Skoči na vsebino

Golica (Soboth)

Priporočene objave

Objavljeno

Sem jo :naughty: srečal Renegejda in njegovega prijatelja... :worship:

Objavljeno
Sem jo :naughty: srečal Renegejda in njegovega prijatelja... :worship:

GOOD FOR U!

Objavljeno (popravljeno)

:P

HI,HI ZMENJENO! JE PA RES ZANIMOV, DA KADARKOLI SE ČLOUK TJA ODPRAVI, PA NASKAKUJE GOLIČKO OD VSEH MOŽNIH KRAJEV- OD USPRED, PA OD VZAD, VEDNO JE TAM SREČAT SAM TUJCE.... :unsure: :doze: :BUA:

UPAM DA NE ZARADI TEGA, KER BI BLO NAŠE TOK SRAM NAŠIH VOŽENJ, ALPA STRAH, DA BI SE SKRIL, HIHI :blush:

Ej dej isklop tipko caps lock ker če nisi prebral-a pravila foruma se smatra tvoje početje kot kričanjeeeeeeee. :P

Popravljeno . Popravil danixxx
Objavljeno (popravljeno)
:P

Ej dej isklop tipko caps lock ker če nisi prebral-a pravila foruma se smatra tvoje početje kot kričanjeeeeeeee. :P

kok so eni touchy... no ja, če se zdej bolš počutiš, pa če ti to tolk pomeni... wollla!

happy now?

si zdej pomirjen?

aja- velik ljudi je že kričal, pa se smejal istočasno, maš prou :whistle:

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno
Sem jo :naughty:

- srečal Renegejda in njegovega prijatelja... :worship:

Lep pozdrav Motoristek - me je veselilo !!!! :worship:

Sem razmišljal , da bom jo danes raje mahnil proti Krškem - na dirko !! Saj veš Golica je moj "domači Kraj" pa bi rad za spremembo šel kam drugam ...

LP

Objavljeno

ravnokar iz golice..... BOŽANSKO :OK: :worship: verjetno grem danes še enkra :D

Objavljeno
ravnokar iz golice..... BOŽANSKO :OK: :worship: verjetno grem danes še enkra :D

ti si pa iz naših koncov :D

Objavljeno

Uh, tudi pod našimi kolesi je danes spet "padla", ... :worship: Golica - kraljica!

Prej pa še lepote in ovinki Jezerskega, ...kičasto je bilo. :OK:

Fajn smo se imeli.

Dobra družba in pisana druščina motorjev; od "drekpumpe" do "vibratorja", od slečenega motorčka vse do treh težkih kalibrov krepko nad 1.000, ki so sicer ne hitrem delu izginili naprej, vendar na srečo takrat ni bilo tam nobenega z oznako POLIZEI :BUA: .

Na posvečenem parkirišču pa taka gneča, da je bilo ziher kup Slovencev zraven.

Ja, treba bo ponoviti vajo.

:yes:

Objavljeno

Ko greste prvič gor, je fajn prej parkrat prepeljat z rezervo. Je ene par hinavskih ovinkov na počasni strani, kjer gre hitro lahko kaj narobe. :krneki:

Objavljeno
ti si pa iz naših koncov :D

res je.... gremo kdaj skupaj gor?? ups... :topic:

Objavljeno

Bili včeraj popoldan gor, naredl postanek na jezeru, ... blo je enkratno :worship:

Srečal pa smo policaja.. ki je osamljen, brez avta stal pri semaforju, kjer renovirajo most in meril v smeri proti vrhu (pri semaforju na hitrem delu).

Ravno je imel enega v delu, drugi pa je zraven gledal, ko sta merla profil ... tako, da malo z rezervo in po pameti čez Golico :whistle:

Objavljeno
Srečal pa smo policaja.. ki je osamljen, brez avta stal pri semaforju, kjer renovirajo most in meril v smeri proti vrhu (pri semaforju na hitrem delu).

