PURPLE Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 BMW SLO in Motoristek sta za jutri, torej okol poldneva, vaju počakam na OMV pumpi v Dravogradu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 BMW SLO in Motoristek sta za jutri, torej okol poldneva, vaju počakam na OMV pumpi v Dravogradu? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Ojla se vidimo v dravogradu. Motoristek, ti pa lahko prej do mene priletiš in naprej skup užgeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Ene je zgleda zeblo, mene pa ni. Sonček ko hudič. Še en A motorist v civilu se nam je pridružil, pa smo malo počvekali. Lepo je bilo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Vsaka vam čast! Ob takih slikah pa še mene zagrabi. Komaj čakam, da se pozdravim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) :yea1: juhuhu :yea1: ps: sem pozabil napisat, to je spet par lanskih slik... :lol1: Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil motoristek njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 :yea1: juhuhu :yea1:ps: sem pozabil napisat, to je spet par lanskih slik... :lol1: To pa ne. Te so pa od danes ziher :photo: Jih boš pa lahko mel za celo leto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Super je blo, sam čvekali smo preveč, ko stare _ _ _ _ , nam je časa za oštarijo zmankalo, hehe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 To pa ne. Te so pa od danes ziher :photo: Jih boš pa lahko mel za celo leto :whistle: Jih bo uporabljal ???? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Lepo ste to zrihtali! :OK: PURPLE,midva bi se pa skor lahko poznala,ko mama skupnega župana! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Lepo ste to zrihtali! :OK: PURPLE,midva bi se pa skor lahko poznala,ko mama skupnega župana! :D Halls, smo te pogrešali in kuhano vino je tudi pogrešal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Halls, smo te pogrešali in kuhano vino je tudi pogrešal :whistle: Dva dni že kuham čaje in papcam aspirine! :headbang: Če bi prišo gor,bi čaj prneso. Kamilčnega! Motoristek najbrž ne bi bil preveč navdušen! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Lahko da se, ampak naju partizanska imena zavajajo. Se srečava prekoslej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 (popravljeno) Danes sem jo naskočil :010 :010 :010 Bilo je prav fajn. Sicer malo hladno po poti, v senčnih delih še malo vlažno, ampak za prvič letos je bilo fajn. Popravljeno Februar 19, 2008. Popravil tom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Danes smo spet eno Golico zapel... :010 :010 :010 njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 tudi jaz je bilo ZAKOOON :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 (popravljeno) Pravkar nazaj!!!malo je bila mastna ampak še vedno sladka!!!! :rolleyes: :OK: Popravljeno Februar 25, 2008. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Včeraj popoldne zalo samevala, a tudi razmere niso bile najboljše: močan veter (iz vseh smeri), v senčnih legah mastna cesta, višje pa v sončnih mokra (topljenje snega ob cesti). Srečal le enega motorista. Pa vseeno, za dušo se je prileglo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Me ne mika spljoh... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vodka8 Objavljeno Marec 3, 2008 Deli Objavljeno Marec 3, 2008 Včeraj popoldne zalo samevala, a tudi razmere niso bile najboljše: močan veter (iz vseh smeri), v senčnih legah mastna cesta, višje pa v sončnih mokra (topljenje snega ob cesti).Srečal le enega motorista. Pa vseeno, za dušo se je prileglo. :rolleyes: Kdaj si pa bil? Tudi mi včeraj, okoli 12.00. Smo šli samo čez počasen del. Potem pa preveč mokra cesta in smo šli nazaj za Dravograd in nato v Mb. Veter pa res ubijalski. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Kdaj si pa bil? Tudi mi včeraj, okoli 12.00. Smo šli samo čez počasen del. Potem pa preveč mokra cesta in smo šli nazaj za Dravograd in nato v Mb. Veter pa res ubijalski. Bil kasneje, okoli 13:30. Po tem sem jo mahnil še v Velenje-Dobrna-Konjice in proti Mariboru. Na tem delu skoraj ni bilo vetra, v Hočah pa je ponovno začelo močno pihati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Ja, Emma je packa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Komaj čakam, da jo spet naskočim :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Komaj čakam, da jo spet naskočim :worship: Sva že dva..... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 :topic: Cool mačka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se