Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 Slike predelave CBR1000RR v GALERIJI :rolleyes:
Čamac Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: MOTOR JE DO KONCA HUD :D
Jure Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Res je :worship: :worship: :worship: :D
Tabo Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Motor je do konca hud!!! sam ta new sound ti mas ubistvu sam cevi speljane.....brez lonca!?kako pridež čez na tehničnemu????
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 Lonc je notr :grim Na tehničnega me pa še neki cajta ne bo... je pač tolk nov motor :whistle:
Tabo Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Lonc je notr :grim Na tehničnega me pa še neki cajta ne bo... je pač tolk nov motor :whistle: ja kaj pa ko bo??? ne ker me res zanima....za barvanje pa svaka čast tobr si ga pofarbu(si je treba kr en cajt uzet) kje si pa dele dubu???mislm zadnji del pa to
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 ja kaj pa ko bo??? Bomo dal pa dušilec notr. Tko al tko se lonca skoraj ne vidi .) Zadnji konec je pa na novo narejen... poglej v galerijo
atek Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Brdaus, vsaka ti čast meni je všečen motor, res pa da imajo vsake oči svojega malarja, da nebo takoj pluvanja od ostalih (to manjka,lahko bi pa to naredu, pa lepše bi bilo itd.) :worship: :worship: :worship:
mojgap Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Čestitam za super opravljeno delo. Motor je res lep. Dost bolš kot original. :grupni:
Roky Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Brdaus, kdaj jo bom lahko v živo vidu? :beer2: :D
flero Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 ...'bemti si ga dobr zrihtov :worship: ...spljoh grafično se mi dopade...čestitke, pa varno vožnjo :OK: lp
R1FREAK Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Res je hud ja, pomoje bi mogle bit samo stranske plastike od 07 gor pa isto pobarvano, bi še lepše izpado. Drugač pa vsaka čast :naughty: !
Provokator Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 kapo dol. Jaz sem na mojem mopedu namontiral drugi zadek, pa me je že ene parkrat imelo, da bi vseskupaj vrgel v 3 ......
Žarko G. Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 kdaj ga lahk pričakujem da ga bom vidu na resljevi?
straza Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 ej vsaka ti čast motor je tut za na raztave za mau pozerat ;) velik srečnih kilometrov
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 ...pomoje bi mogle bit samo stranske plastike od 07 gor pa isto pobarvano, bi še lepše izpado :naughty: ! :D :D :D Bom pri naslednji predelavi (`08 če bo vse posreč) imel to v mislih .) Brdaus, kdaj jo bom lahko v živo vidu? :beer2: :D V Križe bi uletu, pa bi lahko gledal .)
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 ker lonec oziroma avspuh maš gor? Akrapota... mal predelanga :blush:
minca Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 ooooo polpetek :OK: fajn tole zgleda.... jaaah....skor barva polpetka na levi strani če prov vidim :hmm: :whistle:
Sanda7 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 ja dej ulet kej na ride da vidmo in slišmo to čudo :worship:
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2008 ooooo polpetek :OK: fajn tole zgleda.... jaaah....skor barva polpetka na levi strani če prov vidim :hmm: :whistle: :grrr ni več polpetka @Sanda: ko bo vreme ;)
JMatic Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 stari..ti si car :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se