Skoči na vsebino

O Moto Boom-u iz prve roke


YZFgeorge

Priporočene objave

Sem par dni nazaj pisal na Celjski sejem, in jim predstavil moje mnenje o lanskem Moto Buum-u. Kakšno je, verjetno nekateri že veste .

Na moje veliko začudenje sem dobil tudi odgovor, ki se glasi: quote:Spoštovani g. .......!

Z vašo oceno lanskega Moto boom-a se bolj kot ne kar strinjamo, zato smo se priprave sejma letos lotili precej drugače, kar je tudi pripeljalo do boljših rezultatov. Na sejem smo tako letos uspeli pritegniti precej več uvoznikov kot lansko leto, ko sta bila prisotna samo KTM in Aprilia.

Letos bodo razstavljali: Avto Aktiv (BMW) - 110 m2, Avto triglav (Aprilia) - 85 m2, DKS (Kawasaki) - 50 m2, Trgoavto (Piaggio, Gilera) - 100m2, Avtohiša Class (Peugeot, verjetno tudi Harley Davidson, ker ravno v teh dneh postajajo nov uvoznik tudi za to znamko) - 85 m2, Motor jet (KTM) - 40m2, Auto performance (Benneli) - 20 m2, Avto plus (Moto guzzi) - 20m2, IPS (Triumph) - 35 m2. Yamaha ne bo prisotna preko uvoznika, ampak preko lokalnega dealerja na 55 m2. Odgovor, ali se bo sejma udeležil tudi AS Domžale (Honda), dobim jutri.

Poleg ponudnikov motociklov bodo prisotni tudi ponudniki opreme za motoriste (kombinezoni, čelade, škornji...), kot so Aures Koper, Moto center Tivoli Ljubljana, Racing Maribor, Inde Vransko, ponudniki pneumatik, akumulatorjev za motorje, kamp opreme, revije, moto klubi...

Letos bo sejem Moto boom potekal v dvorani D in C1, lani v dvorani C in C1, ker je zaradi povečanega števila razstavljalcev dvorana C letos premajhna. Na 1000 m2 bo tudi letos potekal Bike show, razstavljeni predelani motocilki bodo drugi kot v lanskem letu.

V dvorani C1 bosta v petek in soboto zvečer koncerta, kjer ne bo posebej vstopnine, ampak velja karta za sejem. Osrednja skupina je The stroj, ki bo nastopila v soboto zvečer.

V petek, soboto in nedeljo bodo na poligonu v okviru sejmišča potekale tudi dirke Super Moto, Mini moto in dirke s skuterji.

Cena vstopnice znaša 1000 SIT, za dijake, študente in tiste, ki se bodo na sejem pripeljali z motorjem, pa 750 SIT.

Upam, da sem vam podal dovolj informacij, da se boste lahko že vnaprej odločili, če je ogled letošnjega sejma vreden vašega časa in denarja. Če potrebujete še kakšne dodatne informacije, vam bom z veseljem odgovoril.

S spoštovanjem,

CELJSKI SEJEM d.d.

Kaj pravite? Vzpodbudno kaj ne? Jaz se bom v vsakem primeru naslikal in si stvar ogledal. Nenazadnje je do Intermot-a še daleč.

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sliši se obetavno, izmed znamk pa med velikimi nisem zasledil Suzukija. Upam, da ne bo tudi Honda izpadla. No, ne glede na to, bom v soboto tam, čeprav sem si lani rekel, da take bede ne grem še enkrat gledat. Ampak očitno bo letos boljše.

lp, john doe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Tole se bere pa ze kar vzpodbudno! Sem mislil priti v CE samo zaradi FS #9, pa vidim, da se bo splacalo tudi na sejem...

LP suzuki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jep, sicer pa lahko tudi na www.motoboom.net prečekirate kaj se dogaja...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, bomo se malo pogledali sejem, ne samo Motosvetovk....

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O razstavljalcih se sploh ne splaca zgubljat besed. Itak sparajo s prostorom in razstavijo samo en ali pa dva motorja, o kaksnih probnih voznjah pa samo sanjajte ... Slovenija je pac majhna in temu primeren tudi sejem, ki se ne more primerjati s kaksnim eminentnejsim v tujini. Ampak bolje to kot nic, a ne ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes malo po 4 uri je bilo pred vhodom na sejem nekaj čoperjev predvsem Lj. reg. in neka thundercat-ka, tako da ne vem koliko motoristov nisem danes srečal. Pričakoval sem jih več.

Sicer pa bomo videli v soboto.

FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!