Skoči na vsebino

Prireditev MK Kamerad 4.6.2005

Priporočene objave

Objavljeno

Tale naša fešta se pa tudi nezadržno približuje, še mal pa bo tle :OK:

Sem danes vidu, da štromarji že nekaj šarijo okrog prizorišča dogajanja. Zna bit, da bodo tud javno rasvetljavo pa trafo zrihtal za Kamerade. ;)

Objavljeno (popravljeno)
Tale naša fešta se pa tudi nezadržno približuje, še mal pa bo tle  :OK:

Sem danes vidu, da štromarji že nekaj šarijo okrog prizorišča dogajanja. Zna bit, da bodo tud javno rasvetljavo pa trafo zrihtal za Kamerade.  ;)

Danes je bil teren bolj podoben kakšnemu bajerju, kot pa prirediitvenemu prostoru.....

:)

no sej bo sonček pa se bo vse pošlihtalo....FEŠTA BO ane Kameradi?? :OK:

Popravljeno . Popravil Rangers
Objavljeno

Fešta BO!

Da pa se ne bo preveč udiralo, asfalt tudi že kuhajo :closedeyes:

Tist bajer tam ob strani bomo pa kar pustili za vsak primer, če si bo kdo zaželel osvežitve :kva2:

Objavljeno

bajer? :? razen žuborečega potočka,magičnega gozda in idiličnega prizorišča tam ne opaziš ničesar,kar bi skalilo legendarni,tradicionalni,ultramega 1.moto zbor mk Kamerad :yea2: :yea2:

:winkiss:

Objavljeno
bajer? :? razen žuborečega potočka,magičnega gozda in idiličnega prizorišča tam ne opaziš ničesar,kar bi skalilo legendarni,tradicionalni,ultramega 1.moto zbor mk Kamerad :yea2:  :yea2:

:winkiss:

BRAVO, iebi VeTeR, še jest nebi lepše napisal!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

AHA Rengi, vidim da si se danes okoli Kameradplaca nekaj vozu!! :fredy:

Objavljeno

Zelo pohvalno - prireditev je zastavljena na nivoju.

Objavljeno

tnx za pohvale.se bomo max. potrudili,da jo še do konca speljemo na nivoju :yea2:

pa se prid prepričat,če nam bo ratal :hmm:

:yea1:

Objavljeno

Obveščam vse prisotne in prisebne, da je osnutek projekta Motorist v Sloveniji in občini Trebnje izdelan in posredovan vsem sodelujočim na javnem forumu 4.6.05 ter javnim medijskim hišam.

Upajmo, da bo odziv dober. :)

Kdor ga še želi, naj mi pošlje mail na mkkamerad@yahoo.com in ga dobi. Zastonj!

Objavljeno

Marbit pa pridem pogledat. Sam pizda ku je to že skor mal prebliz :P

Objavljeno

Jaz pridem 100% :OK:

Se vidimo ;)

Objavljeno
Jaz pridem 100%  :OK:

Se vidimo ;)

Ja mi bomo tud verjetno z bejbami prišle pogledat, sam ni še nič 100%! :worship:

Objavljeno

Vreme BO :grim

Žeje in lakote na zboru NE BO :kva2: - robe dost.

Objavljeno
Marbit pa pridem pogledat. Sam pizda ku je to že skor mal prebliz  :P

hehe,ti bomo omogočl ene par krogov okol šanka,da nabiješ še kak kilometrček :lol1:

:yea1:

Objavljeno
Ja mi bomo tud verjetno z bejbami prišle pogledat, sam ni še nič 100%!  :worship:

sm že na pantersih dobu to informacijo od :xx:

juhu :yea1:

Objavljeno
sm že na pantersih dobu to informacijo od  :xx:

AJA :huh: ? Od koga pa? :doze:

:naughty: :winkiss:

Objavljeno

Ja vidim da treba prit, ker bo vsega dost. :OK:

Objavljeno
Ja mi bomo tud verjetno z bejbami prišle pogledat, sam ni še nič 100%!  :worship:

Itak, da morate priti.... žur bo dober :) :OK:

Objavljeno
Ja vidim da treba prit, ker bo vsega dost. :OK:

Jaz imam pa samo 1 vprašanje :blush: ! Vi uradno s tisto prireditvijo začnete ob 14-ih, ane! Potem pa bo paradna vožnja ob 16-ih ane in dogajanje ubistvu začne ob 18.00 uri (igre,..)! Kaj pa če se mi primajemo ob ene 15.00 al pa tam enkrat, a bo kej folka in kej dogajanja, da vemo če se nam sploh splača pridet, al ne! Jaz bi šla mal pogledat k vam, sam obljubim pa nič, ker ni odvisno od mene! Upam pa da se vidimo vsaj za kake 2 urice! :yes:

post-5034-1117784733.gif

Objavljeno
sm že na pantersih dobu to informacijo od  :xx:

Tole pa tud mene zanima od koga (katere) je prišla ta informacija ... :hmm:

Z moje strani udeležba na žalost odpade, ker me čaka naslednji teden zadnji izpit in bo treba ta vikend študirat .... :cry:

Objavljeno
Tole pa tud mene zanima od koga (katere) je prišla ta informacija ...  :hmm:

Z moje strani udeležba na žalost odpade, ker me čaka naslednji teden zadnji izpit in bo treba ta vikend študirat ....  :cry:

A je bila mogoče od tebe Hrčo? :doze:

Objavljeno
A je bila mogoče od tebe Hrčo?  :doze:

Ne, sicer ne bi sprašvala, da tud mene zanima .... :hmm:

Objavljeno

Prišel videl zmagal :yea2: Kameradi vsa čast za dobr zbor, jaz vem da se drugo leto spet vidmo. Pivce hladno v izobilju da o hrani ne govorim. Družba prijetna :kva2:

Kar tako naprej :yea1: :beer2:

Objavljeno
Prišel videl zmagal  :yea2: Kameradi vsa čast za dobr zbor, jaz vem da se drugo leto spet vidmo. Pivce hladno v izobilju da o hrani ne govorim. Družba prijetna :kva2:

Kar tako naprej :yea1:  :beer2:

Ja tudi z moje strani moram reci, da je bilo prav prijetno za tiste 3 urice katere sem bila tam! Plac fajn, druzba fajn, pa tista mrzla medica na vhodu tudi! :OK:

Se drugo leto zopet vidimo!

Jebi veter upam da tist za plaketo velja! :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!