jetman Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 mraz sploh ni problem, bolj me je skrbelo to, da sem se preveč šunke pa jajc najedo pa sn bil žejn.. gostilne pa vse zaprte :evilgrin: :lol1: Še dobro, da si se vsaj s snegom zamotil, če ne bi še od žeje umrl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 bi lahko z jajc in sunke pocasi spet na golico ? da bo vsem bolj jasno -> :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 a kdo ve, če je gori kašnen webcam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Končno sem bil letos prvič na Golici. Cesta popolnoma suha, kšen kameček pa je še na cesti. Na vrhu je blo 6 stopinj. Pa nobenga prometa, le nekaj motoristov. Škoda, ker ni bilo časa za večkratni naskok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogo46 Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 ja na vrhu pr jezeru je webcam bom probal najti link pa ga dam gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogo46 Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) a kdo ve, če je gori kašnen webcam? evo tu mas webcam po vecini slo in okolice tudi golice http://www.pro-vreme.net/index.php?id=12 vem da ni pravo mesto sam zanima me ce gre kdo na grobnik 2.maja z motorjem bi lahk sli skupaj Popravljeno April 11, 2008. Popravil gogo46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 evo tu mas webcam po vecini slo in okolice tudi golice http://www.pro-vreme.net/index.php?id=12vem da ni pravo mesto sam zanima me ce gre kdo na grobnik 2.maja z motorjem bi lahk sli skupaj grem če bo vreme! zgodaj zjutraj dol, popoldne pa nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogo46 Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 no saj jaz tut tak razmišlam bi se lahk zmenli pa sli skup zjutraj dol popoldne nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinko Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Pravkar sva se vrnila z Golice. Vreme super prav tako ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Pravkar sva se vrnila z Golice. Vreme super prav tako ceste. Res je. Tudi sam sem se ravnokar vrnil. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Danes je bilo pa res polno, da nisi imel kam parkirat!!! Very nice........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Dans je pa res blo lepo (bit po dolgem caitu na teti Golici in pa videt tolk motoristov) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Dans je pa res blo lepo (bit po dolgem caitu na teti Golici in pa videt tolk motoristov) :worship: ka tj ti si bol na Golici??? ko greš naslednjič povej.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 ka tj ti si bol na Golici??? ko greš naslednjič povej.... :whistle: ti povem ;) ... Zei prvo ko bo spt toplo pa sočno vreme grem gr :D _______________________________ Če me kdo vidi kje, me naj kr pocuka za rokav al pa mi potrobi ... falit me ne morte, sm unikat na koroškem (pa ne da bi se hvalo al pa kaj, sam pac noben nima istega :krneki: ) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Danes postal clan kluba Golica....placal 35 EUR clanarino;hkrati z mano je placal clanstvo se dober prijatelj, motoristke pa danes niso hoteli sprejeti medse. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Bil gor nekje ob petih, so krajklerji lepo opozarjali na policaje, bili so na strani iz Eibiswalda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Bil gor nekje ob petih, so krajklerji lepo opozarjali na policaje, bili so na strani iz Eibiswalda. Ob 11h ni od vsaj dvajsetih motoristov, ki so prisli naproti niti eden opozarjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Ob 11h ni od vsaj dvajsetih motoristov, ki so prisli naproti niti eden opozarjal. prasci! bil dans na otvoritveni golici! blo fajn, malo mrzlo popoldne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 (popravljeno) Danes postal clan kluba Golica....placal 35 EUR clanarino;hkrati z mano je placal clanstvo se dober prijatelj, motoristke pa danes niso hoteli sprejeti medse. :whistle: :whistle: Potem pa je stric Polizei rekel, da jih naprej gor ni, pa smo si dali duška. Tako da, če potegnem črto: kazen-35€ To, da si daš duška čez Golico, ker veš da jih več ni-neprecenljivo. :P Popravljeno April 27, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Midva sva bla gor okoli 13, pa ni blo nikjer policajev :D . So bli proti radgoni in so naju opozorili (hvala). Pa tudi na slovenski strani sva bila opozorjena na "navezo". Sva bla pa prvič in hvala za idejo in čudovito turco (Ce - Dravograd, route 69 do gornje radgone, mb -ce. Še bova šla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Bil okoli sedmih, ni bilo gneče , le pri gostini na sredini hriba so bile oznake na cesti. Očitno je nekdo pri vožnji navzdol zletel s ceste na parkiriške te gostilne. Je pa v senci dokaj hladno. Pa ker sem bolj počasne sorte, mi je najbolj všeč odsek od Eibiswalda do spusta, kjer lahko uživam v dolgih ovinkih in dovoljeni hitrosti. Še vedno pa je omejitev 70 za enoslednike ampak šele proti koncu, mislim, da celo za jezerom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Danes postal clan kluba Golica....placal 35 EUR clanarino;hkrati z mano je placal clanstvo se dober prijatelj, motoristke pa danes niso hoteli sprejeti medse. :whistle: :whistle: :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 Danes postal clan kluba Golica....placal 35 EUR clanarino;hkrati z mano je placal clanstvo se dober prijatelj, motoristke pa danes niso hoteli sprejeti medse. :whistle: Very popular price..... Welcome in club :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 Bil okoli sedmih, ni bilo gneče , le pri gostini na sredini hriba so bile oznake na cesti. Očitno je nekdo pri vožnji navzdol zletel s ceste na parkiriške te gostilne. Je pa v senci dokaj hladno. Pa ker sem bolj počasne sorte, mi je najbolj všeč odsek od Eibiswalda do spusta, kjer lahko uživam v dolgih ovinkih in dovoljeni hitrosti. Še vedno pa je omejitev 70 za enoslednike ampak šele proti koncu, mislim, da celo za jezerom. Kolikor vem v celotni dolžini........se ne bi preveč zanašal...... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 Tudi mi smo včeraj ob 10h,napadli Golico,policajev pa ni bilo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se