ataIBA Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 No,zdaj vem!Ker pa sam nisem pravi motorist,vzgojen sem bil pa po stari šoli, in ker nobenega od teh motoristov ne poznam osebno (še), sem vas pač nagovoril z gospodi. Ja,to o planinah in vikanju sem pa že večkrat doživel,še posebej na kočah,ko se čaka na ležišča. :D Veš sine, dam ti vsa dovoljenja, da me kličeš "ti ata" pa še kokto bom často, ko se srečamo!!!! To je prava vzgoja! :yea1: :beer2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Kar zajebavaj se :headbang: smo vaju čakali 45minut gori.... :rolleyes:ps: moram povedat, da je bilo fenomenalno.... :worship: Počasi boste morali "prešaltati" na motorne sanke ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Počasi boste morali "prešaltati" na motorne sanke ... Me je tako razrajcala, da jo bom moral še enkrat naskočit.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Veš sine, dam ti vsa dovoljenja, da me kličeš "ti ata" pa še kokto bom často, ko se srečamo!!!! To je prava vzgoja! :yea1: :beer2: . :D :OK: Von Motoristek, a jo boš danes naskakoval? Golico mislim! Zaenkrat še ne dežuje! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Veš sine, dam ti vsa dovoljenja, da me kličeš "ti ata" pa še kokto bom často, ko se srečamo!!!! To je prava vzgoja! :yea1: :beer2: . Spoštovani ataIBA, vas jaz lahko onikam in tudi kličem gospod ata? Veste gospod, cene naftnim derivatom se strmo dvigajo. Zato vam lahko povem kje ponavadi tankam svojega dvokolesnika, da se bova pogosteje lahko srečevala. Pa kokto mam tudi rad. Kaj pravite na ta predlog gospod? Če se vam zadeva zdi zanimiv, mi prosim javite. Gospod ataIBA, lep dan in prijetne praznike želim vam in vaši družini. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Me je tako razrajcala, da jo bom moral še enkrat naskočit.... :naughty: Motoristek, povej kdaj greš, da gremo skupaj. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Halls, motoristi se načeloma med seboj tikamo. Imam pa enega soseda, ki si je pred letom dni kupil motor, pa o tikanju niti slišati noče... O.K., malo starejši je že, samo to ne spremeni tega. Saj ni važno, a si študent ali direktor, na bajku si motorist, in.. Ah, časi se pač spreminjajo. Zdaj ima motor že vsak, pa motorizem ni več to, kar je bil pred leti. Mislim pa, da če si motorist že od malega, boš menda ja tudi kot malo starejši, pustil da te tikajo tudi mlajši motoristi. Aja, govora je o gospodih. He-he, nismo gospodi. Odspodi že.... Motoristek, povej kdaj greš, da gremo skupaj. :whistle: Spet nisi vse prečital :rolleyes: lahko ga onikaš ne ga klicati gospod.... :headbang: Če bo vreme v soboto.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Seos,naskočil bi nekaj konkretnega,petek sobota nedelja n.p. jadranska,Bosna ...še gdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Seos,naskočil bi nekaj konkretnega,petek sobota nedelja n.p. jadranska,Bosna ...še gdo? Mogoče to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) Najdi nekaj že za ta vikend lp Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) napaka Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Najdi nekaj že za ta vikend lp A" to..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Seos,naskočil bi nekaj konkretnega,petek sobota nedelja n.p. Če sta še pri močeh lahko naskočita tole. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Seos,naskočil bi nekaj konkretnega ...še gdo? A to :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Al kaj takega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Seos faloti,vse to bi naskočil razen Šokcev predlog ,ki je enak samomoru.Uspešno naskakovanje vam želim in lepe praznike. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Dans je bla pa samo moja! Srečal samo enega skutrčka. Dokaj toplo in ful sončno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkySam69 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Dans je bla pa samo moja! Srečal samo enega skutrčka. Dokaj toplo in ful sončno. Ob 12.00 je bila tudi moja .... na parkirišči sonce, brez motorjev in 5 C. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Danes jo bom še jaz kljunil :naughty: mogoče še jutri :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :whistle: Lep dan je bil... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :whistle: Lep dan je bil... :worship: pa smo res zadnjič ves sneg spucal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :whistle: Lep dan je bil... :worship: Še nekaj današnjih slik... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Še nekaj današnjih slik... :rolleyes: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Danes jo bom še jaz kljunil :naughty: mogoče še jutri :whistle: Kdaj računaš da boš jutr jo naskoču, mogoč še zlati? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kdaj računaš da boš jutr jo naskoču, mogoč še zlati? Saj gremo na furo... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se