Kompa Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Tale naša fešta se pa tudi nezadržno približuje, še mal pa bo tle :OK: Sem danes vidu, da štromarji že nekaj šarijo okrog prizorišča dogajanja. Zna bit, da bodo tud javno rasvetljavo pa trafo zrihtal za Kamerade. ;)
Rangers Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 (popravljeno) Tale naša fešta se pa tudi nezadržno približuje, še mal pa bo tle :OK: Sem danes vidu, da štromarji že nekaj šarijo okrog prizorišča dogajanja. Zna bit, da bodo tud javno rasvetljavo pa trafo zrihtal za Kamerade. ;) ← Danes je bil teren bolj podoben kakšnemu bajerju, kot pa prirediitvenemu prostoru..... :) no sej bo sonček pa se bo vse pošlihtalo....FEŠTA BO ane Kameradi?? :OK: Popravljeno Maj 18, 2005. Popravil Rangers
Kompa Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Fešta BO! Da pa se ne bo preveč udiralo, asfalt tudi že kuhajo :closedeyes: Tist bajer tam ob strani bomo pa kar pustili za vsak primer, če si bo kdo zaželel osvežitve :kva2:
iebi VeTeR Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 bajer? :? razen žuborečega potočka,magičnega gozda in idiličnega prizorišča tam ne opaziš ničesar,kar bi skalilo legendarni,tradicionalni,ultramega 1.moto zbor mk Kamerad :yea2: :yea2: :winkiss:
Rangers Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 bajer? :? razen žuborečega potočka,magičnega gozda in idiličnega prizorišča tam ne opaziš ničesar,kar bi skalilo legendarni,tradicionalni,ultramega 1.moto zbor mk Kamerad :yea2: :yea2: :winkiss: ← BRAVO, iebi VeTeR, še jest nebi lepše napisal!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Kompa Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 AHA Rengi, vidim da si se danes okoli Kameradplaca nekaj vozu!! :fredy:
playboy Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Zelo pohvalno - prireditev je zastavljena na nivoju.
iebi VeTeR Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 tnx za pohvale.se bomo max. potrudili,da jo še do konca speljemo na nivoju :yea2: pa se prid prepričat,če nam bo ratal :hmm: :yea1:
mkkamerad Objavljeno Maj 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 Obveščam vse prisotne in prisebne, da je osnutek projekta Motorist v Sloveniji in občini Trebnje izdelan in posredovan vsem sodelujočim na javnem forumu 4.6.05 ter javnim medijskim hišam. Upajmo, da bo odziv dober. :) Kdor ga še želi, naj mi pošlje mail na mkkamerad@yahoo.com in ga dobi. Zastonj!
vrho1679 Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Marbit pa pridem pogledat. Sam pizda ku je to že skor mal prebliz :P
Kompa Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Jaz pridem 100% :OK: Se vidimo ;) ← Virko, ti si naš :photo:
Pimpi limpi Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Jaz pridem 100% :OK: Se vidimo ;) ← Ja mi bomo tud verjetno z bejbami prišle pogledat, sam ni še nič 100%! :worship:
Kompa Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Vreme BO :grim Žeje in lakote na zboru NE BO :kva2: - robe dost.
iebi VeTeR Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Marbit pa pridem pogledat. Sam pizda ku je to že skor mal prebliz :P ← hehe,ti bomo omogočl ene par krogov okol šanka,da nabiješ še kak kilometrček :lol1: :yea1:
iebi VeTeR Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Ja mi bomo tud verjetno z bejbami prišle pogledat, sam ni še nič 100%! :worship: ← sm že na pantersih dobu to informacijo od :xx: juhu :yea1:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 sm že na pantersih dobu to informacijo od :xx: juhu :yea1: ← AJA :huh: ? Od koga pa? :doze: :naughty: :winkiss:
Mirmidej Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Ja vidim da treba prit, ker bo vsega dost. :OK:
Virko Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Ja mi bomo tud verjetno z bejbami prišle pogledat, sam ni še nič 100%! :worship: ← Itak, da morate priti.... žur bo dober :) :OK:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Ja vidim da treba prit, ker bo vsega dost. :OK: ← Jaz imam pa samo 1 vprašanje :blush: ! Vi uradno s tisto prireditvijo začnete ob 14-ih, ane! Potem pa bo paradna vožnja ob 16-ih ane in dogajanje ubistvu začne ob 18.00 uri (igre,..)! Kaj pa če se mi primajemo ob ene 15.00 al pa tam enkrat, a bo kej folka in kej dogajanja, da vemo če se nam sploh splača pridet, al ne! Jaz bi šla mal pogledat k vam, sam obljubim pa nič, ker ni odvisno od mene! Upam pa da se vidimo vsaj za kake 2 urice! :yes:
hrčo Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 sm že na pantersih dobu to informacijo od :xx: juhu :yea1: ← Tole pa tud mene zanima od koga (katere) je prišla ta informacija ... :hmm: :) Z moje strani udeležba na žalost odpade, ker me čaka naslednji teden zadnji izpit in bo treba ta vikend študirat .... :cry:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Tole pa tud mene zanima od koga (katere) je prišla ta informacija ... :hmm: :) Z moje strani udeležba na žalost odpade, ker me čaka naslednji teden zadnji izpit in bo treba ta vikend študirat .... :cry: ← A je bila mogoče od tebe Hrčo? :doze:
hrčo Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 A je bila mogoče od tebe Hrčo? :doze: ← Ne, sicer ne bi sprašvala, da tud mene zanima .... :hmm:
jager Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Prišel videl zmagal :yea2: Kameradi vsa čast za dobr zbor, jaz vem da se drugo leto spet vidmo. Pivce hladno v izobilju da o hrani ne govorim. Družba prijetna :kva2: Kar tako naprej :yea1: :beer2:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Prišel videl zmagal :yea2: Kameradi vsa čast za dobr zbor, jaz vem da se drugo leto spet vidmo. Pivce hladno v izobilju da o hrani ne govorim. Družba prijetna :kva2: Kar tako naprej :yea1: :beer2: ← Ja tudi z moje strani moram reci, da je bilo prav prijetno za tiste 3 urice katere sem bila tam! Plac fajn, druzba fajn, pa tista mrzla medica na vhodu tudi! :OK: Se drugo leto zopet vidimo! Jebi veter upam da tist za plaketo velja! :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se