bmwslo Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 norecše večji norec največji norec halls :worship: :worship: Ok sej to ni blo mišljeno v neg. smislu. Samo pridružil se ti pa verjetno vseeno nebi :unsure: :unsure: Se lahko nam v soboto, ko bomo organizirali piknik gor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) Spet sem jo. :naughty: Če je pa tak fajna! :worship: Vlažnaaaaaa in sončna!!! Popravljeno December 27, 2007. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Kolo na prvi sliki je pa sigurno tvoj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Spet sem jo. :naughty: Če je pa tak fajna! :worship: Vlažnaaaaaa in sončna!!! še kar lepo vreme :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Kolo na prvi sliki je pa sigurno tvoj :naughty: Seveda je moj!!!!! :grim A ti pokažem račun??? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Se lahko nam v soboto, ko bomo organizirali piknik gor :whistle: Prepozno videl post, drugače bi prišel na piknik. Sam verjetno bi bol sameval gor :naughty: Bom prišel malo bolj na pomlad gledat kako se furate. Upam da se vam do konec prihajajoče sezone priključim kdaj še z svojim motorjem. Upam da bom nasparal do tej dovolj dnarja zej ko je kadrovska štipendija padla :kva2: . Pa če bo kje preveč mokra cesta se ne čudit. Verjetno se samo meni za kakšnim ovinkom cedijo sline :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Prepozno videl post, drugače bi prišel na piknik. Sam verjetno bi bol sameval gor :naughty: Bom prišel malo bolj na pomlad gledat kako se furate. Upam da se vam do konec prihajajoče sezone priključim kdaj še z svojim motorjem. Upam da bom nasparal do tej dovolj dnarja zej ko je kadrovska štipendija padla :kva2: . Pa če bo kje preveč mokra cesta se ne čudit. Verjetno se samo meni za kakšnim ovinkom cedijo sline :doze: Nič ne bi sameval gor! Fantje s(m)o prišli in piknik je biv! Poglej v http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...4870&st=150 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Nič ne bi sameval gor! Fantje s(m)o prišli in piknik je biv! Poglej v http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...4870&st=150 Hehe ... sem videl slike na bmwslo-jevi strani. Lahko rečem samo :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 SREČNO 2008 Golici :worship: in pa seveda vsem, ki jo nameravajo letos obiskat :winkiss: Še posebej pa to velja tistim, ki ji nameravajo kot prvi letos razdevičit! BRRRRRRUUUMMMM! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 SREČNO 2008 Golici :worship: in pa seveda vsem, ki jo nameravajo letos obiskat :winkiss: Še posebej pa to velja tistim, ki ji nameravajo kot prvi letos razdevičit! BRRRRRRUUUMMMM! :yea1: Hvala enako :OK: Kkr se bo zacela sezona, me bos videl gor skor vsak dan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Hvala enako :OK: Kkr se bo zacela sezona, me bos videl gor skor vsak dan :OK: Jaz jo bom pa letos napadu 10x v enem dnevu. Se razume 1x pomeni Lawamund Eibiswald in nazaj. Kdo gre z mano? Tomaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Jaz jo bom pa letos napadu 10x v enem dnevu. Se razume 1x pomeni Lawamund Eibiswald in nazaj. Kdo gre z mano? Tomaž Js nardim glih 6 serij, medtem ko ti 10 (v klanc navzgor te ne morm dohajat :D, navzdol pa šiba:D) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Js nardim glih 6 serij, medtem ko ti 10 (v klanc navzgor te ne morm dohajat :D, navzdol pa šiba:D) :lol1: Ah, sem že prevečkrat plačal kazen. Tko da ne bi testiral, kolk gre motor. Lansko leto sem šel 6* v obe smeri, skor 1 uro sem vozu eno rundo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Gr kdo danes na Goličko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Gr kdo danes na Goličko :whistle: Se zna zgodit, da grem do Radelj, gumice menjat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Ta vikend imam namen napast Golico ob lepem vremenu, je še kakšen kandidat, da nebo vožnja monotona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Ta vikend imam namen napast Golico ob lepem vremenu, je še kakšen kandidat, da nebo vožnja monotona. Meni ni treba rečt dva krat.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Meni ni treba rečt dva krat.... :naughty: Ne, tudi en krat je ponavadi preveč, ker jo potem vsaj dva krat prevoziš. :whistle: Mogoče bi šel pa tudi jaz jutri tja gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Planirate jutri,ob kolkih približno bote gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Ne, tudi en krat je ponavadi preveč, ker jo potem vsaj dva krat prevoziš. :whistle: Mogoče bi šel pa tudi jaz jutri tja gor. Povej kdaj krenema? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 (popravljeno) Planirate jutri,ob kolkih približno bote gor? Jaz računam, da bi bil gor nekje okrog poldneva. Če bom sam bom torej startal ob cca 11.00 od doma. Če se še kaj drugače zmenimo pa se še napiše. P.S. Za mene ni treba kuhanga računat, saj veš da ne pijem :whistle: Popravljeno Februar 7, 2008. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 js se zaenkrat še smučam, na golico bom šel konec aprila! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 js se zaenkrat še smučam, na golico bom šel konec aprila! :rolleyes: Ti samo uživaj. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Jaz računam, da bi bil gor nekje okrog poldneva. Če bom sam bom torej startal ob cca 11.00 od doma. Če se še kaj drugače zmenimo pa se še napiše. P.S. Za mene ni treba kuhanga računat, saj veš da ne pijem :whistle: :D sem si zapomno! Mogoče vas pa pridem pogledat! Malo me zdravje jebe,mogoče bo pa jutri že bolše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 :D sem si zapomno! Mogoče vas pa pridem pogledat! Malo me zdravje jebe,mogoče bo pa jutri že bolše. Liter kuhanga za mene... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se