Ma kdo namen it od 29.6. do 1.7. semle na zbor teh velikih motorjev??
Lowrenc Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) No-ta vikend sem izvedel da sta v nemčiji 2 Pullman City-ja... Eden je Pullman City in drugi je Pullman City/Harz. Do enega je oddaljen od nas cca400km, drugi pa cca900. In mi2 s punco sva šla v tega, ki je bliže. 1.bmp2.bmp Prideva tja in nikjer nobenih motorjev... :blink: Vprašam debelo gospo za šalterjem in mi pove, da Boss Hoss srečanje pa je v drugem Pullman City-ju :headbang: Hja nič-pa sva se v tem mestu udomačila, gledala prireditve in je bilo zelo zanimivo(neglede, da nisva videla onih ogromnih motorjev). Nazaj grede včeraj pa sva si ogledala še Hohenwerfški grad, mimo katerega(po avtocesti) res ne moreš ne, da bi se ustavil... Gremo drugo leto še 500km naprej :naughty: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Lowrenc
HHV Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 No ja, Ferrarija pa le scat pelje. To je pa tud nekaj za tako "šajtrgo". :naughty:
FlamE#7 Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 eh fiata pa res ni težko prehitet :whistle:
motofrik Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 kje se pojavi BOSS HOSS, bi se vsi radi fotkali zraven njega,za ninjo se pa ne obrne nihče :whistle: ...in to je čisto res. Jebeš konfekcijo. Pa da ne bo kdo užaljen.
_THUNDER_ Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 eni imamo motorje za vožnjo, ne pa poziranje... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se