Ravno je imel enega v delu, drugi pa je zraven gledal, ko sta merla profil ... tako, da malo z rezervo in po pameti čez Golico :whistle:

Pred enim mescem so bili na istem mestu, tako da zgleda da jim kar paše tam. Počasi na tem delu! Ga sploh ne opaziš dokler se ne pripelješ čisto blizu, ker se skriva med kontejnerjem in WC-jem.

Objavljeno
Pred enim mescem so bili na istem mestu, tako da zgleda da jim kar paše tam. Počasi na tem delu! Ga sploh ne opaziš dokler se ne pripelješ čisto blizu, ker se skriva med kontejnerjem in WC-jem.

mogoče ga je pa samo srat prijelo? :krneki:

Objavljeno

Če bo za vikend suha :rolleyes: jo naskočim... :worship:

Objavljeno
Uh, tudi pod našimi kolesi je danes spet "padla", ... :worship: Golica - kraljica!

Prej pa še lepote in ovinki Jezerskega, ...kičasto je bilo. :OK:

Fajn smo se imeli.

Dobra družba in pisana druščina motorjev; od "drekpumpe" do "vibratorja", od slečenega motorčka vse do treh težkih kalibrov krepko nad 1.000, ki so sicer ne hitrem delu izginili naprej, vendar na srečo takrat ni bilo tam nobenega z oznako POLIZEI :BUA: .

Na posvečenem parkirišču pa taka gneča, da je bilo ziher kup Slovencev zraven.

Ja, treba bo ponoviti vajo.

:yes:

Ob naslednjem koncu tedna z lepim vremenom, draga Mutika! Pokliči! :yea1:

Objavljeno
Ob naslednjem koncu tedna z lepim vremenom, draga Mutika! Pokliči! :yea1:

Ob prvi priložnosti, seveda! :yea1:

Ampak, moped MORA prej na preobuvanje, pa na servis; pri 12.000 km se ne bi več kaj preveč hecala.

Torej, velja tisto, kar si napisal ... se slišimo!

Objavljeno
Če bo za vikend suha :rolleyes: jo naskočim... :worship:

:grim samo prvo moram pokositi... :yes:

Objavljeno
Čez kakšno urco jo napademo.... :whistle:

Prehitro za mene, bom pobral kar bo ostalo za vami... :worship:

Objavljeno

A gre kdo gr? ... js sm dans že biv v lavamindo, sam se mi je mudilo domo in je nism naskočo, zto bi jo pa zdej :D

Objavljeno (popravljeno)

Smo že nazaj...pasalo kot vedno :grim . Čisto suha cesta, kar nekaj motorjev, policajev ni bilo na spregled, tako,da je bilo vse v najlepšem redu. :OK: Zraven meli kolegico,ki jo je prvič prepeljala in bila navdušena nad cesto,razgledom & jezerom.

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno

Jaz tudi nazaj, bil gor ob 14.30h... :worship:

Objavljeno
Jaz tudi nazaj, bil gor ob 14.30h... :worship:

:cry:

Jaz pa v dolini, v Mislinji, v dežju, pa v soncu, pa v dežju, ... dobro, da nisi prišel, lilo je kot iz škafa, ravno nekje v tistem času.

Motor pa v garaži :headbang: , jaz na svojih dveh nogah, namesto na svojih dveh kolesih ... ampak, eeej, na štirih nogah pa smo v finalu !!!

Yes! :worship:

Objavljeno
:cry:

Jaz pa v dolini, v Mislinji, v dežju, pa v soncu, pa v dežju, ... dobro, da nisi prišel, lilo je kot iz škafa, ravno nekje v tistem času.

Motor pa v garaži :headbang: , jaz na svojih dveh nogah, namesto na svojih dveh kolesih ... ampak, eeej, na štirih nogah pa smo v finalu !!!

Yes! :worship:

Sem tudi šel takrat mimo :headbang: in me je nascal :naughty: pa ne veliko :worship: deževalo samo tam pri vas... :slap:

Objavljeno

Jo bo danes kdo v dopoldanskih urah naskakoval? :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!