POČASNI Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 (popravljeno) PRAVI PRLEŠKI ZBOR! FEŠTA VEDNO IN TO V LEPEM IN SLABEM VREMENU!! Popravljeno Maj 13, 2005. Popravil POČASNI
jalovec Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Prekmu..... :BUA: ne PRLEKI gorenjska zasedba prihaja tko da bo huda zurka saj smo tko zmeraj skupi pa se soncek bomo prpelal s sabo !!!!!!!!!! :OK:
stuhec Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Prekmu..... :BUA: ne PRLEKI gorenjska zasedba prihaja tko da bo huda zurka saj smo tko zmeraj skupi pa se soncek bomo prpelal s sabo !!!!!!!!!! :OK: ← sam potem morate obvezno prit :nono:
mktulipan Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Prekmu..... :BUA: ne PRLEKI gorenjska zasedba prihaja tko da bo huda zurka saj smo tko zmeraj skupi pa se soncek bomo prpelal s sabo !!!!!!!!!! :OK: ← Ne ne majster. To je Prlekija v Prekmurju je bilo malo nazaj. Imaš dvojne Križevce in ta zbor je v Ljutomerju.. :D Mi smo tam že zaradi Ko-pij.... :whistle: :whistle:
stuhec Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 jaz pridem, ce pridejo gorenjci, saj bo potem lepo
stigmata Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 jaz pridem, ce pridejo gorenjci, saj bo potem lepo ← Če pride Jalovec bo ziher fajn .)
jalovec Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Če pride Jalovec bo ziher fajn .) ← valjda sploh se morva pa kej bolj spoznat !!!!!! :naughty:
Ganges Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 V četrtek, ko je pivo v akciji se mogoče celo z avtom pripeljem :hmm: Bolj varno :OK:
Vojč Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 V četrtek, ko je pivo v akciji se mogoče celo z avtom pripeljem :hmm: Bolj varno :OK: ← :blink: samo potem ne ti vozit :nono:
lipica Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 No pa gremo na srecanje, da kako recemo in seveda spijemo :yea2: v toten Lotmerki .:afro1:
stigmata Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 valjda sploh se morva pa kej bolj spoznat !!!!!! :naughty: ← Nema problema, lahko mojemu pir častiš :OK:
pirrulz Objavljeno Maj 17, 2005 Opozori Objavljeno Maj 17, 2005 pravkar pogledal, kaj tumba vremenko na nacionalki. Petek + sobota totalno brez dežja, sonce z nekaj malega oblakov, nad dvajset. :OK: ne vem sicer zakaj, ampak imam močen občutek, da bo tudi pirrulz lahko opažen tam okoli Ljutomera :grim
bobokrajnc Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Obvezna oprema na podlagi lanskih izkušenj: žvečilne gume extra šarf XXX(za "delukacijo" oz. antičebulni efekt), ali odprta čelada, saj se zaseka in čebula deli 5x dnevno!!!! In še nasvet: ne pretiravaj s pijačo na krožni vožnji, za prvim postankom sledi drugi..... LP Bobo B)
sturgis Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Danes majo pivo po 250 :OK: ziher bom tam vse tri dni :afro1:
Jasa Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Glede na obljube, kar se vremena tiče, bova z mojo drago kar zagotovo z vami :) :yea2: :yea2: LP Jaša
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se