Skoči na vsebino

Berto Camlek v razredu SUPERBIKE

salsa

Priporočene objave

Dobr,ni kej.Sam dej mi povej ,kako da ste si zmislni tisto operacijo glih v cajtu ko bi mogu bit človk na motorju,ta sezona je po moje pol že bolj ko ne izgubljena,kar se neke vrhunske forme tiče mislim. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rezultati niso slabi, konkurenca je bla huda, domov smo se vrnili vsi celi.

No pa še rezultati:

V 600 supersport je bil Jani Bokan okoli 15 mesta, v superbiku je bil Livk 23. , Berto pa 3.

Berto je slabo štartal in imel obilo gužne pred sabo, preden je prehitel počasnejše od sebe. Šele v 7. krogu se je otresel počasnejših in se sputil v boj z madžarom Veghom in avstrijcem Koblochom, ki vozi nemški IDM superbike. Zaostajal je 7 sekund za obema. Oba je ulovil, vendar je zmanjkalo krogov, da bi ju prehitel.

Osvojil je pole position na treningu z novim rekordom steze 1.52.7 in najhitrejši krog v dirki 1.53.3.

Zelo smo zadovoljni z rezultatom, saj smo z dirko vred naredili 40 krogov, pred tem pa od Valencije nismo nič trenirali, roka pa še vedno ni OK. Za 4 mesece pavze je rezultat zlo ok.

Naslednja dirka je na grobniku 20. in 21. maja.

Čestitke Bertu, da je po operaciji takole raztrgal. BRAVO !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem včeri pisal na RTVSLO, ker me je tok razkurl, ker niti rezultatov niso povedal, samo tak vem da iz tega ne bo nč ker so pravi cigani. :angry2: :angry2: :angry2:

PS: Najbrš nisem edini, ki jim je pisal kej podobnega

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomota blo je mišljeno za temo Svetovno supermoto S1/S2

Se opravičujem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem včeri pisal na RTVSLO, ker me je tok razkurl, ker niti rezultatov niso povedal, samo tak vem da iz tega ne bo nč ker so pravi cigani. :angry2: :angry2: :angry2:

PS: Najbrš nisem edini, ki jim je pisal kej podobnega

Nimajo nikogar, ki bi jih obvešču o rezultatih. Sicer pa vprašane tut, če bi jih kdo obvestu, če bi povedal :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tam so plačani ljudje za to da mal po netu pobrskajo. Če jaz najdem bi tudi lahko oni. Me zanima kje dobijo rezultate o ritmični gimnastiki :D na netu bol težko, se mi zdi ;)

Me res zanima kok lahko na SIOL-ovem portalu vse rezultate najdejo in jih tudi objavijo :hmm:

Popravljeno . Popravil MX_Peter
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Včeraj je bil prav lep dan za trening na Grobniku.

Mal smo potreniral, POP TV pa je posnel prispevek za športno sceno.

Lep , vendar bolj kratek trening je bil včeraj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no pa so enkrat za spremembo le posnel nekej pametnga ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pa kej časi? So bli obetavni,al je šlo bolj na izi ... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Novice iz Grobnika, kjer poteka druga dirka Prvenstva Alpe Adria...

Berto je zopet izboljšal osebni rekord na današnjih kvalifikacijah, a še vedno mu manjka kakšna desetinka do uradnega rekorda, peljal je 1.28,677... Samo še malo pa bo spomenik .) :P

Ostale uvrstitve naših za jutrišnje dirke:

SBK

Branko Ozis 13.

Dušan Pori 20.

Marjan Livk 23.

STK 600

Boštjan Pintar 3.

SS 600

Jani Bokan 15.

Uroš Naraločnik 18.

Luka Nedog je na žalost padel ter zato odšel domov..

Poleg ostalih pogrešamo predvsem Jermane :hmm:

Drugače pa vreme malo oblačno, jutri se obetajo zanimivi boji, v suhem seveda, vabljeni vsi na Grobnik!!

P.S.: koroški dirkači razturajo na pisti njihovi mehaniki pa za roštiljem :OK: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

P.S.: koroški dirkači razturajo na pisti njihovi mehaniki pa za roštiljem :OK: :kva2:

Gremo korošci :OK: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob kateri uri se začne dirka danes?

Popravljeno . Popravil Pleya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidm da vam precej dogaja :D....rekord pa bo :grim...če ne dons, pa kdaj drugič .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal se vam salsa res nismo pridružili, ampak trenutno je svetovno prvenstvo precej pomembnejše. No, toliko da vas še tukaj obvestim-Igor je včeraj z ekipo osvojil 2.mesto v španskem Albaceteju in se tako tudi v skupnem seštevku uvrstil na 2.mesto! :OK:

Marko pa ima drug teden tekmo v Silverstonu, za katero je treba še kej porihtat na motorju.

Veliko sreče Bertotu pri rekordu! :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče pa mora odpelat ta čas na dirki da se šteje

Kokr jst vem je Rainey naredu tist cajt na kvalifikacijah :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kokr jst vem je Rainey naredu tist cajt na kvalifikacijah :?

Nop, rekord je uradno padu na dirki. Pred sabo mam knjigco od FIM-a iz leta 1991: Rainey je takrat na treningu dosegel pole position s časom 1.28.433. Takrat je na treningu edinole še Schwantz pelu pod 1.29.00

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja kar lep vikend, žal je bilo veliko padcev, nekateri so bili hudi.

Rezultati slovencev so bili zopet odlični, Berto je spet izboljšal svoj osebni rekord na treningu za desetinko (1.28.677), vendar še vedno za 2 desetinki zaostaja za Raineyevim absolutnim rekordom steze (1.28.433).

V dirki je bila zgodba podobna, Berto je malce slabše startal, a je po v drugem krogu že prevzel vodstvo in na koncu suvereno zmagal. V dirki je šel najhitreje 1.29.5, kar je 3 desetinke počasneje od Raineya (1.29.220).

Veselje v ekipi je bilo bolj kislo, saj je nov član Bertec racinga Branko Ozis grdo padel v zadnjem krogu, ko sta se zadela z avstrijcem Lukasederjem. Branko je utrpel hud udarec v kolk, a na srečo nima nič zlomljenega.

Prvo zmago v karieri si je privozil Boštjan Pintar v 600 Superstock za kar mu fuuuuuuuul čestitamo!!!!

:OK: :OK: :OK:

Naslednja dirka je na madžarskem dirkališču Panoniaring čez 14 dni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!