igr Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 da ne rabim cele teme nazaj prebirat: Kaj se je gori na jezu dovoljeno baden baden?
xr800 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Seveda......samo zna biti te dneve kar hladna voda.... :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Seveda......samo zna biti te dneve kar hladna voda.... :naughty: ... in to takole hladna
Marjanček Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 pravkar nazaj!! Nič prometa, nič motoristiv pa polno mene!!! :evilgrin:
kuntakinte Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Uh škoda, da prej nisem prebral, da bo nekdo gor. Drugače pa blo do jaja dobr. Prvo od Lawamuda pa do Eibiswalda na izi, da prevermo če so policaji gor. Natanku benz pol pa gasa nazaj do Lawamunda pa pol še nazaj do Eibiswalda pa pol še nazaj do Lawamunda. Matr tko bi se lahk cel dan furu :). V glavnem, če bi policaji dans gor stal bi dubu kazni za kr nekaj let resta :naughty: .
Balistični Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 No danes sem jo napadel. Vožnja super z izjemo tovornjaka z lesom, ko mu je na ovinku odletela lata na cesto, par metrov pred mano, komaj da je še blo kaj placa za izognit se.
halls Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Vragi jodlarski so mi tam na jezu v gostilni za kokakolo in pir računali 5.60 ojra! :headbang:
siks Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Vragi jodlarski so mi tam na jezu v gostilni za kokakolo in pir računali 5.60 ojra! :headbang: ti si vsaj pijačo dobo! :winkiss: js sn pa modrim pusto kolker sn mev v denarnici! 30 eur za na oko izmerjeno za prehitro vožnjo na vrhu mimo kafiča! če se bo ponavlalo vsakih 5 sezon pol ok! smatram to za neke vrste "cestnino" za ovinke! :naughty: lp6
ZRX 1200 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 ti si vsaj pijačo dobo! :winkiss: js sn pa modrim pusto kolker sn mev v denarnici! 30 eur za na oko izmerjeno za prehitro vožnjo na vrhu mimo kafiča!če se bo ponavlalo vsakih 5 sezon pol ok! smatram to za neke vrste "cestnino" za ovinke! :naughty: lp6 Men je gor žandar reku, da 30 eur sploh ni nobena kazen, ampak turistična taksa. Glede na naše kazni se bi z njim kar strinjal :naughty: :naughty:
mačka27 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 SOBOTA-PADLA GOLICA! NIMAM BESED!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: PA :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: PA SE :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: PA TKO NAPREJ... RAJ!!!!!
bna Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 tudi mene je že izmeril na oko v lavamindu po me je olupil za 25 eur :headbang:
halls Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 SOBOTA-PADLA GOLICA!NIMAM BESED!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: PA :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: PA SE :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: PA TKO NAPREJ... RAJ!!!!! Škoda,da nisem vedo,da boš gor! Bi raskirav kak ojro in te povabo na pijačko! Sem skoraj "sosed". Bi lahk kako o dingl-dongl rekla!!! :P :D
motoristek Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Če ne bo dež sem za vikend gor.... :whistle:
siks Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Če ne bo dež sem za vikend gor.... :whistle: zadn cajt! :rolleyes: lp6
mačka27 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Škoda,da nisem vedo,da boš gor! Bi raskirav kak ojro in te povabo na pijačko! Sem skoraj "sosed". Bi lahk kako o dingl-dongl rekla!!! :P :D a je o dingl dongl treba kj diskotirat :evilgrin: ? ja loh bi kšno teorijo skp udarla- več glav-več ve :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 zadn cajt! :rolleyes: lp6 :grim
brankom Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 a je o dingl dongl treba kj diskotirat :evilgrin: ?ja loh bi kšno teorijo skp udarla- več glav-več ve :whistle: Ali ima GOLica pa ding-dongl kaj skupnega? Oprostite moji nevednosti? Pa lp :unsure:
brankom Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Škoda,da nisem vedo,da boš gor! Bi raskirav kak ojro in te povabo na pijačko! Sem skoraj "sosed". Bi lahk kako o dingl-dongl rekla!!! :P :D Kakšno vremensko napoved pa imate za ta wikend! Domačini verjetno najbolj seznanjeni? LP iz Kranja :worship:
Marjanček Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kakšno vremensko napoved pa imate za ta wikend! Domačini verjetno najbolj seznanjeni? LP iz Kranja :worship: Vreme bo!! Če bo dež, ne bo plavih (ali sivih, mogoče zelenih... a spreminjajo barvo? :krneki: ), tako ,da boš moral po pameti zaradi mokre ceste, če bo pa sonček, jih bo pa precej, tako da boš moral po pameti, če boš hotel prit z bikom domov!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAS! :krneki:
halls Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) Ali ima GOLica pa ding-dongl kaj skupnega? Oprostite moji nevednosti? Pa lp :unsure: Z Mucko sva se v eni drugi temi nekaj v zvezi s tem pogovarjala. :yes: Za digldongl pa sploh ni pomembna lokacija! Sam,da je! :P Vreme bo! Drgač pa tak,kot je Marjanček napisal! Po pameti,da te ne policaji oglobiljo al pa cesta zjebe! Pa srečno!!! :D PS: jaz jo naskakujem (Golico) s Quadom al pa s pičikletom! :blush: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil halls
mačka27 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) Z Mucko sva se v eni drugi temi nekaj v zvezi s tem pogovarjala. :yes: Za digldongl pa sploh ni pomembna lokacija! Sam,da je! :P Vreme bo! Drgač pa tak,kot je Marjanček napisal! Po pameti,da te ne policaji oglobiljo al pa cesta zjebe! Pa srečno!!! :D PS: jaz jo naskakujem (Golico) s Quadom al pa s pičikletom! :blush: jap-u drugi temi :blush: po mojm jo bo jest spet naskakwala ta vikend- če nam ridala po dolomith, pol zih pade pa ene dvejset zdravh marij za lepo vreme... :yea2: sam si bo treba en plonkceglc prej zrihtat... :blush: , hi,hi Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil mačka27
halls Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Frips,zakaj se tolčeš po glavi? :hmm:
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 jap-u drugi temi :blush: po mojm jo bo jest spet naskakwala ta vikend- če nam ridala po dolomith, pol zih pade pa ene dvejset zdravh marij za lepo vreme... :yea2: sam si bo treba en plonkceglc prej zrihtat... :blush: , hi,hi :worship:
Marjanček Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Glih nazaj!!!en slovenc, pa ene par avstrijcev gor, drugače pa prazno, zgleda da ni več tolk kamionov. P.S.: Na štajersko stran so nekaj flikali asfalt, pa zgleda kot da so bili slovenski cestarji zraven, ker je narejeno tako , da ti slabo rata!!! :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se