PLAYGAME Objavljeno Maj 15, 2005 Objavljeno Maj 15, 2005 Pozdravljeni! Imam namen kupiti cross motor 80ccm3 velika kolesa, do letnika 96., ne vem pa kateri model ali Yamaha, Kawasaki, Honda.....sama znamka mi ni tako pomebna, pomebno mi je amo, če je katera firma boljša oz. bolj vzdržljiva in cenejša za servisiranje, če mi lahko malo pomagate bi bil hvaležen! Če pa kdo prodaja, mi naj javi na playgame@email.si ali 031-434-225 Damjan! HVALA ZA KAK NASVET!
Ganges Objavljeno Maj 15, 2005 Objavljeno Maj 15, 2005 Tomos CTX je 80! in še deli se povsod dobijo. Izkušenj pa z njim nimam.
PLAYGAME Objavljeno Maj 16, 2005 Avtor Objavljeno Maj 16, 2005 Tomos CTX je 80! in še deli se povsod dobijo. Izkušenj pa z njim nimam. ← če bi mislil na Tomosa niti ne bi spraševal!?
Ganges Objavljeno Maj 16, 2005 Objavljeno Maj 16, 2005 Kako pa bi jaz naj vedel, da te on ne zanima! Če tako misliš bi že takoj na začetku napisal nekaj v stilu "niti mi ne omenjajte Tomosa, ker domača produkcija smrdi", "CTX ne hvala", "jaz hočem makino ne pa balkanski škart",...
Aless Objavljeno Maj 17, 2005 Objavljeno Maj 17, 2005 Priporočam da si malo TULE!!! prebereš! Veliko sreče pri nakupu!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se