HONDAMANIA Objavljeno Maj 14, 2005 Objavljeno Maj 14, 2005 Hello! Mene nekaj zanima....... Tukaj na forumu berem motosvetovci to, motosvetovci ono....., pa me zanima, kje bi se človk lahko včlanil, oz. kako postati član....?? :? Hvala za info! :yea2: LP! Grega! :yea1:
Robert Objavljeno Maj 14, 2005 Objavljeno Maj 14, 2005 Hello! Mene nekaj zanima....... Tukaj na forumu berem motosvetovci to, motosvetovci ono....., pa me zanima, kje bi se človk lahko včlanil, oz. kako postati član....?? :? Hvala za info! :yea2: LP! Grega! :yea1: ← Si že član .) :slap: Pozdrav od Roberta
cyc Objavljeno Maj 14, 2005 Objavljeno Maj 14, 2005 Easy, vsem članom plačaš pijačo. Tako kot pri solo riderjih :kva2: :kva2: :lol1:
Jure Objavljeno Maj 14, 2005 Objavljeno Maj 14, 2005 Hello! Mene nekaj zanima....... Tukaj na forumu berem motosvetovci to, motosvetovci ono....., pa me zanima, kje bi se človk lahko včlanil, oz. kako postati član....?? :? Hvala za info! :yea2: LP! Grega! :yea1: ← Ja kot je bilo rečeno, pijačo vsem članom ne! :D No zdj pa resno, motosvetovc si postal s trenutkom, ko si se vpisal na forum. :OK: Zdaj je tvoja naloga le še spoznati čimveč drugih motosvetovcev! :OK:
HONDAMANIA Objavljeno Maj 14, 2005 Avtor Objavljeno Maj 14, 2005 aaaaaaaaaaaaaa jebi ga!!!!!!!!!!!!!!!! Jst pa razmišljam ku budala, kako in kaj, ja kaj zdej..................gasaaaa ne? :kva2:
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 14, 2005 Objavljeno Maj 14, 2005 s spoznavanjem pa lahko začneš že jutri TUKAJ
HONDAMANIA Objavljeno Maj 15, 2005 Avtor Objavljeno Maj 15, 2005 ja, vse lepo in prav, ampak ne bo šlo, ker delam 12 ur......................!!!!!!!!!!!!!! JEBENO! :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se