klemen91 Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Upam da je preživel! Kaj je bil mogoče kdo v nedeljo gor? Ker mene je na pol poti skoraj zanohtalo kak padec temperature je bil. V Mb je bilo fajnih 19 stopinj pol pa pridem tja pa sem mislil da zmrznem. (Drugic bo treba kaj vec od kratkega rokava spodaj oblect :-D) Dark 1
sesir Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 (popravljeno) Na golici videl nekaj zdrsov...enega imel tud frend...njemu res nič,pa so ga " na silo" z helihopterjem v mislim Grac v bolnico...aja vedno vidu helihopter...nikoli vidu kaj hujšega na Golici... Popravljeno September 7, 2017. Popravil sesir Dark 1
Tex Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 5 hours ago, klemen91 said: Upam da je preživel! Kaj je bil mogoče kdo v nedeljo gor? Ker mene je na pol poti skoraj zanohtalo kak padec temperature je bil. V Mb je bilo fajnih 19 stopinj pol pa pridem tja pa sem mislil da zmrznem. (Drugic bo treba kaj vec od kratkega rokava spodaj oblect :-D) Gori je vedno kar nekaj stopinj manj. Vecja razlika, kot pricakujes - kar je poleti sicer fajn, ampak te pa lahko tudi malo zazebe .. Akito 1
Snečer Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Ogrevane ročice klemen91 in pik1 2
siks Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 pred 21 urami, Dark pravi: Včeraj huda nesreča na Golici. Avtomobil izsilil prednost motoristu v neselju. Hudo poškodovanega motorista so odpeljali s helikopterjem v bolnišnico... Grozljivo! Moped je bil popolnoma sesut, avtomobil pa je imel samo vdrt blatnik. Cesta je bila zaprta skoraj uro in pol. Pa v naseljih na Golici sploh ni težava voziti v skladu z omejitvami, ki so večji del 80 km. kje pa bi blo to? ne morem si predstavljat, pa sem tam skor doma!
Snečer Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 tudi meni je "neznano", zadaj zgleda kot neka pumpa, na trasi je ena pumpa, samo to ni to
Dark Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 (popravljeno) 1 hour ago, siks said: kje pa bi blo to? ne morem si predstavljat, pa sem tam skor doma! Siks: kraj se imenuje Sankt Oswald ob Eibiswald. Omejitev v kraju je 80 km. Motorist je, glede na razbitine, vozil mnogo hitreje. Pa še vozil je iz smeri Eibiswalda in imel za seboj sonce, tako da ga je voznik avtomobila z lahkoto spregledal. Po besedah motoristov, ki so stali v koloni že kmalu po nesreči, je bil motorist hudo, hudo poškodovan. Življenje so mu reševali le s helikopterskim prevozom. Tudi sam mu želim najboljše! Ostanke mopeda pa so s ceste pokrampali kar z bagerjem... Popravljeno September 7, 2017. Popravil Dark
vuk76 Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 (popravljeno) Edit: je bil Dark hitrejsi s tocno informacijo. Popravljeno September 7, 2017. Popravil vuk76 Dark 1
Snečer Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 Pa je res tista pumpa. moja fotka je iz druge strani
sesir Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 pred 42 minutami, Snecer pravi: Pa je res tista pumpa. moja fotka je iz druge strani Od koga si si pa to sliko sposodil,da pelje nad 58kmh celo 70 uuuu ligenjček in Dark 2
Snečer Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 ja, to so stari posnetki iz 2014, ko sem še hitreje vozil sesir, IF7, DAMI34 in 1 other 1 3
siks Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 pred 19 urami, Dark pravi: Siks: kraj se imenuje Sankt Oswald ob Eibiswald. Omejitev v kraju je 80 km. Motorist je, glede na razbitine, vozil mnogo hitreje. Pa še vozil je iz smeri Eibiswalda in imel za seboj sonce, tako da ga je voznik avtomobila z lahkoto spregledal. Po besedah motoristov, ki so stali v koloni že kmalu po nesreči, je bil motorist hudo, hudo poškodovan. Življenje so mu reševali le s helikopterskim prevozom. Tudi sam mu želim najboljše! Ostanke mopeda pa so s ceste pokrampali kar z bagerjem... hvala.....zdaj točno vem...tukaj (in čez vsa naselja) vedno peljem zmerno...so me že žandarji merili in ustavljali tukaj...skrivali so se za ograjo za črpalko... Dark 1
