Žarko G. Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Feltne bodo črne :blush: Ne da se mi še s tem zafrkavat .) :grim metal vijolna je huda... samo kombinezon bo problem :hmm: sam če maš pol črne feltne dej mej bel motor z črnimi napisi aja moj navdih za metalno vijolčne barve
Stric Burek Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Ko jest rečem viola, mislim Camaro viola :evilgrin:
cb1300 Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Se še ne ve... morm najprej kombota kupit... mogoče .) BTW: če ima kdo kako idejo, kako pobarvat, naj napiše na kako barvo iz zgodovine...mogoče kaka http://images.google.si/imgres?imgurl=http...ficial%26sa%3DN
jupiter Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 BTW: če ima kdo kako idejo, kako pobarvat, naj napiše Sej tole bo pravi lepotni izbor za motosvet-brdavsovo predelavo .) No, če bi jst izbiral, ga ne bi naredil pisanega kot papagaja :naughty: , niti ga ne bi polimal v pisane moto GP nalepke :krneki: , ampak bi izbral kakšno elegantnejšo opcijo. :unsure: Evo, nekaj v stilu Benelli Tornado (tre 900 in 1130) :grim :OK:
P182 Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 (popravljeno) Se še ne ve... morm najprej kombota kupit... mogoče .) BTW: če ima kdo kako idejo, kako pobarvat, naj napiše nekaj podobnega kot je cb1300 omenu; Popravljeno Oktober 22, 2007. Popravil P182
baddad Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 nekaj podobnega kot je cb1300 omenu; Meni se zdi bistvo predelave v tem, da je originalna, ne pa da kopira nekaj kaj je že tovarniškega. Kopirati je najlažje. Kje je domišljija?
antares Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Evo par predelav, da ne boste lepili slik, ki niso za nikamor. Antares
Brdaus Objavljeno Oktober 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 (popravljeno) Kokr sm že prej napisal: najprej morm kombinezon kupit, potem bom pa lahko še motor napacal :D Vsem hvala za predloge... keep on the good work :OK: Na koncu se bomo pa za eno kombinacijo odločili .) PS: Drugače se pa nekako nagibam k metalno-oranžni/črni kombinaciji (Ja :grim Ford Focus ST barva :D ) Popravljeno Oktober 22, 2007. Popravil Brdaus
miha Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 nekaj podobnega kot je cb1300 omenu; :worship: :worship: :worship: Kokr sm že prej napisal: najprej morm kombinezon kupit, potem bom pa lahko še motor napacal :D Vsem hvala za predloge... keep on the good work :OK: Na koncu se bomo pa za eno kombinacijo odločili .) PS: Drugače se pa nekako nagibam k metalno-oranžni/črni kombinaciji (Ja :grim Ford Focus ST barva :D ) da neb :krneki:
Roky Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Evo par predelav, da ne boste lepili slik, ki niso za nikamor. Antares Za moje pojme preveč ameriško kičasto :trance_33_sleep: PS: Drugače se pa nekako nagibam k metalno-oranžni/črni kombinaciji (Ja :grim Ford Focus ST barva :D ) :OK: Pomoje boš zadeu s to barvo, da te bomo v Kranju že nadeleč vidl sevat :P
miha Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Za moje pojme preveč ameriško kičasto :trance_33_sleep: :OK: Pomoje boš zadeu s to barvo, da te bomo v Kranju že nadeleč vidl sevat :P ce ga pa ne bos vidu ga bos pa slisu hehe
Stric Burek Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Brdaus se ne bo vozu. On se bo svetu :photo:
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 ce ga pa ne bos vidu ga bos pa slisu hehe Dej ne govori... bom ob priliki posnel filmček in dal link... samo kaj bodo pa sosedje rekli, pa ŠE ne vem :xx: :xx: :xx:
RVT Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Ewo tuki maš skor 500 CBR-k in ni hudič da nau kej prou pršlo : http://www.honda-fireblades.co.uk/readers_rides_01.html Na sedmi strani čist navrh je še moja bivša :blush:
ZOX Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Evo par predelav, da ne boste lepili slik, ki niso za nikamor. Antares Lepe predelave, lepe fotke...
gebre Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Na zadnjih dveh slikah ne vidim nobene predelave, samo eloksirane feltne :krneki:
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Na zadnjih dveh slikah ne vidim nobene predelave, samo eloksirane feltne :krneki: Hja... jest bi temu reku dodelava... ne pa predelava :)
Brdaus Objavljeno Oktober 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Če ima kdo kak link/sliko od PREDELAV, naj prosim prpopa, al pa na PM pošlje... se mi spet neki bliska... pa bi rabil kako idejco :blush: Hvala
miha Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Če ima kdo kak link/sliko od PREDELAV, naj prosim prpopa, al pa na PM pošlje... se mi spet neki bliska... pa bi rabil kako idejco :blush:Hvala :lol1: :lol1: :lol1: a grmi tut
Stric Burek Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Če ima kdo kak link/sliko od PREDELAV, naj prosim prpopa, al pa na PM pošlje... se mi spet neki bliska... pa bi rabil kako idejco :blush:Hvala Spet podpiram lenoritis :rolleyes: Tle je par lepih, tudi streetfighterskih predelav: Brdaus je len!
Brdaus Objavljeno Oktober 31, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Dej ne govori... bom ob priliki posnel filmček in dal link... samo kaj bodo pa sosedje rekli, pa ŠE ne vem :xx: :xx: :xx: Obljubljeno...
Gixxer Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 moojster :D to si sam ocev pusto ne?
Žarko G. Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 lep zvok :worship: :worship:
Sanda7 Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 zvok k zvok :winkiss: sam da je od motorja pa je dobr :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se