Društvo MAKSI Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) Vabljeni na letošnjo tretjo brezplačno MAKSI-jevo delavnico dobre vožnje. KJE? - Tehnični pregledi Avto Vis, Cesta ljubljanksih brigad, Šiška, Ljubljana KDAJ? - V nedeljo 15. maja od 16. do 20. ure. KDO? - Vsi motoristi, ki menite, da bi svoje znanje in spretnosti vožnje morali preskusiti in izboljšati. Vaja dela mojstra! ZAKAJ? - Ker za svojo varnost lahko največ naredite sami, pod vodstvom izkušenih motoristov, na varnem poligonu. Dodatne informacije na MAKSI strani ali po telefonu na 041/850-850. Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil Društvo MAKSI
DDEAN1 Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Jaz tud tokrat, upam da ne bo vmes padlo spet kaj nepredvidenega.
smc Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Pridem.. mi manjka trening počasne vožnje okoli stožcev :) pa pomagat organizatorjem .)
klimbra Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 ..pridem... ← Jest tuuuuutttttttttttttttttt ......... če druzga ne.....pa vsaj pometat .)
Mačica Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Evo, zdaj pa sm tut jst zorganizirala da pridem. Pa dva začetnika za Bladzota prpelem s sabo.
motoristek Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 ..pridem... ← Če ne bo dežvalo...pridem... :lol1:
Einherjar Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Jebes dez - ce pridem dovolj kmalu in dovolj ne-zjeban z dunaja pridem pogledat - mogoce tudi vozit.
MaraudeR Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 VREME BO !!! Nedelja - Razprseni oblaki - Najvisja: 22° C - Veter ZJZ 7 km/h
semamiz Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 :cry: Gre tolk dež , da sploh od doma ne morem :slap:
Tepko Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Če kdo dons pride mu čestitam :D :naughty:
SLEPEC Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Kljub slabemu vremenu, se je zbralo ,preko 50 motoristov ,pohvale vredno :OK:
motoristek Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Jebes dez - ce pridem dovolj kmalu in dovolj ne-zjeban z dunaja pridem pogledat - mogoce tudi vozit. ← Prav si imel :OK: tudi v dežju je vredno priti :yea1: pa še nehalo je in je lepo sonce sijalo. :worship: in še dokaz :yea2: koliko motorjev je bilo. :yea1:
SiR Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Če kdo dons pride mu čestitam :D :naughty: ← Hvala za ćestitke :afro1: bilo je bogato obiskano :) najprej je deževalo, MAKSI je še v dežju postavil poligon. Nato je Bladzo razkazal RTja in tudi pokazal, kako je treba izpeljati razne vaje. Medtem je dež ponehal, ljudje so se še nabirali, jedli smo piškote, Lucky je pometal tahude ovinke, Bladzo je razlagal in popravljal obiskovalcem vožnjo, prav tako drugi MAKSIjevci (suzuki, marauder, ... )... Videli smo celo Hanzija, za katerega lahko rečemo le:"Hanzi rides again!"... No, pa Symru je bil opažen z neko CB1300... aja, a sem omenil Gugota, ki je za prvič samo gledal, drugič bo baje poslušal Bladza in šele v tretje, ko gre baje tud Rado zravn, bo odpeljal, kot se spodobi :) Aja, pa tut Maca je bila videna, pa ... ah, saj se ne spomnim vseh :)
SiR Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 PS: dont mess with Lucky! Še dobr, da se kdaj tudi nasmehne :P
SiR Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 aja, + Mr. Megafon, ki skrbi za red in varnost na poligonu :)
semamiz Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 :worship: Vse pohvale organizatorjem in udeležencem :OK: :hmm: Sem bil res v dilemi , iti ali ne iti ?:( :fight2: Pa je rekla moja lady "v dež pa ne boš hodu" :nono: :slap: Pol je pa tko ostal :cry:
Gugo Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 (popravljeno) Ej....Sim....ampak...tko za vednost....Gugo se je ujunacu....pa odpelu....z svojim, pol pa se z Z750S.....pa kr gre.....nc bit usrani, tko k jst na zacetku.....nc straha....(ane Karmen?!?)....ampak kr pelat....pol saj izves, kje napake delas.... LP Gugo :yea2: Popravljeno Maj 15, 2005. Popravil Gugo
Nagaya Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 hehe...vožnja čez oviro.... (bring your own obstacle press)
Kompa Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Iz MK Kamerad smo tudi bli, odpelali poligon in preživeli! :OK: Pohvale organizatorjem :grim in seveda nam udeležencem :kva2: .
Hanzi Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Naj se zahvalim MAKSIju za odlično izpeljano delavnico, Marauderju za posojo čelade, in Avtotehni VIS za posojo meni primernega prevoznega sredstva :cry: Verjemite, da sem se odlično počutil po treh letih spet na dveh kolesih, pa še na območju kjer je veliko manjša nevarnost poškodbe, kot na cesti :) HVALA!
maXXXimum Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Hanzi :yea2: Drugače pa ob nedeljah žal delam :( Se bom potrudu prit na kak drug dan :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se