Skoči na vsebino

Golica (Soboth)

Gregs

Priporočene objave

mraz sploh ni problem, bolj me je skrbelo to, da sem se preveč šunke pa jajc najedo pa sn bil žejn..

gostilne pa vse zaprte :evilgrin:

:lol1: Še dobro, da si se vsaj s snegom zamotil, če ne bi še od žeje umrl.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Končno sem bil letos prvič na Golici. Cesta popolnoma suha, kšen kameček pa je še na cesti. Na vrhu je blo 6 stopinj. Pa nobenga prometa, le nekaj motoristov.

Škoda, ker ni bilo časa za večkratni naskok.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar sva se vrnila z Golice. Vreme super prav tako ceste.

Res je. Tudi sam sem se ravnokar vrnil. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans je pa res blo lepo (bit po dolgem caitu na teti Golici in pa videt tolk motoristov) :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans je pa res blo lepo (bit po dolgem caitu na teti Golici in pa videt tolk motoristov) :worship:

ka tj ti si bol na Golici???

ko greš naslednjič povej.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ka tj ti si bol na Golici???

ko greš naslednjič povej.... :whistle:

ti povem ;) ...

Zei prvo ko bo spt toplo pa sočno vreme grem gr :D

Če me kdo vidi kje, me naj kr pocuka za rokav al pa mi potrobi ... falit me ne morte, sm unikat na koroškem (pa ne da bi se hvalo al pa kaj, sam pac noben nima istega :krneki: )

:winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes postal clan kluba Golica....placal 35 EUR clanarino;hkrati z mano je placal clanstvo se dober prijatelj, motoristke pa danes niso hoteli sprejeti medse. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil gor nekje ob petih, so krajklerji lepo opozarjali na policaje, bili so na strani iz Eibiswalda.

Ob 11h ni od vsaj dvajsetih motoristov, ki so prisli naproti niti eden opozarjal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 11h ni od vsaj dvajsetih motoristov, ki so prisli naproti niti eden opozarjal.

prasci!

bil dans na otvoritveni golici! blo fajn, malo mrzlo popoldne!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes postal clan kluba Golica....placal 35 EUR clanarino;hkrati z mano je placal clanstvo se dober prijatelj, motoristke pa danes niso hoteli sprejeti medse. :whistle:

:whistle:

Potem pa je stric Polizei rekel, da jih naprej gor ni, pa smo si dali duška.

Tako da, če potegnem črto: kazen-35€

To, da si daš duška čez Golico, ker veš da jih več ni-neprecenljivo. :P

Popravljeno . Popravil Vanga
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva sva bla gor okoli 13, pa ni blo nikjer policajev :D . So bli proti radgoni in so naju opozorili (hvala). Pa tudi na slovenski strani sva bila opozorjena na "navezo". Sva bla pa prvič in hvala za idejo in čudovito turco (Ce - Dravograd, route 69 do gornje radgone, mb -ce. Še bova šla.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil okoli sedmih, ni bilo gneče , le pri gostini na sredini hriba so bile oznake na cesti. Očitno je nekdo pri vožnji navzdol zletel s ceste na parkiriške te gostilne. Je pa v senci dokaj hladno.

Pa ker sem bolj počasne sorte, mi je najbolj všeč odsek od Eibiswalda do spusta, kjer lahko uživam v dolgih ovinkih in dovoljeni hitrosti. Še vedno pa je omejitev 70 za enoslednike ampak šele proti koncu, mislim, da celo za jezerom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:whistle: :naughty: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Very popular price..... Welcome in club :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil okoli sedmih, ni bilo gneče , le pri gostini na sredini hriba so bile oznake na cesti. Očitno je nekdo pri vožnji navzdol zletel s ceste na parkiriške te gostilne. Je pa v senci dokaj hladno.

Pa ker sem bolj počasne sorte, mi je najbolj všeč odsek od Eibiswalda do spusta, kjer lahko uživam v dolgih ovinkih in dovoljeni hitrosti. Še vedno pa je omejitev 70 za enoslednike ampak šele proti koncu, mislim, da celo za jezerom.

Kolikor vem v celotni dolžini........se ne bi preveč zanašal...... :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!