Skoči na vsebino

Tulipanijada

Priporočene objave

Objavljeno

Tulipanijada je bila zelo veličastna, kdorkoli je bil tam je to "vido".

Veni , vidi, vici. Dobri so ta mali - mladi, pa ful malo jih je v klubu. Treba jih je pohvaliti.

Objavljeno

ce mislis mk tulipan si v narobe sekciji foruma. ce pa bi naj to bilo nekaj tretjega bi bilo pa straaaaaaaasno fajn se kaksno pojasnilo napisati zraven.

Objavljeno
ce mislis mk tulipan si v narobe sekciji foruma. ce pa bi naj to bilo nekaj tretjega bi bilo pa straaaaaaaasno fajn se kaksno pojasnilo napisati zraven.

ma, daj, ni vseeno, kje si, samo, da si mk tulipane in tulipanijado poznajo vsi, forum, gor al dol

Objavljeno

ma ja, saj je vseeno ce so tulipani ali ne, vazno da se zegnajo, kje in kdo je tako vseeno, kajne? :devil: :naughty: :lol1: :grrr

Objavljeno

mah.. jebeš tulipane in vse ostale.......

birokratka, s takim odnosom ne prideš nikamor...... :BUA: :BUA: :BUA:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
mah.. jebeš tulipane in vse ostale.......

birokratka, s takim odnosom ne prideš nikamor......  :BUA:  :BUA:  :BUA:

Greš na njihovo stran in lahko malo podoživiš vse skupaj! www.mktulipan.com pa naprej v galerijo, pa v leto 2005 in je to to!! ;) ;)

Objavljeno
ma, daj,  ni vseeno, kje si, samo, da si mk tulipane in tulipanijado poznajo vsi, forum, gor al dol

Jaz pa poznam sam zvončekjado in nageljado ... hmmm ... :hmm: ...

Objavljeno
Jaz pa poznam sam zvončekjado in nageljado ... hmmm ...  :hmm: ...

pol sva že dve, ki "kao nimava" pojma ... :lol1:

jaz namreč poznam sam kaktusjado ... hmm... :huh:

Objavljeno
pol sva že dve, ki "kao nimava" pojma ...  :lol1:

jaz namreč poznam sam kaktusjado ... hmm...  :huh:

Tudi te se občasno udeležim, če ne drugega zato, da piknem :devil: :ninja:

Objavljeno

pri nas pa so občasno bambusijade in pivivijade - drugi jih verjetno poznate kot babmus ali pivo party oz. happy hour! :devil: :grim

Objavljeno

poznam cimosijade ali bankarijade ! :OK:

Objavljeno

20 km stran od Pervyja se temu reče PNPV oz. PNSV- Popolnoma Normalen Petkov/Sobotni Večer.

Eh saj ne. :grim

Objavljeno
20 km stran od Pervyja se temu reče PNPV oz. PNSV- Popolnoma Normalen Petkov/Sobotni Večer.

...oziroma skrajsano kar PETEK in/ali SOBOTA.... :ninja:

Objavljeno

ne ne ne normalen je ko so cene normalne (torej pravilno - vsak petek in sobota in še med tedno kdaj - sploh mali petek alias četrtek) AMPAK prava pivovijada ali bambusijada je pa takrat ko so cene te pijače štark reducirt - kapiš .) :devil:

Objavljeno

Kaj na tulipanijadi pa se jejo tulipani? :hmm:

Objavljeno

o tulipanih in tulipanijadi v on the road & off-road.

klonk.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!