Dark Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 7 hours ago, sesir said: Od koga si si pa to sliko sposodil,da pelje nad 58kmh celo 70 uuuu Če bi ponesrečenec v torek vozil 70 km, bi zanesljivo preprečil nesrečo... Tudi jaz v naseljih večinoma vozim po omejitvah. Pa ne samo zaradi żandarjev... bajkr88, sesir, vuk76 in 2 others 3 2
sesir Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 pred 42 minutami, Dark pravi: Če bi ponesrečenec v torek vozil 70 km, bi zanesljivo preprečil nesrečo... Tudi jaz v naseljih večinoma vozim po omejitvah. Pa ne samo zaradi żandarjev... Se strinjam a snecer vozi do 58 in me presenetilo,da se celo drži avstriskih omejitev v naselju... Dark 1
Snečer Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 tam je 80 omejitev, samo je avto oviral spredaj, dok ga nisem za naseljem snel
sesir Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 pred 37 minutami, Snecer pravi: tam je 80 omejitev, samo je avto oviral spredaj, dok ga nisem za naseljem snel Kot se rekel,da mi bilo čudno,da bi se ti znal peljati toliko kot je omejitev!!!
siks Objavljeno September 10, 2017 Opozori Objavljeno September 10, 2017 Ob 8. 9. 2017 ob 21:41, Snecer pravi: tam je 80 omejitev, samo je avto oviral spredaj, dok ga nisem za naseljem snel ...za enosledna vozila je na celi golici 70...ne?!
Dark Objavljeno September 10, 2017 Opozori Objavljeno September 10, 2017 (popravljeno) 1 hour ago, siks said: ...za enosledna vozila je na celi golici 70...ne?! Od Eibiswald do počivališča sigurno ne. Pa tudi iz druge strani, kjer je omejitev 70 - le-ta ni samo za enosledna vozila. Prejšnjič sem - "lagano sportski" - z upoštevanjem omejitev v naseljih - vozil od prej omenjenega Eibiswalda do počivališča povprečno hitreje kot 70 km. Popravljeno September 10, 2017. Popravil Dark
Snečer Objavljeno September 11, 2017 Opozori Objavljeno September 11, 2017 pred 8 urami, siks pravi: ...za enosledna vozila je na celi golici 70...ne?! za enosledna je 70 (je posebej tabla ki na to opozarja, mislim da piše 12km za enosledna) od Lavamunda do lokala oz recimo do jezera, potem pa ne več gsxf750 1
siks Objavljeno September 11, 2017 Opozori Objavljeno September 11, 2017 pred 15 urami, Snecer pravi: za enosledna je 70 (je posebej tabla ki na to opozarja, mislim da piše 12km za enosledna) od Lavamunda do lokala oz recimo do jezera, potem pa ne več to sem imel v mislih (in spominu)
Danilo D Objavljeno Oktober 24, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2017 Fooooočk DAMI34 in Lila333 2
a79 Objavljeno Oktober 24, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2017 Zakaj bi hodu na golico, ce imate od Sostanja do Crne poezijo.. No, zdaj je verjetn vlaga... Mavti 1
Mavti Objavljeno Oktober 24, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2017 Je res lepa ta v Črno na Koroškem ,grem večkret na leto tja na pivo z vlago na cesti ali pa brez
dr.looney Objavljeno Oktober 24, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2017 pred 1 minuto, Mavti pravi: Je res lepa ta v Črno na Koroškem ,grem večkret na leto tja na pivo z vlago na cesti ali pa brez No....od Zavodnj do Šostanja je katastrofa..... razno ce so jo v zadnjih dveh mesecih preplastili.....
Tex Objavljeno Oktober 24, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2017 21 minutes ago, dr.looney said: No....od Zavodnj do Šostanja je katastrofa..... razno ce so jo v zadnjih dveh mesecih preplastili..... Nop, še vedno katastrofa.... Pol naprej pa gre..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se